פינת המלצת תרבות שבועית

m i c h a l i

New member
פינת המלצת תרבות שבועית../images/Emo63.gif../images/Emo44.gif

לאור ההמלצות הרבות שהיו בשבועיים האחרונים לגבי תוכניות טלויזיה /ספרים/ סרטים/תערוכות ולקראת החופש הגדול אני חושבת שיהיה נחמד אם תהיה לנו פינת תרבות קטנה בה כל אחד ואחת יוכלו להמליץ על אירועים שונים יש מישהו שמעוניין להיות אחראי של הפינה ולפתוח בכל שבוע שרשור בנושא? נא לשלוח לי מסר
והשבוע - כבר החלו אירועי שבוע הספר
אתם מוזמנים לשרשר המלצות וחוויות

עוד פינה למחשבה ../images/Emo132.gif

לקוח ממקום אחר אבל נחמד לאאלה כל שבוע יש שרשור " הטוב הרע והלא נורא " שרשור שבו כל אחת\ד רושמת דבר טוב , רע ולא נורא שקרו במשך השבוע נחמד נכון ? בשבוע שחלף לו נפרדתי מ 1,400 ש"ח לטובת תיקונים מחייבים ברכב ...{ הרע } הטוב : בשורה משמחת מהעבודה האריכו לי את תוקף החוזה לעוד 5 שנים הווה אומר " קביעות " והלא נורא : לילדה שלי היה קצת חום אבל ליום אחד הכל עבר וחזרנו למסלול שנשמע רק בשורות טובות אמן

האקדמית

New member
"האם אנו באמת מגנים על ילדינו?"- הרצאה

ביה"ס למדעי ההתנהגות של האקדמית ת"א- יפו ממשיך את סדרת המפגשים "פורום הורים" במהלכם מוזמן הציבור הרחב לקבל הרצאות מצד אנשי חינוך ואנשי אקדמיה, ולשאול על כל מה שמציק בנושאים הקשורים בגידול וחינוך ילדים, ולהתייעץ עם הורים אחרים. המפגש הרביעי ד"ר סברינה אופנהיימר, פסיכולוגית ילדים והתפתחותית, תרצה ותענה על שאלות בנושא: "האם אנו באמת מגנים על ילדינו?" יום שישי,15.06.07 בקמפוס האקדמית ת"א- יפו (רח' רבנו ירוחם 14), בשעה 9:00-11:00 הכניסה למפגשים חופשית וללא תשלום. (חנייה חופשית בקמפוס) במקום יוגשו שתייה וכיבוד קל. פרטים נוספים: משרד המרשם 03-5211888, [email protected]. התפקיד הבסיסי והחשוב שלנו כהורים הוא לספק הגנה לילדינו, תפקיד שהוא אלמנטארי אך לעיתים מורכב, ותכניו משתנים בנסיבות שונות ובגילאים שונים. לעיתים, בשם הצורך להגן אנו משרתים לא את טובת ילדינו, אלא מטרות חבויות אחרות כמו למשל, את החרדות שלנו. ההרצאה תעסוק בסוגיות השונות שקשורות בהגנה, הגנת יתר, ומניעים גלויים ופחות גלויים שעומדים מאחורי הרצון שלנו להגן על ילדינו. לדוגמה: אם שפוחדת שילדתה תיפול ממתקנים בגן השעשועים, נצמדת אליה, ואינה מאפשרת לה לטפס עליהם בכוחות עצמה. חרדות האם עלולות להחדיר בבתה פחד מטיפוס, חוסר בטחון, תלותיות, והימנעות מהתנסויות אתגריות. הורים שמתערבים בסכסוכים בין ילדים, האם זה תמיד נכון? הורים שמגינים באופן מוחלט על ילדיהם מול מערכת החינוך – מורים מנהלים..., האם גם זה טוב לילד/ה? על כל אלה נשמע במפגש כולם מוזמנים - המפגש פתוח לקהל הרחב

למעלה