פינת הנוסטלגיה מכה שנית

קורה

New member
פינת הנוסטלגיה מכה שנית../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

והפעם סייברמנים ישנים

faina s

New member
חחח בדיוק מה שאני חשבתי כשראיתי

את זה לפני איזה חודש

Jason2

New member
סביר להניח שהיית אוהבת את זה

גם אז. כי אם היית רואה את זה בתקופה שזה שודר זה היה נראה לך כפסגת האפקטים, כי פשוט לא הכירו שום דבר אחר ויותר טוב.

faina s

New member
בדיוק

אם הייתי רואה את זה בתקופה ההיא הייתי אוהבת את זה אבל אם הייתי רואה את זה עכשיו לא בטוחה שממש הייתי אוהבת את זה

TheSegal

New member
לא מסכימה כל כך... כשראיתי דוקטור הו בפעם

הראשונה (אני מדברת על הסדרה החדשה) האפקטים נראו מזעזעים... והדאלקס הם לא שיא האפקטים, כולה קופסא מעוצבת שמסתובבת, אבל אני חולה עליהם ועל הסדרה

Jason2

New member
אני אהבתי גם את האפקטים

אני אוהב שעושים דברים תוך כדי מחווה לדברים הישנים יותר. נכון שהדאלקס הם לא פסגת האפקטים (שלא לדבר על הטארדיס) אבל כשזה משולב עם אפקטים ממוחשבים אפשר להבין שהמטרה היא לא לחסוך אלא לשמר משהו מהסדרה הישנה, נדמה לי שקוראים לזה נוסטלגיה. ובכל מקרה כמו שסטיבן שפילברג אמר, האפקטים הכי טובים לא יכולים להציל סרט כשהסיפור שלו גרוע (מישהו אמר ספיידרמן 3?) ובמקרה הזה הסיפור מצויין וזה חשוב יותר.

TheSegal

New member
לא אמרתי לרגע שאני לא מבינה את הנוסטלגיה

או שאני באה אליהם בטענות לגבי האפקטים... להפך, זה הוכיח את הטענה שלי שאפקטים לא עושים סדרה
אפשר להגיד שהאפקטים ה"זולים" לכאורה הם אלה שגרמו לי לראות את הפרק הראשון ולהתאהב בסדרה, ובכך הוכחתי גם לחברים שלי שלא יעזור בית דין הבבריטים יודעים לייצר בידור מעולה יותר מהאמריקאים...

Jason2

New member
לא צריך לזלזל

האמריקאים עשו ועושים דברים טובים ואפילו מעולים. ולא כל דבר בריטי הוא טוב.

TheSegal

New member
אוי גדול !!!!! באחד הסרטונים הם נראים כמו

דמויות של לגו !!!

למעלה