פינת הסיפור בהמשכים

הייזל

New member
פינת הסיפור בהמשכים

גרבר טיפס במהירות על זבוב הסוס והמריא צמוד לגזע העץ לצמרת בעקבות לולי שרכבה על חרגול מקל. זבוב הסוס זינק לגובה ולפתע בלי להבין איך מצא עצמו גרבר מעל צמרת העץ. השמש העזה מסנוורת אותו. מתחתיו שמע את צחקוקה של לולי ומיהר והפנה את הזבוב למטה. אך למרות כל נסיונותיו לא הצליח למצוא אותה. גרבר הביט מודאג בזוית בה חדרו קרני השמש בין עלי העץ. שעת ארוחת הערב קרבה ולולי לא הראתה שם כוונה לחזור הביתה. רחש צעדים רבים נשמע ולפתע מעברו השני של הגזע הגיח זחל פרפר הכרוב כשגלרס רכוב עליו. "גרבר," אמר גלרס,"אתה מאחר לשיעור ההישרדות. רד מיד למטה." לפתע הופיעה לולי מעבר לעץ ולפני שגרבר הספיק לענות למורה שלו אמרה: "אני רוצה להצטרף!" גלרס נחר בבוז.

המשכון

"רק התחלת את קורס המתקדמים, כבר את רוצה להדריך?" "את בקורס מתקדמים?" שאל גרבר בפתיעה. הוא רצה לשאול עוד, אבל גלרס נעץ בו מבט מחמיר. "זוז!" הוא נבח, וגרבר זז. לולי עקבה אחריהם במבטה, אכזבה קלה כמו צוירה על תוי פניה המכורכמות. היא עוד תראה לנוד הנפוח הזה גלרס. היא כן מסוגלת ללמד. היא כן!

דרגורן

New member
גרבר נכנס אחרי גלרס לחדר ששימש אותם

בשעורי השרדות. גרבר הסתכל בייאוש על החדר המלא במתקנים שונים ומשונים שגלרס אסף הרכיב והמציא, "מה נעשה היום? שוב שיעור בזיהוי מלכודות?" גרבר שמע שמועות על שיעורי יותר מתקדמים של גלרס, אבל עד היום השיעורים כולם היו תאורטיים, לאיזה מקומות לא להכנס, מלכודות, נשקים שצריך להזהר מהם וכו´ להפתעתו תשובתו של גלרס הייתה "היום אני מעביר לך שיעור מעשי! בוא נראה ממה אתה עשוי, אתה צריך להגיע לצד השני של החדר, ולהשיג את הענב שתלוי במרכז, החוק היחידי הוא שאתה עושה זאת לבד! בלי חברים, חפצים או חיות מחמד... אנחנו נמשיך לאחר שתשיג את הענב, בהצלחה!" גלרס התיישב בפינה ונראה כאילו יש לו את כל הזמן שבעולם. גרבר הביט לעבר הענב, שהתדלדל לו מחוט שקשור לתקרה, ומשם הוא הוריד מבטו לעבר החדר ואל שלל הלהבים המסתובבים, חתיכות העץ המתגלגלות ושאר הדברים ושאל.......

mermit

New member
"מותר להשתמש בטלקינזיס?"

"נסה," השיב לו גלרס בחיוך ערמומי. גרבר ניסה. הוא בהה בענב, בעודו מטהר את הפילטרים החזותיים שלו ומנסה לחדור אל ישותו של הענב, להתמזג במרכיביו הבסיסיים, לפרק אותם ולהרכיב אותם מחדש בידו. זה היה פשוט, לפי הנוהל הקבוע, הוא כבר עשה את זה עם דברים הרבה יותר מסובכים מענבים... הזמזום הקלוש שהדהד בחדר נשמע כאילו הוא מתעצם, חודר תחת עורו של גרבר... אורות משונים, לא קשורים, בלתי נשלטים, החלו להבליח בפינות המוצלות של תודעתו. גרבר ניסה שוב ושוב לחדור אל הענב, אך מפעם לפעם הדבר נעשה קשה יותר; עכשיו יכל רק בקושי למקד את מבטו בענב. הוא ויתר, מותש, והרפה את אחיזתו בפילטרים החזותיים. החדר חזר לפוקוס. גרבר הביט במורהו, עיניו מלאות תמיהה ודמעות. גלרס חייך, חיוכו זדוני יותר אך בה בעת חם יותר. "נסה משהו אחר. נסה תעופה. נסה טלפורטציה עצמית. נסה רגלי-חרק..." וגרבר ניסה. בזה אחר זה התנפצו כל הטכניקות שבהן התמחה בשלוש השנים האחרונות על החומה הבצורה של הזמזום המעצבן והאור המבליח, המסמא. הייתכן? סביבה חסינת-פארא? כולם טענו שזה בלתי-אפשרי, שמערכת הפילטרים החושיים אינה יכולה להיכשל. כולם, כמובן, התעלמו כליל מהשמועות על הנסיבות המסתוריות שבהן ניספו שלושה סיירים שיצאו לחקור את מושבת הכנפנפים בצפון הרחוק… "אתה מצפה להסבר, אני מניח," אמר גלרס...

דרגורן

New member
"אבל..." המשיך גלרס "אם אני מסביר

לך לפני שיש לך את הענב, זה אומר שנכשלת..." החיוך הערמומי של גלרס התחיל לעלות לגרבר על העצבים "לא
קודם אני אביא את הענב ואז אתה תסביר לי את הכל" גרבר הושיט את רגלו קדימה בזהירות... וישר קפץ אחורה כמוט עץ בקוטר של ראשו עבר איפה שראשו היה לפני רגע. "אני מקווה שאתה יודע ומבין שאתה יכול להפגע פה בצורה רצינית...." גלרס התחיל לחייך קצת פחות... גרבר הסתכל אל גלרס ואז אל החדר ושוב לגלרס... ופתאום גרבר רץ קדימה, אחרי שלושה צעדים הוא שינה כיוון לימין, בעודו רץ מחליק וקופץ התעופפו סכינים, להבים, וחפצים כבדים מסביבו, גרבר זינק לעבר הקיר הימני קרוב לפינה, השתמש בו בשביל להגביר את העוצמה והגובה של הקפיצה ובעזרת שימוש בתרגיל שלולי עשתה לו הוא התגלגל באויר ו...

tsahee

New member
נחת על הרצפה, קיסם נעוץ בחצי השמאלי

של פניו הקטנים. גלרס מלמל כמה מילים מתחת לשפמו, ואז נשמע הקול. "אני לא אישרתי לך להכניס אותו בסוד העניינים. אל תנסה לפעול מאחורי הגב שלי" גלרס נופף באגרופו באוויר: "אתה צריך אותי, אתה עוד תצטער על זה". "לא אני לא," אמר הקול "ולא, אני לא." גרבר חיכה עד שתיעלם הנוכחות לפני שחזר לנשום ונחלץ ממתחת לקיסם. "למה אני עדיין בחיים?" עצמות החצי השמאלי של פניו החילו להתאחות ועור נרקם עליהן. גלרס התיישב ונאנח. פניו המקומטות אומדות את התלמיד "פיות כמוני וכמו שחשבת שאתה הן רק השלב השני של קסם בסולם שש-השלבים שתחילתו באדם וסופו באלוהות. הנוכחות שפגשת עכשיו היא מהשלב השלישי. אתה, גרבר, נמצא רמה אחת מעליה." גרבר מצא את עצמו מופתע, בעיקר מהעובדה שפתאום גילה שכבר הרבה זמן שהוא מחכה לכך שמישהו יגיד לו את זה. "הרבה עוצמה שאתה עוד לא מודע אליה מגינה עליך, והיא הסיבה שהנוכחות כאן לא הבינה מה אתה. אתה נשלחת לכאן להגן עלינו, ללמוד אותנו וללחום לצידנו. אני לא יכול להסתכן יותר, אתה צריך לצאת מהכפר, ואתה צריך להלחם. ואתה צריך לעשות את זה לבד." גרבר הניף את ידו לעבר הענב וזה הוצף בהילה של אור, נעלם, והופיע בצידו השני של החדר. "איך אני...?" "לך. עכשיו." הוא יצא מהחדר הקטן והביט סביבו. "הולך לאנשהו?" זאת הייתה לולי. היא מעולם לא נראתה עד כדי כך מושכת בעבר.

tsahee

New member
אני בבעיה (לא המשך)

זאת התחלה מצויינת, אבל אין לי שמץ של מושג איך אפשר להמשיך אותה. דלית עשה (הבנתי נכון, נכון? דלית זה בן?) משהו שקצת הפך את הסוף אבל.. לא יודע. דווקא היה לי רעיון אחד מצויין. הכותרת הייתה "ספפלאאטטט!!" וגלרס היה מוצע עצמו מוקף בשאריות זבוב ואומר ללולי משהו כמו: "שיעור ראשון, לא לנחור בבוז כשאת רוכבת על גמל שלמה. הוא עלול שלא להבחין בין נחירה בבוז לנחירה שפירושה "שמאלה עכשיו בכל הכוח"". אבל אז שמתי לב שגלרס בכלל רכוב על מרבה רגליים וזה הרס הכל. הרעיון בהודעה, בכל מקרה, הוא בעיקר שלושת המילים הראשונות, שלא תחשבי שעד עכשיו אין המשכים בגלל שזה לא טוב. זה מצויין, פשוט ממש ממש קשה להמשיך את זה.

הגנה על ההמשכון

טוב, לא ממש. ההמשך ה"מתבקש" היה שמאלצי מדי לטעמי. המורה (גלרס) מסרב ללמד אותה כי היא בת. בסה"כ ניסיתי לתת לגיחוך הבוז פרשנות מעט שונה. לא השקעתי בזה מחשבה, וזה ניכר, אז במובן זה אתה צודק שעדיף להתעלם מההמשך שלי. כמו כן התעלמתי בחינניות מה SETTINGS - החרקים עליהם הם רכובים וכו´. ההמשך שלך הרבה יותר ברוח הסיפור (מה שיש ממנו בינתיים). חוץ מניטפוק קל, ז"א. המורה נוחר בבוז, לא לולי.

tsahee

New member
הגנה אחרת על ההמשכון

עובדתית, אף אחד לא הצליח לעשות משהו טוב יותר. אגב: אני הייתי בטוח שהוא מסרב ללמד אותה כי היא צעירה מדי... והניתפוק לא חל, כי הזחל המעופף של המורה התרסק לתוך קיר כי הוא נחר בבוז ומה שהוא אמר היה יעני בצינית, אבל כל זה לא תקף כי הוא לא רכב על זחל מעופף מלחתכילה...

הייזל

New member
הגנה נוספת

הרעיון היה לבדוק לאיזה כיוון יתפתח הסיפור למד"ב או לפנטסיה או לשניהם ואני מצטערת לדווח שזה עדיין לא ברור לי.

למעלה