פינת הסיפור בהמשכים ממשיכה כאן
W wolfyy New member 11/5/08 #2 וחייך דומעות מרוב צחוק, האיש המשיך בדרכו לפאב, והוא וסאלי הסתכלו זה על זה והתנשקו, "לא חשוב הסוכר" הוא אמר וחייך
וחייך דומעות מרוב צחוק, האיש המשיך בדרכו לפאב, והוא וסאלי הסתכלו זה על זה והתנשקו, "לא חשוב הסוכר" הוא אמר וחייך
T tali44 New member 11/5/08 #4 אילו (הכוונה- אם...) אל השמש החמימה שליטפה את עורו בקרנייה הארוכות והרכות וחשב לעצמו: אילו...
W wolfyy New member 14/5/08 #8 אליו אחרתי? הוא שאל ונישק אותה שוב. "טוב נו.. לא אחרת את המועד. אני עדיין סולחת לך" היא חייכה אליו
T tali44 New member 22/5/08 #14 טעים. היה לי כסף לקנות קצת קולה, אני מתגעגע לטעם הממכר הזה, עם הגזים שמעקצצים לך בלשון. זה כל כך טעים...
טעים. היה לי כסף לקנות קצת קולה, אני מתגעגע לטעם הממכר הזה, עם הגזים שמעקצצים לך בלשון. זה כל כך טעים...
W wolfyy New member 24/5/08 #16 ../images/Emo18.gifמחקתי כאן הודעת "סוף" - מהניסיון הראשון גילינו שסיפור קצר מידי - יוצא לא מספיק טוב, אז בנתיים אנחנו ממשיכים.
../images/Emo18.gifמחקתי כאן הודעת "סוף" - מהניסיון הראשון גילינו שסיפור קצר מידי - יוצא לא מספיק טוב, אז בנתיים אנחנו ממשיכים.