פינת הסופ"ש

היה אצלנו היום יום פתוח במרכז הספורט.

היו פעילויות מיוחדות ורגילות והכל היה בחינם. הלכתי עם בוני לבריכה וגיליתי שני דברים חדשים.
1. היה שם דיסקו בריכה. היה DJ ובחורה שהרקידה עם תנועות מחוץ לבריכה. מה שאהבתי בבחורה הזאת, שהיא לא היתה "בובת ברבי" לבושה טיפ טופ עם תנועות סקסיות (זה היה סשיין לכל המשפחה), היא היתה נערה רגילה, לא יפה במיוחד, עם חיוך אמיתי וחוש קצב מדליק. היא סחפה את כולם איתה בבריכה ומחוץ לה. היה ממש כייף. אז אפשר לעשות את זה בלי להיות עם הלוק הנכון, צריך את הבן אדם הנכון

2. שבוני גדלה וללכת לבריכה עם אמא זה כבר לא זה. כבר הרבה זמן לא יצא לנו ללכת יחד לבריכה, היא הולכת עם חברים פעם בשבוע. הגענו לשם, היו המון ילדים, אבל אף אחד מהחברים שלה, והיא התבאסה מאוד. כל מה שהצעתי התקבל במבט של בת עשרה שלילית
אחרי כחצי שעה הגיעו 2 חברות שלה, כל אחת בנפרד והכל השתנה לטובה. הן אפילו הצטרפו אלי לסאונה והז'קוזי. עידן חדש במחוזות גידול ילדים

שום דבר מיוחד במהלך השבוע, שבוע שיגרתי ונחמד.

שבוע טוב לכולם

shuttles3

New member
היה פשוט וכיף

ביום שבת הלכנו לפסטיבל חורף עם הילדון, הוא נסע באוטובוס בפעם הראשונה
. ובערב הגיע חבר שלו לשחק, כך שהעברנו ערב טעים עם אמא שלו.
היום בבוקר הגברים התרוצצו קצת בבית (ואני בחדר כושר), אחר כך יצאנו לסיבוב אופניים (הילדון מתמקצע באופניי האיזון שלו) - בכל זאת, 6+ מעלות היום, באמצע פברואר! אחר כך עשינו קניות בסופר, הילדון ישן צהריים, ואז הגיעו חברים אחרים עם הבן הקטן שלהם - שוב ערב טעים, רועש וצוחק. כיף.
ביומיים חוסלה "עוגת הגבינה" שאפיתי. האמת, מגיע לה גרשיים כפולים, כי על תקן גבינה לבנה שיחק, וקיבל אוסקר על משחק מצוין, יוגורט אקטיביה שכמעט פג תוקפו...בלי להתכוון, קיבלנו עוגת דיאט.

rona73

New member
חזרה לעבודה אחרי חופשת סוף סמסטר

היה כיף!
האיש נסע לשבוע ימים וחוזר היום.
מזג אוויר די נאה .היו כמה ימים עם שלג אבל מהר מאוד נמס כלא היה.
השעות שלי השתנו, מלמדת רק בבוקר ועד שתיים מסיימת.בעיקבות זאת
צריכה לשנות אסטרטגיה בכל התחומים אחרי שעות העבודה.ברור שעכשיו יהיו לי יותר שעות פנויות אחה"צ.

rona73

New member
שאלה טובה.

כמובן שזה טוב!
לוקחת את הילדים יותר מוקדם מביה"ס,שזה לכשלעצמו טוב מאוד.המינוס היחידי שאני מתחילה לעבוד בשמונה....

רצה אחרי העבודה,צריכים להתרגל לזה.זמן לבשל גם יש .

למעלה