פינת "המשמיץ המציף"

בנות כל הכבוד../images/Emo98.gif

על העבודה המוצלחת שלנו ! וכל הכבוד לרותי על היוזמה המפוארת לפרק לynet את הפורום ולהביא אותו לכאן. המבצע מצליח. תוך יומיים גג נהרוס את הקהילה בynet ונעביר את כולן לפה. תכנסו לשם ותזמינו את אלו שעוד לא יודעות לעבור לפה

יערה+

New member
אולי די? ../images/Emo46.gif

זה כבר מתחיל להיות מוגזם, מה איכפת לכם שיהיו שני פורומים במקביל? זה מפריע למישהו? אתם לא רוצים לדבר באחד או בשני, אל תדברו, אבל למה להשמיץ? די
תנו לשני הפורומים את הכבוד המגיע להם ורדו מהעניין הזה. כל אחד בוחר איפה שטוב לו, לי טוב בשניהם, אז למה להרוס לאחרים? זה ממש לא נחמד.

מסכימה עם יערה.

אין לנו רצון להרוס או להעביר את הפורום ההוא. יש לנו רצון ליצור קהילה מחדש. נקיה, טהורה ורעננה. להודעות כמו זאת אין מקום פה. אפשר לבקש ממך לא להמשיך עם זה?

דיאנה1

New member
שימו לב להודעה של רותי

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=149&msgid=1877002 אני מסכימה איתה. כדאי לנסות.

יערה+

New member
די ../images/Emo70.gif ולמה האנונימיות? גם לפה הן

הגיעו? זה ממש לא נחמד ולא נעים.

רותי&ע

New member
פינת "המשמיץ המציף" ../images/Emo6.gif

ישבתי לי וחשבתי, למה להיות אגואיסטית ולמחוק מייד? למה לא ניתן לכולם להנות? לצערי את ההודעה הנבחרת לפינה זו כבר מחקתי (משהו על התיק שיש לי במשטרה) אבל לא מאוחר מדי להתחיל כי נראה לי שעוד יהיו הרבה בסגנון. אז מכיון שאני אוהבת לשרשר מעכשיו ישורשרו לכאן הודעות השמצה נבחרות. קראו ותהנו

למעלה