פינת הסופ"ש

Vdrums

New member
פינת הסופ"ש../images/Emo176.gif

פינה חדשה שבה יסקרו חברי הפורום את מעלליהם בWEEKEND שחלף. (גם אם זה ישיבה בבית וקריאת ספר!!!) אולי הפורום יתעורר קצת...

רעיון מצוין... רוצה להתחיל?

(בקשר אלי, העבודה שלי מתרחשת בעיקר בסופי שבוע... אבל אם זה יעניין, תמיד יש מה לספר).

Chinita

New member
אפשר להוציא תסכול?!

אז נכון שזה כבר אחרי הסופט"ש! אבל! היום העלו לי את הסעיף באוניברסיטה. המינור שלי הוא בספרדית ונרשמתי לקורס שהוא מדורג די גבוהה (אני צריכה 2 קורסים ברמה הזאת) והמורה הוציאה אותי מהכיתה בטענה שאני אגרום לשאר הסטודנטים לפחד לפתוח את הפה מאחר ואני דוברת את השפה יותר מידי טוב. אוף!!!!! מה שאומר שאת 2 הקורסים ברמה הזאת אני כבר לא אקח אלה שאצטרך לקחת אותם ברמה יותר גבוהה. אז עכשיו אני חודש בחופש (מתפסת על הקירות רק מהיום הראשון), ואחר כך צריכה לקחת 2 קורסים ביחד עד סוף הקיץ
. אה ולא נסעתי למקסיקו.
לייף סאקס!!!!
ותודה שהגעתם עד הלום!

nalini

New member
נסעתי לאריזונה

כעת משנגמרו לי הבחינות נסעתי לי לסופ"ש אצל חברים בפיניקס, אריזונה. היה נחמד ++... יצאנו לרקוד סלסה, אכלנו סושי משובח, עשיתי שופינג, ראיתי את הסרט החדש המטומטם והמצחיק של לינדזי לוהן, מצאתי שמלה לטקס סיום שלי (ספירת מלאי- עוד עשרה ימים) ואפילו פגשתי מישהי מאחד הפורומים השכנים לצהריים במסעדה יוונית נהדרת... היה כיף! לירז סופרת אחורה

Vdrums

New member
אולי תתעוררו???

אני בילית את הסופ"ש בLAUGHLIN NEVADA על גבול קליפורניה ואריזונה במלון שנקרא AVI RESORT, אל תקפצו, AVI משמע כסף בשפת ילידי היבשת. כמובן שמדובר גם בקזינו, חוץ מהמחיר הזול לסופ"ש אין הרבה מה לעשות שם (משום מה אופנועי הים של המלון לא עבדו)ולכן נסעתי לLAKE HAVASU כדי לעשות קצת ג'ט סקי. מי שמגיע לשם שיקח בחשבון שהBUFFET ממש מגעיל ועדיף לאכול פנדה אקספרס...

טוב, אז הנה דו"ח הסופ"ש שלי....

אז היות וימי שבת וראשון אלה הימים שאני באמת עובד בהם, ובמקרה ימים אלה יוצאים בדיוק על ההגדרה "סוף השבוע", אני אספר לכם חוויה של שבת בערב.... אז ביום שבת בצהריים אני מקבל שיחה מחבר טוב (שבמקרה גם שכן), שבערב נפגשים אצלו לארוחה ולאחר מכן יוצאים, הלוקיישן שנבחר- מסיבה בבר\לאונג' ממש נחמד, שבאותו הערב מתרחשת בו מסיבה של סינגלים יהודים...והיות ולהרחיב את מעגל החברים זה תמיד דבר מבורך החלטנו לנסות ללכת לשם. (שום קשר לעובדה שחצי מהערב זה OPEN BAR עם משקאות איכותיים, ולאחר מכן הבר הופך ללאונג' הפתוח לכולם). אז אני עולה לקומה שמעל, (את הריח של הבשר היה אפשר להריח בכל הבניין), כשאני נכנס השכן שלי מציג חבר הודי (עובדים ביחד בהייטק), בהחלט בחור נחמד, לאחר מכן כשאנו בדרכנו לצאת, ההודי (שלצורך העניין נקרא לו אפו) מקבל שיחת טלפון מחבר נוסף, אשר מחליט להצטרף אלינו... אז אפו נסע להביא את החבר שלו, ואילו אני ועוד חבר החלטנו להקדים אל המועדון. היו המון אנשים, והאוירה בהחלט הייתה טובה. לאחר כחצי שעה הגיעו אפו וחברו, ופתאום תוך כדי שהם עדיין בכניסה,הרגשנו שאנשים (כולל השומר השחור), מסתכלים עליהם ולא מבינים מה הם עושים שם.. (200 יהודים, ופתאום שני הודים...), הסתכלנו אחד על השני במין שאלה שכזאת, הם איתנו? בטח שהם איתנו ! ומה אני אגיד לכם... הם היו ג-ד-ו-ל-י-ם !!!! רקדו והשתוללו, בצורה כזאת שהמוני חננות יהודים שבקושי זזים (כן ואני מביניהם) ניסו לחקות אותם,כי הם פשוט הטריפו את הבנות שם, לא התביישו, פשוט ניגשו ורקדו לדעתי עם כל הבחורות שהיו שם... (כולל הבחורות הביישניות ואלה שתחילה היססו). השתכרו (כמו כל השאר שם,ככה זה כשכל השתיה בבר חופשית...) והאמת? עשו את הערב! בזכותם אפילו אני ניסיתי להזיז את עצמי קצת, (ואני יותר איש של ברים מאשר של מועדונים) וגם הכרתי המון אנשים חדשים, חזרנו שפוכים,ודי שיכורים.... היה תענוג,והיה עוד יותר קשה לקום למחרת בבוקר לעבוד...

nalini

New member
וואי... הייתי הורגת עכשיו

בשביל איזו מסיבה רווית אלכוהול מבורכת... בנתיים מסתפקת בגלגלצ דרך האינטרנט ואייס טי על רקע הרבה קופסאות קרטון וניילוני פצפוצים של אריזה... הסוף.. הסוף קרב.

Benkok

New member
אפשר גם??

התחלנו ביום שישי ב17:00...חבר התקשר ואמר שיש ערב יומולדת לפאב החביב עלינו (פאב אירי לא רחוק מהבית) בין 17:00 ל18:00 היה גינס חינם. 18:00-19:00 - SPIRITS (זה התחיל משוט אחד ונגמר ב2 בקבוקי אבסולוט ואי אילו בקבוקי רד-בול ריקים) 19:00-20:00 - SAN MIGUEL 20:00-21:00 - KILKENNY וההמשך פחות או יותר צפוי... זה נגמר ב02:00, כשזרקו אותנו מהמועדון (אותנו=6 בריטים/אירים/סקוטים, אני ממש לא מבדיל ביניהם למרות שהם כל הזמן יורדים אחד על השני, ושני ישראלים, ביניהם עבדכם הנאמן) שבת עברה בעצלתיים (13:00 יציאה מהמיטה, 14:30 התעוררות...15:30 מפגש עם החבר'ה לטורניר 9-BALL, ב21:00 סרט וחזרה למיטה) בראשון הסתובבתי כל היום לקנות מתנות לחברה שלי (שחוגגת היום 29 אביבים) ובערב הלכנו למסעדת הסי-פוד האהובה עליה כדי לתרום את תרומתנו לדילול אוכלוסית האוקיאנוס. והופ, נגמר הסופ"ש...

למעלה