פינת המתלבט - לשפשף אותו...

daniel365

New member
פינת המתלבט - לשפשף אותו...../images/Emo9.gif

או קיי....
אז אחרי דיון מעמיק
לפני מספר ימים על סוגי החומרים איתם אנו משתמשים לשפשופים שונים
, על השומניות שלהם
לעומת אלו על בסיס המים, על המהירות בה הם נספגים בעור
, על מקדם החיכוך
שנוצר ועוד ועוד..... וגם אחרי ביקור קצר עם גיא
ואמט
בחנות הסקס בשינקין וליקוקים אינטנסיביים של ג'ל בטעם בננה
מגופו של אמט... (טוב נו... רק מהיד - קצת פינטזתי...), מריחות של WET GEL והסקת מסקנות... וגם אחרי לילות סוערים
שעברו עלי - ובטח גם עליכם
- שם היה שימוש מסיבי בג'לים למיניהם.... אני רוצה תשובה ברורה: מהו הג'ל המועדף לשימוש במיטה
בבקשה - בלי תיאוריות כימיות - נסיון אישי בלבד
אני.

campari

New member
|רמי ורד| ובכן... |מרי קייט א.|

בימים מאושרים יותר ניצב ליד מיטתי בקבוק משפחתי של WET-LIGHT, ואני זוכר אותו לטובה. למרבה הצער, ובניגוד להצהרת היצרן, זה דווקא כן משאיר כתמים על המצעים. על זה נאמר "לי כל כתם נושא מזכרת". הכרתי פעם בחור אחד אמנותי שאהב לעשות את זה עם שמן זית. משום מה אני זוכר אותו לטובה, אבל מאז לא חזרתי על החוויה (אולי בגלל שיש לי רק שמן זית אקסטרה בתולי בבית
) בשנה שעברה קיבלתי בקבוק של שמן גוף מסידרת הספא של נטורל פורמולה, בריח יילנג-יילנג. נשמע כמו החרא הניו-אייג'י ששרי אריסון מורחת לפני שהיא מפטרת עובדים, אבל האמת היא שהיה לו אחלה ריח (תמיד קיבלתי מחמאות על הריח בתור לקופות של ניצת הדובדבן
) עכשיו, נכון שהשרשור הזה התחיל עם ג'לים, ושמנים זה כאילו לא טוב לשימוש בסקס בטוח, אבל אם הקונדום שלכם הוא מסוג AVANTI אתם יכולים להשתמש גם בשמן כי הקונדום הזה לא רק דק יותר מקונדום רגיל, הוא גם עמיד לשמן.

Liroy26

New member
תקראו לי שמרן

אבל אני נשאר נאמן ל-WET וה-ID, אם כי שמן ארומטי מבצע את אותה פעולה ונותן ריח יותר טוב. ואפרופו שיחתנו בנושא שלהלן - חדירה עם קרם לחות היא פשוט לא
אלא אם כן הנחדר נהנה מהתחושה כפי שהגדיר אותה פעם ICU "כאילו שמחרבנים לך פנימה".

|אשלי א.| ובכן... ../images/Emo6.gif

למען האמת, רק לאחרונה עבר עוגי לשימוש בג'ל של ID עם הסיליקון. לא ידוע לגבי היספגויות בעור וכו', אבל הוא נהדר. ללא ספק יותר טוב מה-KY הישן... ואם כבר הזכרתם קרם גוף... ניסיתם פעם עם מעצב שיער של נטורל פורמולה? (או משהו כזה - ומן הסתם זה לא היה של עוגי - מי שמכיר אותו מבין למה...
)... וטוב לראות שהפורום מפנים
|אולסן לשילטון|

xanadu

New member
סודות מחדר המיטות...

הנה סיפור, ילדים אל תנסו את זה בבית. חושך, חושך מצרים אפילו. קסנאדו, שמעולם לא ראה יותר מדי טוב, עכשיו עוד יותר מגשש, עיוור כעטלף, בלהט היצרים הולך רגע להביא את האינסטרומנט במקום שבו הוא היה אתמול. מזל שהבן זוג של קסנאדו שרואה קצת יותר טוב ממנו בחשיכה הציל אותו מטרגדיה. רבותיי, שפופרת של משחת שיניים בחושך יכול להרגיש כמו KY, אבל זה כל כך לא... להלן כמה דגשים - 1. שמן תינוקות
- כמו לשפוך מים על אבן רותחת. 2. קרם גוף
- בצוק העיתים יצא לקסנאדו להשתמש בזה מדי פעם. כל מי שרצה אי פעם להרגיש שהוא משלשל ולא לשלשל באמת - מוזמן. 3. |V WET - בהחלט המלצת היום של אודטה. חסרון - מחיר מופקע ואריזות מיניאטוריות, לא למשפשפים פעילים. 4. V KY - זכור לי היום, שבו קיבלתי טלפון היסטרי מלירוי שאזל ה-KY ממדפי הסופרפארם/ניו פארם בכפר סבא. אצה רצה גברת זליבנסקי למדפים לראות הכצעקתה וחשכו עיניה. מסיבות סנטימנטליות, עדיין זה ה-KY שנמצא אצלי ליד המיטה. שמנוני, ריח מפוקפק ובעל מרקם של דבק אפוקסי, אבל עדיין היחיד שמגיע בשפופרת בגודל של משחת שיניים (לא ראיתי, נו!!!!!!) שפשוף נעים.

למעלה