פינת המתלבט

Liroy25

New member
פינת המתלבט ../images/Emo12.gif

בעקבות הקטע הנ"ל, נניח ואותו בחור מקסים שאיתו שהרגע פגשתם/יוצאים כבר כמה פעמים/היה לכם סטוץ איתו היה אישה בעברו. מה דעתכם - האם לקשר מסוג זה יש עתיד מבחינתכם או שזה בגדר מדע בדיוני? האם הייתם מנסים או בורחים?

../images/Emo150.gif../images/Emo68.gif

זה בכלל נחשב שהם הומו/לסבית? הרי בסופו של דבר איך שלא מסתכלים על זה הם בחור ובחורה. אמנם לא ברור מי הוא מה אבל...

manys

New member
עם כל זה שאני ליברל../images/Emo34.gif

ופתוח לכל דבר בעולם, ובאמת לכל דבר בעולם קצת קשה להבין את זה, לא ? כאילו אישה גבר, גבר אישה כאילו דה? אני כנראה רגיש לדברים קיצוניים מידי ולא ממש מבין דברים כאלה טוב, מה רציתי לומר כאן? לא יודע, אבל אמרתי וזה בטח לא עשה אותי יותר חכם...

Revolution kid

New member
אממ..

אני חושב שאם אותו טרנס לא היה אומר לי מחתחילה את זה היה מצב שהייתי נמשך אליו. אבל מבחינה פיסכולוגית אחרי שהוא ידע אותי אין סיכוי שאני אמשך אליו. למרות שאני לא פוסל את דרכם, חלילה

ELP

New member
ממש לא מדע בדיוני...

זה בהחלט נשמע בסופו של דבר זוג סטרייטים רגיל, הגבר שבעצם היה אישה כלואה נהפך לאישה וכך גם האשה, בסופו של דבר זה זוג סטרייטי ואני חושב שזה ממש לא משנה מה הם היו קודם לכן... אני אישית לא כל כך מאמין בשינוי מין, אבל זוהי דעתי... היה בקטע משהו שממש הטריד אותי, חזרו כמה פעמים על המילה "תופעות" בצורה שדי צרמה לי...

.m

New member
מה יש (לא) להאמין בשינוי מין?

מצטערת על הניסוח, אבל לא ירדתי לסוף דעתך, אשמח לקבל הסבר
mai

ELP

New member
אני מאמין(לא,אני לא הרצל)

אני מאמין בגורל, אני מאמין שדברים גדולים מאיתנו מחזיקים את השליטה בדברים הגדולים של החיים, ואני חושב שאם גבר נולד בצורה פיזית גבר זה מסיבה כלשהיא ואין צורך לשנות את המין, הוא יכול להתנהג איך שהוא מרגיש אבל הצורה החיצונית באמת לא משנה, מה שחשוב זה מה שמקרינים מבפנים, ככה שזה לא משנה כל כך אם המעטפת החיצונית היא של גבר או אישה, ואם כבר נולדתי עם מעטפת של גבר אני לא רואה טעם בללכת ולשנות את המעטפת החיצונית, ובגלל זה אני גם לא מאמין בניתוחים פלסטיים. אבל, והאבל הזה חשוב מאוד, אם מישהו מחליט ללכת ולעשות ניתוח לשינוי מין והוא שלם עם ההחלטה, אין לי שום דבר נגד זה, אני לא רואה את זה כסטייה זה בסדר גמור, אני אישית לא מאמין בזה.

.m

New member
מעטפת חיצונית

היא לא רק הגוף לתוכו אתה נולד, היא גם הזקן/שפם שאתה מגלח, גם השיער שאתה מספר, וכו´ ויתרה מכך - היא הבגדים שאתה לובש, והאיפור (אם בשימוש), וצבעים לשיער... והרשימה ממשיכה. אם אני מרגישה כמו אישה, מתנהגת כמו אישה, חושבת כמו אישה - אבל נולדתי עם זין (איפה aalon123?
) למה שלא אעטה על עצמי גם גוף של אישה?
mai

ELP

New member
מעטפת חיצונית

נכון שגם זקן שפם, בגדים וכו´ זה מעטפת חיצונית אבל את כל הדברים שאמרת אפשר להוריד ולהוסיף מחדש, ברגע שמורידים את הזין אי אפשר להחזיר אותו...

.m

New member
נכון מאוד

אם אחרי 20 שנה אם זין אתה מחליט לחתוך אותו, הייתי רוצה להאמין שהיה לך מספיק זמן לשקול את זה
ובכל מקרה, שה לא משנה את מי שאתה.
mai

ELP

New member
חוץ מזה חשבתי לעצמי...

חור אחד כבר יש אז למה צריך שניים?
ככה יש לי גם חור שיזיינו אותי וגם זין לזיין איתו...

.m

New member
ובכן, תן לי לגלות לך ש...

בכלל לא צריך זין בשביל לזיין
mai

ELP

New member
זה נכון יש תחליפים...אבל

בתור אישה (ואל תתני לצד הפמינסטי שלך להתעצבן
, אני לא מתכוון לאישה במובן הרע) את לא מכירה את התחושות שיש בזין ולכן לא תחווי אותם לעולם בעזרת תחליף כלשהוא, אני למשל בתור גבר גם אם אני אעשה ניתוח לשינוי מין אני לא אצליח לחוות את אותה ההרגשה שאישה חווה בחדירה (מלפנים) ובגלל זה אני חושב שזה די מיותר להחליף את מה שיש שם למטה...

Liroy25

New member
"מיותר להחליף את מה שיש שם למטה?"

למה אנשים עושים ניתוחי אף? הגדלת חזה? השתלות שיער? תיקון ראיה? מהסיבה הפשוטה שהם נולדו עם משהו שלא מוצא בעינהם, שלא עושה להם טוב! כנ"ל לגבי ניתוח לשינוי מין! מאי אולי לא יכולה להבין את שיאי האורגזמה כשיש לך איבר מין גברי אבל אתה וגם אני לא יכולים להבין את האורגזמה שיש שמקבלים בין היתר מחדירה לאיבר מין נשי.

ELP

New member
זה בדיוק מה שכתבתי...ושוב אבל

שאנחנו גם לא יכולים להבין את חווית החדירה הנשית, אמרתי שמיותר להחליף את מה שיש שם וגם אמרתי שאני נגד ניתוחים פלסטיים אני לא מאמין בדברים האלה... זוהי דעתי האישית... רוב האנשים שעושים ניתוחים לשינוי זה בגלל שהם לא מרוצים ממשהו, זה מתחיל בניתוח אף, ואז אחרי שעושים את הניתוח במשך כמה ימים שבועות או חודשים הם מרגישים שהכל מושלם ואז פתאום הסנתר לא בסדר, אנשים במקום לעשות סדר בפנים, ולנסות לתקן את הפנימיות שלהם ולשפר את החיים ה"רוחניים" שלהם הולכים ומתעסקים עם המעטפת, אבל מה שהם מגלים בסוף זה שהבעייה נשארה, ואני מוכן להתערב איתך שאף בנאדם שעשה ניתוח פלסטי כל שהוא לא נשאר מאושר עם עצמו לזמן ארוך תמיד יהיו דברים לא בסדר, אבל כמו שאמרתי הבלאגן הוא בפנים לא בחוץ. זה כמו שבנאדם נכנס לטירוף של סדר וניקיון כשבעצם מה שהוא רוצה לעשות זה לסדר את הראש, אז במקום להתמודד עם הבעייה האמיתית הוא מחפש משהו חיצוני להתעסק איתו אבל הדבר החיצוני הוא בסופו של דבר סיפוק זמני עד שהבעייה תצוץ שוב, וככה הוא רק מדחיק את הבעייה ומתעלם ממנה אבל לא פותר אותה, ובעיות לא פתורות תמיד צצות בחזרה.

amet

New member
דיי מוזר.....

אני לא חושב שהייתי הולך עם משהו שהיה אומר לי שהוא היה אישה ועשכיו כמובן הוא גבר, פתוח ככל שאהיה לא נראה לי... כי תמיד יהיה משהו שזה לא יהיה זה ואני גם לא בקטע של טרנסג´נדרים. בגדול אין לי בעיה עם זה שיהנו ויעשו מה שהם רוצים אני את שלי מצאתי
)

Liroy25

New member
אני מצטרף לדעתם של הרוב

אם הייתי יוצא עם טרנסג´נדר? התשובה הראשונה שעולה לי בראש היא "לא" מוחלט! בפועל? לא יודע...אני מאמין שכשמתאהבים באמת אז לא רואים הרבה דברים אצל בן/בת הזוג שלפעמים זה לרעה אבל גם לטובה.

hatul

New member
מבחינתי יש עתיד לקשר כזה

אם אכן מדובר בבחור(ה) מקסים ואנחנו מוצאים שפה משותפת והכל נפלא, זה לא עקרוני מבחינתי אם הוא היה אישה בעברו. ראיתי סרט לאחרונה בערוץ yes+, על נשים שהפכו לגברים. הם סיפרו על לקיחת הורמונים, דבר שעשה אותן גבריות יותר, על ההחלטה להוריד את השדיים, על הבחירה של האיבר המתאים... זה היה מאוד מרתק לראות. לגבי המאמר, הנושא מענין - אישה שהפכה גבר התחתנה עם גבר שהפך אישה, שניהם כמדומני עקרים, כי יש להניח שהגבר וויתר על הרחם. התגובות היו די משעשעות, גם של מנהלת העמותה שמתייחסת לכך כאל תופעה, וגם של הכותבים, שחלקם מדברים בבורות ורובם מכבדים. לי זה גם הזכיר את השיר של Blur Girls who are boys Who like boys to be girls Who do boys like they´re girls Who do girls like they´re boys Always should be someone you really love

hatul

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני מודע לכך שדילגתי על המכתב הרשמי של "אני חדש בפורום"... רשמתי אותו במספר פורומים, ופרטים עלי אפשר למצוא בכרטיס האישי...

למעלה