פינת הסיפור ההזוי

karnaf7

New member
פינת הסיפור ההזוי ../images/Emo58.gif

קרה לכם בדירה משהו ממש הזוי? משהו שעד שלא קרה, לא הייתם מאמינים שיכול לקרות? לי קרה: לפני כשנה, החלטנו אני ושותפי (עוד לפני השותפה/הזוועה הנוכחית) להביא מנקה הביתה, לנקיון חד פעמי יסודי. ידידה נתנה לנו טלפון של בחורה שנמצאת במרכז של עיריית תל אביב ובו גרות נשים שנתפסו כ"עובדות בלתי חוקיות" (המבין יבין) ובינתיים לא מגורשות כיוון שהן מחכות להעיד במשפט. הבחורה הגיעה בבוקר והחלה לנקות. אני שחזרתי ממשמרת לילה, המתנתי שחדרי יהיה נקי והלכתי לישון. לאחר זמן מה נתקפתי בייסורי מצפון על כך שאני ישן בזמן שעובדים אצלי בבית וקמתי. כשעברתי ליד המקלחת, ראיתי אותה, מנקה את האמבטיה כשהיא לבושה בתחתוני חוטיני בלבד וללא חלק עליון. לשאלה המתבקשת - התשובה היא לא. האין זה הזוי???

sobolina

New member
לא התבלבלת בפינה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

דווקא זה נשמע כמו פינת הפנטזיה ההזויה

karnaf7

New member
יכול להיות שאת צודקת

אין לך תשובה לשאלתי מהפורום שלך?

sobolina

New member
נשמה - אני ממש ברגע זה מבררת

אני בן אדם מאוד מיוחד שיכול עשות 2 דברים בו זמנית (כמו לנשום ולכתוב,כמו לראות סרט ולאכול פופקורן ובדיוק לגלות מיהו הרוצח וכו') היום ב"ה אני אהיה בחתונה - ושם יהיולי הרבה חבר'ה שינו לי על השאלה
בקיצור אחי, אתה בידיים טובות
הילה

בזמן חיפוש דירה

כשחיפשנו דירה, חיפשנו באיזור מאוד ספציפי, כדי שיענה על דרישות כלל השותפים. נעזרנו בכל מיני משרדי תיווך והלכנו לראות כל דירה אפשרית שהציעו לנו. אז יום אחד פגשנו את המתווך בנוגע לדירה מסויימת, ועלינו במדרגות, והגענו לדלת, והמפתח של המתווך לא פתח את הדלת. הוא ניסה וניסה, ושום דבר. ואז בסופו של דבר הוא הלך מסביב ואמר שלמעשה, אם מטפסים קצת בצד, ונעזרים במרזב, אז אפשר להכנס לדירה דרך המרפסת. גרוע עוד יותר מכך, שני השותפים הדפוקים שלי הסכימו באמת לטפס ולהתפתל אל תוך הדירה, וחזרו עם המסקנה שהיא בעצם לא כ"כ בשבילנו.

karnaf7

New member
ועל זה שגם פורצים יכולים להיכנס כך

הם לא חשבו? ומה עם תגובה לסיפור שלי? לא מגיע?

מגיע, מגיע ../images/Emo98.gif

הייתי צריכה להשחיז את לשוני.... סתם. האמת, בעיקר נראה לי מביך בטירוף. אגב, ישנן (אני יודעת על כאלו בארה"ב, לא יודעת אם יש גם בארץ) סוכנויות של עובדות ניקיון שבהן חלק מנהלי העבודה הם שהמנקות יהיו על הברכיים עם ישבן מורם אל על בזמן שהן מנקות. מה שכן, איכשהו נראה לי נורא לא נוח לנקות בעירום
: מזיעים בכל מיני מקומות, ודברים משתרבבים ומתנודדים שלא לצורך. לא ברור כל העניין הזה. ואם כבר מדברים (כלומר, לא דיברנו על זה אבל בכל זאת) לאיפה נעלמו כולם בימים האחרונים? אשכרה הרגשתי כאילו אני יושבת וכותבת לעצמי הודעות, ולהערכתי, מעטים הם הדברים שיותר עצובים מזה

למעלה