טוב, אז הנה דו"ח הסופ"ש שלי....
אז היות וימי שבת וראשון אלה הימים שאני באמת עובד בהם, ובמקרה ימים אלה יוצאים בדיוק על ההגדרה "סוף השבוע", אני אספר לכם חוויה של שבת בערב.... אז ביום שבת בצהריים אני מקבל שיחה מחבר טוב (שבמקרה גם שכן), שבערב נפגשים אצלו לארוחה ולאחר מכן יוצאים, הלוקיישן שנבחר- מסיבה בבר\לאונג' ממש נחמד, שבאותו הערב מתרחשת בו מסיבה של סינגלים יהודים...והיות ולהרחיב את מעגל החברים זה תמיד דבר מבורך החלטנו לנסות ללכת לשם. (שום קשר לעובדה שחצי מהערב זה OPEN BAR עם משקאות איכותיים, ולאחר מכן הבר הופך ללאונג' הפתוח לכולם). אז אני עולה לקומה שמעל, (את הריח של הבשר היה אפשר להריח בכל הבניין), כשאני נכנס השכן שלי מציג חבר הודי (עובדים ביחד בהייטק), בהחלט בחור נחמד, לאחר מכן כשאנו בדרכנו לצאת, ההודי (שלצורך העניין נקרא לו אפו) מקבל שיחת טלפון מחבר נוסף, אשר מחליט להצטרף אלינו... אז אפו נסע להביא את החבר שלו, ואילו אני ועוד חבר החלטנו להקדים אל המועדון. היו המון אנשים, והאוירה בהחלט הייתה טובה. לאחר כחצי שעה הגיעו אפו וחברו, ופתאום תוך כדי שהם עדיין בכניסה,הרגשנו שאנשים (כולל השומר השחור), מסתכלים עליהם ולא מבינים מה הם עושים שם.. (200 יהודים, ופתאום שני הודים...), הסתכלנו אחד על השני במין שאלה שכזאת, הם איתנו? בטח שהם איתנו ! ומה אני אגיד לכם... הם היו ג-ד-ו-ל-י-ם !!!! רקדו והשתוללו, בצורה כזאת שהמוני חננות יהודים שבקושי זזים (כן ואני מביניהם) ניסו לחקות אותם,כי הם פשוט הטריפו את הבנות שם, לא התביישו, פשוט ניגשו ורקדו לדעתי עם כל הבחורות שהיו שם... (כולל הבחורות הביישניות ואלה שתחילה היססו). השתכרו (כמו כל השאר שם,ככה זה כשכל השתיה בבר חופשית...) והאמת? עשו את הערב! בזכותם אפילו אני ניסיתי להזיז את עצמי קצת, (ואני יותר איש של ברים מאשר של מועדונים) וגם הכרתי המון אנשים חדשים, חזרנו שפוכים,ודי שיכורים.... היה תענוג,והיה עוד יותר קשה לקום למחרת בבוקר לעבוד...