פינת הסופ"ש!

S H I F T Y

New member
פינת הסופ"ש! ../images/Emo113.gif../images/Emo215.gif../images/Emo188.gif../images/Emo1.gif

גנבתי לענבר כי היא לא פותחת יותר
דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:
ד בר רע במיוחד שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
אמן השבוע:
שיר השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
אתר השבוע:
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):
שיהיה שבוע נפלא לכולנו!

adi dion

New member
עונה ../images/Emo13.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: הלכתי לאימון עם חברה שלי שלא באה איתי כבר הרבה זמן וירד לנו גשם איך שבאנו והיה ממש כיף!
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: הפסדתי באיזו תחרות גרפיקה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יומולדת ביום חמישי
רוצה שיגיע כי חברים מהבסיס כאלה חמודים וכל הזמן רק מתלהבים מזה ועושים לנו תוכניות, ולא רוצה שיגיע כי אני לא כזה אוהבת ימי הולדת
סרט השבוע: הארי פוטר החמישי ספר השבוע: אין אמן השבוע: סלין שיר השבוע: taking chances המלצת השבוע: - ציטוט השבוע: - אתר השבוע: תפוז תמונת השבוע: - אחר (או: מסר חשוב לאומה):

S H I F T Y

New member
מזל טוב!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

מכירה את ההתבלטות, אגב, גם אני לא טיפוס של ימי הולדת אבל זה עדיין נחמד להיות עם חברים באותו יום

blackwish

New member
אאאאאארור../images/Emo46.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: דברים שאסור לכתוב בפומבי ד בר רע במיוחד שקרה השבוע:
דיכ רגיל משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: למצוא תאומה רסויה עם דיספלניה למתמטיקה שתיגש במקומי סרט השבוע: "התייר המזמן", אחד המדכאים. אה והארי פוטר שלוש הרג אותי מצחוק מהסיבות הלא נכונות. ספר השבוע: אין אמן השבוע: פיתגורס שיר השבוע: שוקקקקקקלד קטן ושוקלללללללד גדול... שוקלד אגוזים ושוקלד סתם, לעשירים ולכולם
המלצת השבוע: תאכלו אנשים, לא חיות. תמונת השבוע:

S H I F T Y

New member
ואני גם :>

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: קניתי אוזניות חדשות וקיבלתי הנחת עובד :p המנהלת שלי טסה לחו"ל וזכיתי לנשום וליהנות קצת מהזמן הפנוי. דבר רע במיוחד שקרה השבוע: עייפות יתרה.. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ספירת מלאי. בקסטינה
סרט השבוע: דרקלע עם גארי אודלמן. כי יותר גרוע מזה ספק אם אפשר למצוא. ספר השבוע: המשחק של אנדר אמן השבוע: יותר מדי. אין משהו ספציפי. שיר השבוע:כנ"ל המלצת השבוע: נעלי בית עם צמר בפנים ^^ ציטוט השבוע: "ביציו של אתוס!!!!" אתר השבוע: תפוז תמונת השבוע: חברים :> אחר (או: מסר חשוב לאומה): יאללה חורף
שיהיה שבוע נפלא לכולנו!

blackwish

New member
../images/Emo6.gif איזה מאכזבת, היית אמורה לשים כתמונה

את אולדי יוקו אונו סטייל

theEscapist

New member
האמת שפשוט ראיתי שאף אחד לא עונה יותר...

ומאז ההודעה האחרונה שלי הספקתי לבלות 4 ימים בהרי אילת עם הבצפר
אז עכשיו אני עונה על השבוע. כי אין לי כוח לחכות. אני אפתח ביום ראשון ממש בבוקר את ה"דמות השבועית". הולך? דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: טיו"ש די מגניב, כיתה שנהייתה נסבלת, מדריכה שהיא פשוט מותק, קטעים נורא מצחיקים. נופים ממש יפים! דבר רע במיוחד שקרה השבוע: מבחן בפיזיקה שקיבלתי בו 62. מצד שני, זה הציון הכי גבוה בכיתה\= משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שני מבחנים! גוועאלד
אבל... יש לי יומולדת!!!
סרט השבוע: נהה
ספר השבוע: האמת שהספקתי סופסוף לסיים את Lords and Ladies של פראצ'ט, והתחלתי את Going Postal אמן השבוע: טריסטניה+סירניה+שירי טיול שנתי רנדומליים. באיזשהו שלב הכיתה שלי התחילה לשיר את "דון קישוט"
שיר השבוע: "דון קישוט"?
לא, סתם, לא באמת... לא יודעת, אין ממש המלצת השבוע: לא יודעת. אל תגיעו למצב שאתם לא מתקלחים 4 ימים. פיכסה. מצד שני, כשחזרתי הביתה ועשיתי את המקלחת של החיים שלי היה לי נורא כיף
ציטוט השבוע: היו כל מיני "סיפורי השתנה". שנאמר: "השתנתי עם הנוף הכי יפה שראיתי בחיים!!!!11" שנאמר ע"י אנשים רנדומלייים, כולל אותי. באופן אישי, הר שחורת והר צפחות, שתי פסגות עם נוף עוצר נשימה... היה נחמד
או ידיד טוב שלי, שיהיה בריא, סיימנו עלייה קשה למצוקי גשרון, והוא מגיע הרבה אחרי (כי הוא בכיתה אחרת) רואה אותי וצועק, כולו זורח מאושר: "ענבר!!! השתנתי במצרים!!!!!!!"
מסתבר שהיה איזה שלט שסימן שעוד קצת יש גבול... אבל הוא משוכנע שזה היה מצרים... אתר השבוע: למי היה זמן תמונת השבוע: אחר (או: מסר חשוב לאומה): הרי אילת נעשים משעממים באיזשהו שלב, וחם ומציק ואין בכלל עצים ושיחים להתחבא מאחוריהם כש...צריך... אבל יפה שם
ויש לי יומולדת שבוע הבא!!!

S H I F T Y

New member
שיאא.. לכולם יש יום הולדת.. המון מזל טוב!!../images/Emo41.gif

אני גם רוצה להשתין במצרים
או בכל מקום ביזארי אחר.. אה תגידי נו, איך היה הרואים למרחק? שתפי שתפי אני במתח..

theEscapist

New member
המממ... אני עדיין באמצע הספר השני../images/Emo3.gif

כי הוא מדכא ואין לי כוח נפשי להמשיך לקרוא אותו... אני אמשיך בהזדמנות אבל הראשון היה מעולה! ותודה

theEscapist

New member
כן../images/Emo3.gif זה עובד אצלנו במין לופ של שלוש שנים-

צפון, הרי אילת, נגב. שנה שעברה היה צפון, השנה אילת, שנה הבאה נגב. זה כל הבצפר ביחד כל פעם, ופשוט כל מחזור עושה סדר שונה את טיולים (זאת אומרת, אותו סדר, אבל מתחילים ממקום שונה...)

למעלה