פינת הסופ"ש

wolfyy

New member
פינת הסופ"ש ../images/Emo185.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:
דבר רע במיוחד שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
אמן השבוע:
שיר השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
אתר השבוע:
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה): שבוע נפלא לכולנו!
(אני בנתיים אפתח את הפינות של ענבר, אבל ברגע שהיא תחזור מובן שאני אעביר אחריות..
)

giladwin

New member
סופ"ש טוב

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: עברתי את המבחן בפיסיקה 1 למרות שהייתי בטוח שנכשלתי דבר רע במיוחד שקרה השבוע: התחלתי להתכונן למבחן הבא משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: המבחן הבא..חח סרט השבוע: למי יש זמן לסרטים עכשיו... אמליץ על "המסע לבטן האדמה" רק בזכות התלת מימד ספר השבוע: --- אמן השבוע: --- שיר השבוע: בפרומו לדוקטור הו בAXN יש שיר טראשי מהאייטיז "דוקטור דוקטור" - שיר קורע המלצת השבוע: תראו משחקים אולימפיים ציטוט השבוע: "ממש אבל ממש זקן" (תשדיר הבחירות של פריס) אתר השבוע: תפוז תמונת השבוע: המממ... אם הייתי משקיע הייתי שם משהו שקשור לאולימפיאדה בטח אחר (או: מסר חשוב לאומה): תראו את תשדיר הבחירות של פריס הילטון - אהבלה גמורה אבל הכניסה למקיין טוב טוב :)

adi dion

New member
עונה!

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: קניתי כרטיסים למשחק טניס שיהיה עוד חודש וחצי, והטקס פתיחה של האולימפיאדה :] דבר רע במיוחד שקרה השבוע: לא הרגשתי טוב כמה ימים.. :S משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לדעת כבר מי הטניסאים שיגיעו לגמר!
סרט השבוע: לא היה סרט השבוע :] ספר השבוע: סימנים משמיים- ספר נחמד כזה על צירופי מקרים ואיך הם מכוונים את החיים שלנו חחח נשמע פלצני אבל זה ממש נחמד
אמן השבוע: סלין דיון שיר השבוע: my love של סלין המלצת השבוע: - ציטוט השבוע: - אתר השבוע: תפוז תמונת השבוע: - אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני כל כך מתגעגעת לז'סטין (הטניסאית) שפרשה לי ככה פתאום
שבוע טוב!

למעלה