שיצי.
שהייה ממושכת עימי בתורכיה גרמה לך לאהוב אותי?לא לאהוב..אבל גרמה לי להעריך את יכולות האכילה שלך,בהחלט. אולי רק לסמפט?אמ כן. נותרו בך צלקות נפשיות מחרמנותם של התורכים המשופמים?אוי איכ.די. מה עם קריירת דוגמנות משגשגת? של מי? או לפחות שיזוף נאה? מחר אני הולכת להמשיך להשתזף
היית עושה אותי?מאושרת
ואת קזבלן?עכשיו.כמו שאני. ואת מורן אטיאס?האמת שכן,היא דווקא כוסית לעומת.................... היית עולה על מטוס עם תמונה של מורן אטיאס?הייתי עולה עם פחד מטוסים גדול יותר ממה שיש לי ועל אוטו זבל?לא. את חושבת שאני חברה אמיתית?את בסדר את. וסלבה?אח,סלבה..סלבה היא סוג של אח. אם כן אז טעית. את חושבת שאת אדם יפה?לא איזו תכונה את הכי אוהבת בעצמך? את חושבת שאת אדם אחראי?לא את מאבדת חפצים בקלות?אמאשלךמהזונהאבלמההההזונה. מה את אומרת על השם אודליה?בתחת שלי יש לך פרנוית מזוודה קלה?אחושרמוטה את מפקידה את כל חייך בתוך מזוודות?לגמרי. מה דעתך על שילה פרבר?גם בתחת שלי את חושבת שאני פסיכית?לא,אך יש בך מן הטימטום האם את משתמשת בחמאת גוף?לפעמים.זה מלך. מה את אומרת על האות א'?א'-אוכל,ב' זה בית.. את חושבת שאת אדם בזבזן?כבר שכחתי איך זה לבזבזב כסף.. את נוטה לבזבז כספים על הלבשה תחתונה?כן
את מכחישה שהתורכי של סלב חתיך? (היא התעקשה, נו. שתינו יודעות את האמת.) חחחחח הוא פשוט לא משו די כבר. היי שלום ! תודה רבה.