פינת הסרטים-סרטים בערוץ 4

i love usa

New member
פינת הסרטים-סרטים בערוץ 4

סתם רציתי להראות לכם היום סרטם בערוץ 4 המעניש שם לועזי : The Punisher שעת התחלה : 23:36 סרט פעולה עתיר אקשן, בכיכובו של דולף לאנדגרן ("רוקי 4"), שזכה לאחרונה לגרסה קולנועית חדשה (הפעם, בכיכובו של תומאס ג`יין). פרנק קאסטל הוא שוטר לשעבר שנחשב למת, לאחר שמשפחתו נרצחה ע"י פושעים מהמאפיה. פרנק החליט לרדת למחתרת ולחסל באופן שיטתי פושעים, בתקווה יום שישי 9 יולי שעת התחלה : 02:49 אימה מסביב למדורה שם לועזי : Campfire Tales חבורה של נערים התועים ביער אפל לאחר תאונת דרכים, מתחילים לספר אחד לשני סיפורי אימה על רוחות רפאים, פסיכופטים ומפלצות. הסרט מורכב מחמישה סיפורים שונים, אותם ביימו לסירוגין מאט קופר, מרטין קונרט ודייוויד סמל. שחקנים: רון ליווינגסטון,כריסטין טיילור ארה"ב. יום שבת 10 יולי שעת התחלה : 00:37 כביש 666 שם לועזי : Route 666 מותחן אימה. גבר שאמור להעיד נגד המאפיה הרוסית, ניצל ממתנקשים ע"י שני סוכני FBI. בדרכם למשפט בקליפורניה, השלושה עוברים בכביש מסתורי בשם כביש 666, בו נרצחו בעבר אסירים. שחקנים: לו דיאמונד פיליפס,לורי פטי ארה"ב . יום ראשון 11 יולי שעת התחלה : 23:40 המפגש התשיעי שם לועזי : Session 9 מותחן אימה. חבורת פועלים העובדים בחברה לסילוק אסבסט, נשכרים כדי לנקות מבנה בדנוור, ששימש מאז שנת 1871 כבית חולים לחולי נפש. במהלך עבודתם הפועלים נתקלים בזוועות שונות ומשונות, תוך שהם מושפעים מחומרים קטלניים, ששימשו בעבר את צוות בית החולים בניסיונם לטפל ב

i love usa

New member
סרטים בסינמה 3

יום שני 12 יולי שעת התחלה : 00:35 יום אהבה קטלני שם לועזי : Valentine מותחן אימה מסוגנן בבימויו של ג`יימי בלנקס, האחראי ללהיט האימה "אגדה אורבנית". קייט דייוויס נמצאת בתוך מערכת יחסים סבוכה עם אהובה, העיתונאי אדם קאר, שסובל מבעיות אלכוהול. ארבעת חברותיה, פייג`, דורותי, לילי ושלי, אותן היא מכירה מאז ימי ביה"ס, תומכות בו ומנ

i love usa

New member
סרטים ב-AXN

יום שישי 9 יולי שעת התחלה : 22:45 אני יודע מה עשית בקיץ האחרון שם לועזי : I Know What You Did Last Summer חודשים אחדים לאחר שביצעו תאונת דרכים קטלנית, קבוצת סטודנטים מתחילה לקבל מסרים מפחידים ממישהו שהיה עד למעשיהם באותו לילה נורא. שחקנים: ג`ניפר לאב יואיט,שרה מישל גלר ארה"ב .( אני אישית העדפתי את הראשון על הסרט השני) יום רביעי 14 יולי שעת התחלה : 22:45 מרבה רגלים שם לועזי : Centipede קבוצה של מטיילים נלכדת בתוך מערות ענקיות בהודו. בתוך המערות צריכים המטיילים להילחם על חייהם, לאחר שמספר מרבי רגלים ענקים תוקפים אותם. שחקנים: טרוור מרפי,לארי קיסי ארה"ב .

i love usa

New member
סרטים ב-MGM

יום ראשון 11 יולי שעת התחלה : 22:00 שובם של המתים החיים שם לועזי : The Return of the Living Dead קומדיית אימה. כשעובדים במחסן ציוד רפואי מנסים לגלות מה מוחבא במכלים מסתוריים שבמרתף, משתחרר גז שמעיר את המתים, ובבית הקברות הסמוך מתחילה החגיגה. שחקנים: קלו גאלגר,ג`ים קרן ארה"ב . יום שלישי 13 יולי שעת התחלה : 23:30 הדחלילים שם לועזי : Scarecrows קבוצת שודדים המנהלים מצוד אחר אחד מחבריהם, שבגד בהם וברח עם השלל, נקלעים לחווה נטושה שמאוכלסת בדחלילים קטלניים. שחקנים: טד ורנון,ויקטוריה כריסטיאן ארה"ב . אני ימשיך עוד מעט המחשב עושה בעיות

i love usa

New member
ממשיכה סרטים ביס 2

יום ראשון 11 יולי שעת התחלה : 03:19 ליל המסיכות 2 שם לועזי : Halloween 2 אימה. הרוצח הפסיכופט עם המסכה שב שנית לזירת מעשי הרצח שלו, כשמרבית קורבנותיו הפעם הם מבית החולים המקומי. עם: ג`יימי לי קרטיס, דונלד פלזנס, ננסי לומיס. במאי: ריק רוזנטל. ארה"ב, 1981. יום שלישי 13 יולי שעת התחלה : 01:21 היד שמנענעת את העריסה שם לועזי : Hand That Rocks The Cradle מתח. אישה מתחילה לעבוד כמטפלת בביתם של זוג צעיר. מה שנראה כסידור מושלם, מתגלה בהדרגה כסיוט, כאשר התנהגותה של המטפלת מדרדרת. עם: רבקה דה מורני, אנבלה שיורה, ג`וליאן מור. במאי: קרטיס הנסון. ארה"ב, 1992. יום רביעי 14 יולי שעת התחלה : 23:43 שבע פנים לקיין שם לועזי : Raising Cain מותחן אימה העוסק בפיצול אישיות. פסיכולוג מופרע ובניו התאומים, מעורבים בחטיפות ילדים לצורך ניסויים מדעיים. עם: ג`ון ליתגו, לוליטה דווידוביץ`, סטיבן באור. במאי: בריאן דה פאלמה. ארה"ב 1992. יום רביעי 14 יולי שעת התחלה : 03:24 משפחה רצחנית שם לועזי : Most Deadly Family, A דרמה המבוססת על פרשייה אמיתית. סיפורם של סנטה קיימס ובנה קני שאותו היא מגדלת לחיי פשע, גניבות, הונאות ולבסוף גם רצח אכזרי. עם: מרי טיילר מור, רוברט פורסטר. במאי: ארתור אלן זיידלמן. ארה"ב, 2001. יום חמישי 15 יולי שעת התחלה : 23:57 כפר הארורים שם לועזי : Village Of The Damned אימה. עיבוד חדש. כוח מסתורי המשתלט על עיירה קטנה מביא ללידתם של עשרה ילדים שכשכל שהם גדלים מסתבר שהם בעלי כוחות שטניים. עם: כריסטופר ריב, קריסטי אלי, לינדה קוזלובסקי. במאי: ג`ון קרפנטר. ארה"ב, 1995. יום חמישי 15 יולי שעת התחלה : 01:36 קללת אנשי החתול שם לועזי : Cat People אימה, עיבוד לסרט קלאסי משנות הארבעים. מערכת הקשרים הסבוכה בין אח ואחות שהופכים להיות פנתרים טורפים במהלך קיום יחסי מין. עם: נסטסיה קינסקי, מלקולם מקדואל, ג`ון הרד. במאי: פול שריידר. ארה"ב, 1982. יום חמישי 15 יולי שעת התחלה : 03:35 ירח מסוכן שם לועזי : Bad Moon מתח. אם חד הורית המגדלת את בנה, אינה מודעת לעובדה שאחיה שמגיע להתגורר עמה הוא איש הזאב המחסל את התושבים בסביבה. עם: מרייל המינגוויי, מייקל פארה, מאסון גמבל. במאי: אריק רד. ארה"ב, 1996.

neonlight

New member
ועוד תוספת קטנה

שובם של המתים החיים. יצאו לסרט גם חלק 2 ו3 אבל לא ראיתי אותם. הסרט הזה מאופיין במשחק קאמפי, מצחיק לפרקים, הרבה זומבים, דם, גועל נפש. והכל במן מסווה של פארודיה על הסרט המקורי. הדבר החשוב ביותר בסרט הוא הסאונדטראק המצויין שיצא לו, שמאפיין את הפאנק-הגוטי של תחילת-אמצע שנות השמונים.

yamity1

New member
מישהו ראה "אימה מסביב למדורה"?

איך הסרט? דרך אגב ממליץ לכולם לראות את שובם של המתים החיים.. אחלה סרט

hai001

New member
איזה שובם של המתים 1 או 2?

כי אני ראיתי את הפארודיה?

../images/Emo66.gifהוט ספייס

היום (יום שבת) יש את הסרט "הניצוץ" ב-12:00 בלילה אם אני לא טועה, תבדקו בממירים ליתר ביטחון...

boolbool boy

New member
מי ראה?!

כשראיתי תהודעה שלך, ישר לקחתי כרית ושמיכה וירדתי לסלון לראות, אני חולה על tha shining!!

המשך להוט ספייס

היום יש את הסרט שיעור אנטומיה ב-01:05 יום רביעי קאנדימן 3 ב22:10 ומיד אחריו יש סר אימה עם קיפר סאתרלנד התותח(גם אני מעריץ של 24) ב-23:45 קוראים לסרט:''נשיכות קטנות'' וביום חמישי יש את יעד סופי
לכל מי שלא ראה צפייה חובה! מישהו פה ראה את שיעור אנטומיה הוא שווה צפייה??? כי אני מתלבט אם ללמוד לבגרות שיש לי מחר או לראות את הסרט.......

למעלה