פינת הסיפור בהמשכים

הייזל

New member
פינת הסיפור בהמשכים

בהזדחלות לא אופיינית נע פרדריק לעבר פתח המערה. "אבל אימא, אני לא רוצה, לא רוצה!" יבב ביאוש. אימו בהתעקשות לא אופיינית גררה אותו בפרווה שסביב צווארו אל פתח המערה ואל הכלום שמעבר לו.

דרגורן

New member
"פרדריק! אתה יוצא החוצה עכשיו!"

פרדריק עצם עיניו בחוזקה ברגע שהוא ראה את התהום הנפערת לרגליו "לא אמא, לא!" הוא התחיל לרעוד בכל גופו עכשיו נתגנבה נימה של עצבנות לקולה של אימו (מה שרק הגביר את חרדתו) "אני סופרת עד שלוש ועוזבת, כדאי לך לפתוח עיניים לחזור על התרגילים שלימדתי אותך! הפעם אני לא קופצת ותופסת אותך! ברור?" פרדריק ענה בקול מהסס "ככככן אאימא" ואז הוא הרגיש את האחיזה בעורפו מחלשת ונפתחת, האויר התחיל לזרום סביבו במהירות הולכת וגוברת אך פרדריק המשיך בסירובו להאמין שאמא שלו לא תציל אותו והשאיר את עיניו סגורות "פרדריק" קולה של אמא נשמע כל כך רחוק "פרדריק תפתח את העיניים ומיד!" קולה של אמא היה בהול ולחוץ פרדריק פתח את עיניו וראה את הקרקע רצה לעברו הולכת וגדלה מרגע לרגע, אימה מילאה את פרדריק מה אם הוא לא יצליח?

הייזל

New member
הכלום הגדול שבתהום

בלע אותו שבריר שניה אחר כך.. לא נשמע צליל, לא נראה אור. רק הפרווה שעל צווארו נעה בעדינות למגע רך של תנודות אוויר. פרדריק ריחף בחלל השחור מתערבל לאיטו באוויר. הוא ניסה לצרוח אבל שום צליל לא יצא...

אותואחד

New member
כשחזרו אליו חושיו הוא הצטער

לא היה חלק אחד בגוף שלו שלא שידר אליו תחושת מצוקה.או ליתר דיוק כאב מזעזע.זה הזכיר לו את הטראומה שעברה עליו שנה קודם לכן כשאביו היה בחיים והוריד לו את הטפילים מהפרווה.ביחד עם חתכות נכבדות מהעור.אבל מילא הוא היה לא יוצלח אגרסיבי אבל אימא,למה שאימא תעשה לי את זה? הירהר בבילבול. עצם החשיבה היוותה מאמץ יתר בשבילו והוא שקע שוב בחשכה הברוכה.

למעלה