פינת המרואיין.

פינת המרואיין.

הפעם בפינתנו, חמדונה. אנא הציגי את עצמך, ואתם - תפציצו בשאלות

ב י ז י

New member
היי חמד,

מה שלומך היום? למה קוראים לך חמד? איך הלך באזרחות? למה אני רואה אותך בכל פורום אפשרי בערך?

חמדונה

New member
-

מה שלומך היום? נהדר, ואת? למה קוראים לך חמד? טעות של עולה חדשה. לפירוט, היכוני לחפירה. אם הייתי נולדת בן, היו קוראים לי יהונתן. אבל אם בת- לסבתא רבא שלי קראו שיינדלה, והתרגום של זה הוא חמדה או יפה. אמא החליטה שיפה זה שם מתנשא, ולכן החליטה על חמדה. אבל לאבא שלי, שהוא מושבניק, הייתה פעם ברפת פרה בשם חמדה, ועל גופתו המתה הוא יקרא לבת שלו על שם פרה. שבוע לפני הלידה שלי אמא דיברה עם חברה בטלפון, וזו שאלה אותה אם כבר יש שם. אמא, שבדיוק עלתה לארץ מארה"ב, אמרה שהיא רצתה חמד אבל אבא שלי לא רוצה. אז אבא שלי שמע ואמר שחמד זה דווקא שם טוב. איך הלך באזרחות? שנה הבאה, למרות שהיום הלכתי להוציא ת"ז שזה גם אזרחות למה אני רואה אותך בכל פורום אפשרי בערך? אה, זה כי אני חמד, אימפריה תפוזית. אני כותבת בניק הזה בעשרה פורומים בקביעות, ויש עוד שאני מבקרת בהם לדברים פה ושם, יש כמובן גם קומונות. וחוץ מזה יש לי כאן עוד שלושה ניקים, שגם להם יש כמה וכמה פורומים. אבל מעניין אותי לדעת, באיזה עוד פורום ראית אותי?

ב י ז י

New member
אמממ..

אני בסדר.. בהצלחה באזרחות שנה הבאה, ותתחדשי על הת.ז. אממ אני לא ממש זוכרת את כל הפורומים, ממה שאני כן זה אביב גפן, פירסינגים וקעקועים, כנסיית השכל. [אני בטוחה שראיתי אותך בעוד כמה]

חמדונה

New member
חחח תודה

כנסיית השכל זה לא אחד הקבועים שלי דווקא, לשם רק קפצתי.

ב י ז י

New member
חח סבבה,

[נראה לי היו פורומים בהם רק קראתי] טוב קיצר, זה לא באמת משנה :)

שלום שלום,

בת כמה את? איזה כתה? מאיפה את? איפה היית הכי רוצה לגור עכשיו? בכללי, איך את מגדירה את עצמך יותר- כשמחה או עצובה? תני דימוי אחד לאיך שאת רואה את החיים [גם אם אנחנו לא נבין]- איזה מוזיקה את הכי אוהבת לשמוע ? ההופעה הכי טובה שהיית בה [לא משנה של מי] - ההופעה הכי טובה שהיית בה של היהודים? מה היה כל כך מיוחד בהופעה הזו? משהו אחד שבחיים לא היינו מתארים לעצמנו עלייך
- מי הבנאדם שאת הכי אוהבת בעולם? התקופה הכי טובה בחייך? התקופה הכי רעה בחייך? סתם היה בא לי לחפור
סורי.

חמדונה

New member
חפירות זה הכי אחי (או אחותי במקרה הזה)

לא ידעת? בת כמה את? 16 ומשהו. עוד 446 יום אני אהיה בת 18. איזה כתה? מסיימת י"א מאיפה את? רחובות איפה היית הכי רוצה לגור עכשיו? פלורנטין. ז"א, רומא, אבל אני אהיה קצת יותר מציאותית- פלורנטין. בכללי, איך את מגדירה את עצמך יותר- כשמחה או עצובה? זה תלוי באיזה יום את תופסת אותי. תני דימוי אחד לאיך שאת רואה את החיים [גם אם אנחנו לא נבין]- "הבל הבלים אמר קהלת הבל הבלים הכל הבל" איזה מוזיקה את הכי אוהבת לשמוע ? רוק, לפעמים גם מטאל. בגדול גם שירי אייטיס סטייל מייקל ג'קסון עושים לי טוב, כל עוד הם חמודים ולא מעיקים. ולאחרונה קצת ג'אז (אוי אני מזדקנת). ההופעה הכי טובה שהיית בה [לא משנה של מי] - אואזיס. טסתי ללונדון במיוחד בשביל זה. ההופעה הכי טובה שהיית בה של היהודים? אממ, זה קצת מביך, כי לא הייתי בהרבה הופעות שלהם. מה היה כל כך מיוחד בהופעה הזו? טוב נגיד שרוקעצמאות כיתה ט'. זה היה מיוחד כי זאת הייתה ההופעה הראשונה שלהם שראיתי, אחרי שבמשך שנתיים שמעתי אותם באובססיביות. משהו אחד שבחיים לא היינו מתארים לעצמנו עלייך - יש לי באופן קבוע, חלומות שאני רוצחת אנשים. מי הבנאדם שאת הכי אוהבת בעולם? אמא, בתקופות. התקופה הכי טובה בחייך? כיתה ו'-ז' (אוי, נוסטלגיה). התקופה הכי רעה בחייך? ספט' 2005 עד אוג' 2006.

חמדונה

New member
במזכרת בתיה, חחח

הייתי בחטיבה בקציר והיה זוועה, בסוף כיתה ט' החלטתי שעל גופתי המתה אני לא אחזור לשם.

hagitos1

New member
חחחחחחחחחחח כיף לך!!

אני עדין נשארתי שם... =\\\ רגע,אני מכירה אותך אולי? אני חגית...(חח)

../images/Emo177.gif

בת כמה את? מאיפה בארץ? כמה זמן אוהבת את היהודים? וכמה זמן בפורום? ספרי משהו 1 שלא יודעים עליך פה:

חמדונה

New member
שביזות יום א'

בת כמה את? עוד 445 יום בת 18 מאיפה בארץ? רחובות כמה זמן אוהבת את היהודים? 5 שנים בערך, ובאופן "רציני" שנתיים וכמה זמן בפורום? עשרה חודשים או משהו כזה. ספרי משהו 1 שלא יודעים עליך פה: יש לי 32 זוגות משקפי שמש.

yalda bli halom

New member
חמד....../images/Emo23.gif

שכחת ממני? אז למה את לא מטלפנת? מתי את מזמינה אותי אלייך למקרוני אנד צ'יז? את יודעת שאני אוהבת אותך? מתי את מסיימת את הבגרויות שלך כבר? אופיר החזיר לך כבר את הדיסקים? נכון את רוצה לעשות לי מסיבת הפתעה ליומהולדת?

למעלה