פינת ``הסצינה הכי...``! /למד/

RenanaD

New member

שכחתי מזה לגמרי... /חבול/ ועכשיו המחשב כבר סגור ואין אייקונים בפלאפון! /כועס/ בכל אופן: שרשרו לכאן את הסצינה שלדעתכם היתה הכי _______ בפרק. למשל: הסצינה הכי יפה, הכי קורעת לב, הכי מבוימת טוב, הכי מלוהקת מצוין... וכו` וכו`.

RenanaD

New member

שכחתי מזה לגמרי... /חבול/ ועכשיו המחשב כבר סגור ואין אייקונים בפלאפון! /כועס/ בכל אופן: שרשרו לכאן את הסצינה שלדעתכם היתה הכי _______ בפרק. למשל: הסצינה הכי יפה, הכי קורעת לב, הכי מבוימת טוב, הכי מלוהקת מצוין... וכו` וכו`.

אוקיי, אז....../images/Emo168.gif|נון|

הסצינה הכי עצובה- כשראו את השדיים של *מבטא איטלקי* אנטוניה רמווו *סוף מבטא איטלקי* מתנפחים לגודל של בלונים ענקיים והיא צורחת. אאוצ'י.

A n g e l u s

New member
הסצינה הכי... ../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif

מצמררת\עצובה הייתה כשהקולומביאני (מה שמו באמת?) עשה את הזונה ההיא ואמר לשון שזאת הייתה יכול להיות אישתו אם הוא רוצה בכך.

david1776

New member
מה הקשר לגוש קטיף?

עוסקים כאן בטלוויזיה, וחוץ מזה - הוא כבר לא קיים כמעט, הגוש.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifרועירשע../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

RenanaD

New member
זו חתימה ../images/Emo131.gif

בחתימה כותבים כל תוכן שרוצים, בלי שום קשר לנושא הפורום.

darklighter

New member
הסצנה הכי-../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

יפה- כשכריסטיאן וג'ינה סוף סוף אחרי כל הריבים התחילו לדבר נורמלי והם ישנו ביחד וזה...
מגעילה/מעצבנת/עצובה- שהמאפיונר עם הקעקועים דפק את ההיא מאחורה ואמר לשון שזו יכלה להיות אישתו
מבויימת טוב- הקטע שג'ינה הייתה עם מישהו אחר וזה גרם לכריסטיאן לקנא וככה הוא הראה שאיכפת לו ממנה

RenanaD

New member
זה הפלאפון הטיפש שלי! ../images/Emo46.gif ../images/Emo131.gif

היה כתוב שההודעה לא נשלחה

A n g e l u s

New member
מאיזה פלאפון את גולשת? ../images/Emo44.gif

לי ממש קשה לגלוש מהנוקיה 3220 שלי (והוא תומך בכל הישומים, פלאפון טוב בסה"כ.) וקשה לנתב את עצמך אל הפורומים....

למעלה