פינת הספקולציות

דודי0000

New member
פינת הספקולציות

כל הספקולציות שעוברים לכם בראש בנוגע לסדרה אתם מוזמנים לשרשר לכאן. אז למה ניני שיקר בנוגע לאיה? למה דדי נותן שיתעללו בילדיו? מה אבשלום רוצה מהשמינייה? האם דדי איה וניני הם בעצם מתחזים ועוד.

דודי0000

New member
הערה על הפינה אתם מוזמנים להגיד כל ספקולציה

גם אם היא לא צוינה בשאלה ששאלתי.

דודי0000

New member
כמו שכבר אמרתי

הספקולציה שלי שאיה דדי דנית וניני האמיתיים נרצחו על ידי אבשלום וכולם מתחזים אם זאת בימים האחרונים אני חושש שאולי רק דדי הוא האמיתי כי גם אני שמתי לב לכאב שלו שהוא לא לגמרי שלם עם ההתעללויות של אבשלום אז אולי אבשלום השאיר רק את דדי וסוחט אוותו שהוא ירצח אותם כמו שהוא רצח את הקודמים.

הספקולציה לגבי ניצן היא שאבשלום אמר לה על אביה יוליוס שמת בגלל השמינייה והיא נוקמת.

דודי0000

New member
עוד סיבה לכך

שימו לב על הפרצוף של ניני כאשר רוני דפקה בביתו זו הייתה אותה הבעה כאשר דניאל התחזה לניני. ועוד דבר שימו לב לנשיקה של איה וניני מעולם לא ראיתי את איה וניני מתנשקים כך כמו זוג. אחרת אני לא מבין למה ניני שיקר ואין סיכוי כי הוא רצה לשמור עליה זה חייב להיות משהו דרמתי בעלילה. בקשר לדדי יש לי ספקות.

roeu245

New member
תפסיק לחשוב שאיה וניני זוג

זו תיאוריה מופרכת מידי הוא נישק אותה על הלחי לא על השפתיים!!! נשיקות שלום בין זוגות כבר ראינו (עומרי ונעמה רוני והחבר שלה) זו היתה נשיקה קלה על השפתיים בכלל נשיקו מהסוג שניני מנשק את איה. אלו נשיקות שלום למישהו קרוב שהוא לא בן זוג הפרק הסתיים בהתמקדות על הגילוי שאיה בארץ לא שנינ מנשק אותה

voy por mas

New member
אני מקווה שהספקולציה הזאת לא נכונה כי אם

בסוף העונה נגלה שאיה וניני מתים אז סימן שלעונה 5 אם תהיה -הם לא יהיו בה.
הנשיקה בין איה וניני היתה על הלחי אז זה לא נורא. גם לא נראה לי שיראו בערוץ הילדים גילוי עריות גם אם הם לא באמת אחים בסופו של דבר.
מה שכן ניני אכן מסתיר משהו אולי הוא מנסה לגונן על איה ממשהו ומכאן היתה ההבעה שלו כשרוני באה לדירה שלו.
לגבי דדי נראה שבאמת מאיימים עליו - נחכה ונראה בפרקים הבאים

ny22

New member
מנהל
אני זקוק לתזכורת קצרה....

מי זה בדיוק יוליוס? (הבנתי שזה אבא של ניצן, אבל אשמח לדעת קצת יותר פרטים
).
למה הוא באמת מת?

תודה!

דודי0000

New member
וואוו האמת שאני גם לא כזה זוכר

אני אצפה מחר שוב בפרק. רק זכור לי שהייתה דרמה בפרק האחרון או לפני אחרון שהוא רצה לשאוב מהשמינייה למדא בשביל חיי נצח.

voy por mas

New member
יוליוס אכן היה אבא של ניצן כפי

שהתגלה בסוף העונה.
הוא היה הרופא המטפל של האמהות של השמינייה (מלבד לילי) כשהיו בהיריון והשתיל לעוברים למדא ולכן יש לשמיניה למדא. לאיה וניני יש למדא כי לדדי יש למדא ולניצן יש כי ליוליוס יש.
הוא היה גם הרופא של דגנית ואחרי הלידה בעזרת אלכס חטף את התינוקות שלה ואת השמיניה ורצה להשתמש בהם לצורך יצירת הגן קריפטון. בסוף הוא עוזר לשמינה להביס את דניאל. והוא מת בעצמו כאשר נורה ע"י דניאל.

דודי0000

New member
טוב צדקתם ואני טעיתי

הוא בסך הכל מגונן עליה. אבל פייר יכולתי להיות תסריטאי

keren dvir

New member
כמה תהיות וחשדות

1. נראה לי שדדי משתף פעולה עם אבשלום בגלל משהו שקשור לדגנית . לפי מה שהבנתי השחקנית לא משחקת בעונה החדשה ולכן אולי אבשלום רצח אותה או עשה למה משהו והוא מאיים על דדי שגם ירצח אותו ואת הילדים שלו.

2. האם באמת אדם מת? למרות שמיכאל אלוני לא משחק בעונה החדשה , לדעתי יש מצב שיעשו שאדם לא מת ושמיכאל יעשה תפקיד אורח או משהו כזה כי לא הראו את המוות שלו ולכן הכל אפשרי.

3. לא מובן לי למה נני שיקר לכלום ואמר להם שאיה בטיול טרקים ובעצם הוא מסתיר אותה בבית

תהייה למשהו

נראלי אדם לא מת..
לפני מס' חודשים שאלתי את מיכאל בעמודמעריצים בפייס והוא אמר שלא יכול לספר ושמצפה הפתעה למעריצים

dar dahan

Member
אבשלום לא רוצה מהשמינייה כלום

הוא רוצה לשלוט באנשים באמצעות למדא ומכיוון שלשלמינייה אין למד והוא לא יודע על השישייה אז הוא משתמש בתאומים שיש להם כוחות שכנראה יותר גדולים בגלל או בזכות יוליוס...

לגביי דדי לדעתי האישית בגלל מה שקרה לו עם המועצה הוא מעדיף שמישהו כמו אבשלום יעשה את זה ולא המועצה, או שלחלופין אבשלום מאיים עליו וזה מה שגורם לו להתנהג ככה, או שאבשלום היפנט אותו :\

לגביי ניני ואיה אני ראיתי שם משהו מעבר לאחים שהם היו אלא שהם היו נראים כמו בני זוג וזה מוזר כי הם אחים תאומים ככה שבהחלט כל היין הזה מחשיד ומי יודע מה קרה.
גיורא חמיצר לא ימחזר דברים שהוא עשה ולדתי הם לא מתחזים אבל אי אפשר לדעת מה הם כן...

למעלה