פינת הסרטים עברה לדף 2

i love usa

New member
פינת הסרטים עברה לדף 2

למי שרוצה לדעת את הסרטים לעבור לעמוד 2 למטה אי אפשר להקפיץ פשוט

i love usa

New member
מקפיצה +עידכון לגבי סרט שהיום

היום בערוץ MGM בשעה 23:35 הצד האפל

i love usa

New member
פינת הסרטים (בכבלים)

הנה עבר לו עוד שבוע(כמעט)ופינת הסרטים שלי הגיעה סרטים בסינמה 3 ביום שישי 2.4.04 בשעה 22:00 האחרים - שם לועזי : The Others דרמת אימה מצמררת שזכתה להצלחה קופתית גדולה ולביקורות מצוינות. הימים הם ימי סוף מלחמת העולם השנייה. גברת גרייס שחקנים: ניקול קידמן,כריסטופר אקלסטון ארה"ב . סרטים ביום שבת 3.4.04 בשעה 00:10 אימת הנימפה - שם לועזי : She Creature מותחן אימה בהשראת סרטי האימה דלי התקציב שהופקו בשנות ה-50, ע"י סמואל זי. ארקוף וחברת UIP. בתחילת המאה ה-19, אנגוס שואו ואישתו ליליאן מנהלים קרקס מיוחד במינו, המתמחה בהצגת יצורים אנושיים מוזרים, שרובם הם בעצם שחקנים בתחפושת. סרטים ביום ראשון 4.4.04 בשעה 22:00 היום האחרון -שם לועזי : The Day the World Endedדרמת אימה בדיונית המבוססת על סרט קלאסי משנות ה-50. פסיכולוגית בבית ספר תיכון חוקרת את מותה המיסתורי של אימו של אחד מהתלמידים. כשהיא מוצאת את הנער, היא מגלה שהוא מאמין כי הוא בנו של יצור מכוכב אחר. בינתיים, אביו של הנער, שהוא רופא במקצועו, טוען שהכל פרי דימיון. סרטים ביום שני 5.4.04 בשעה 22:00 אגדת המומיה - שם לועזי : Tallos the Mummy גופתו החנוטה של נסיך מצרי אכזרי, מוצאת מקברה ונשלחת למוזיאון בלונדון, שם היא מתחילה לזרוע מוות ולהפיץ רוע. שחקנים: ג`ייסון סקוט לי,לואיס לומברד ארה"ב . בשעה 00:00 דארקמן - שם לועזי : Darkman(יש מצב שזה אימה אני לא בטוחה ב-100%) מדען שנפצע ע"י פושעים שהשחיתו את מראהו, יוצא למסע נקמה, כשהוא משתמש בעור סינטטי שפיתח, המאפשר לו להחליף זהויות לפי ונו. שחקנים: פרנסס מקדורמנד,ליאם ניסן ארה"ב . סרטים ביום שלישי 6.4.04 בשעה 22:00 יום אהבה קטלני - שם לועזי : Valentine מותחן אימה מסוגנן בבימויו של ג`יימי בלנקס, האחראי ללהיט האימה "אגדה אורבנית". קייט דייוויס נמצאת בתוך מערכת יחסים סבוכה עם אהובה, העיתונאי אדם קאר, שסובל מבעיות אלכוהול. ארבעת חברותיה, פייג`, דורותי, לילי ושלי, אותן היא מכירה מאז ימי ביה"ס, תומכות בו ומנ סרטים ביום רביעי 7.4.04 בשעה 02:35 חברים למוות - שם לועזי : Long Time Dead מספר חברים צעירים יוצאים לבילוי לילי בלונדון, שבסיומו הם מחליטים לערוך סיאנס. רוח רפאים קטלנית שהם מעלים, הופכת את הלילה לסיוט. שחקנים: אלק ניומן,לוקאס האס בריטניה . סרטים ביום חמישי 8.4.04 בשעה 22:00 שיעור אנטומיה - שם לועזי : Anatomy מותחן אימה בכיכובם של פרנקה פוטנטה ("ראן לולה ראן") ובנו פורמן ("הבית באומבריה"). פאולה הנינג היא סטודנטית לרפואה הלומדת בביה"ס היוקרתי "היילדברג". כשגופתו של בחור צעיר, שאותו פגשה ברכבת בדרכה לביה"ס, מתגלה מאוחר יותר על שולחן הניתוחים, פאולה מתחילה לחקור. סרטים בערוץ MGM ביום שבת 3.4.04 בשעה 04:10 פולטרגייסט 2 - שם לועזי : Poltergeist II: The Other Side משפחת פרילינג מנסה להתגבר על הטראומה שפקדה אותה, אלא שאז מסתבר כי גם ביתם החדש רדוף ע"י רוחו של מנהיג רשע ורצחני מהמאה הקודמת. שחקנים: קרייג נלסון,ג`ובת וויליאמס ארה"ב. סרטים בערוץ AXN יום שישי 2.4.04 בשעה 23:40 הטפיל - שם לועזי : Parasite בדיקה של נוזל ניקוי ניסיוני שיכול לעורר מהפכה בתעשיית הנפט יוצאת מכלל שליטה, לאחר שצורת חיים חדשה ואכזרית הופכת את מתקן שאיבת הנפט הימי לביתה. והיא רעבה... שחקנים: ססקיה גולד,קונרד וויטקר בריטניה . סרטים ביום שבת 3.4.04 בשעה 23:25 השתקפות הפחד - שם לועזי : A Reflection of Fear נערה יפה אך משונה היא החוליה המקשרת בסדרה של מקרי רצח אכזריים. שחקנים: רוברט שו,סאלי קלרמן ארה"ב. סרטים ביום רביעי 7.4.04 בשעה 22:45 אני עדין יודע מה עשית בקיץ האחרון שם לועזי : I Still Know What You Did Last Summer סרט ההמשך ללהיט האימה מתרחש שנה לאחר סיום הסרט הראשון. קבוצת חברים היוצאת לחופשה באיים הקאריביים, מתמודדת פעם נוספת עם סדרת אירועים מפחידים ביותר. שחקנים: ג`ניפר לאב יואיט,פרדי פרינז ג`וניור ארה"ב סרטים בערץ הסרטים (4) כרגיל אין סירטי אימה יש לי בעיה באינטרנט אז אני ימשיך יותר מאוחר. אני מנצלת את זה לשאלה:יש אפשרות לשלוח לערוץ הסרטים מכתב, כדי לבקש מהם שיביאו סירטי אימה נורמאלים(וסירטי אימה בכלל טוב שיש סרט אימה בחודש וגם הוא מעאפן)???

i love usa

New member
פינת הסרטים( בכבלים) המשך

סרטים בערוץ MGM ביום שישי 2.4.04 ביום שישי בשעה 00:20 ילדי הארורים - שם לועזי : Children of the Damned סרט המשך מצמרר ל"כפר הארורים". שישה ילדים בעלי אינטליגנציית-על נאספים ממקומות שונים בעולם לצורך מחקר מדעי. הם מצליחים להימלט לכנסייה נטושה ומתכננים להשתמש בכוחותיהם ההרסניים. שחקנים: איאן הנדרי,אלן ביידל בריטניה . את סירטי יס אני יביא בערב

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif יש אפשרות לשלוח להוט

מכתב בבקשה שישדרו בערוץ 4 סרטים נורמלים

i love usa

New member
מאיפה אני יכולה להשיג את הכתובות??

אני ישלח להם דואר. אני מאמינה שיש כאן כמה שמסכימים איתי שזה כבר נמאס שאין סרטים נורמלים מאז שערוצי סינמה ניכנסו לתמונה הכול עבר לשם .פעם היה המון סירטי אימה בערוץ 4 ,היה לדוגמא אני זוכרת שהיה פעם את פרדי קרוגר המון בערוץ 4 ואת כפר הארורים אני גם זוכרת ששמו אותן כמה פעמים שם , את סירטי יום שישי ה-13 אני גם זוכרת שהיה , והיה עוד שאני לא ממש זוכרת(כי עבר המוןן זמן מאז שהיה סרטים נורמלים.)

אני שלחתי

לפני כמה שנים טובות כמה מכתבים על מצב סרטי האימה בערוץ הסרטים ולא התיחסו אליהם במיוחד.

i love usa

New member
אם תוך שבועים גג אני נותת להם

והם לא מחזירים לי תשובה אני ישלח להם שוב ואם אחרי שבועים שוב לא עונים לי אני ישלח שוב ושוב ושוב ושוב עד שיעשו משהו .

i love usa

New member
בואנה מה עובר עלי אני מתקנת

לא בערוץ MGM יש את הסרט ילדי הארורים אלה יש אותו בערוץ TCM מה אני יעשה חוסר שינה

i love usa

New member
דארקמן

שאלתי פעם כאן בפורום אם מישהו מכיר את הסרט הנה תמונה ויש אותו מתי תבדקו בפינת הסרטים בנתיים אני ינסה לארגן לי הקלטה שלו ולטינקרבל תודה !!

i love usa

New member
פינת הסרטים ביסססססס

סרטים ביום שישי 2.4.04 בערוץ יס 2 בשעה 21:45 דרקון אדום - שם לועזי : Red Dragon אימה.הסוכן וויל גראהם, נקרא לתפוס את הרוצח הסדרתי "פיית השיניים". גראהם פונה לעזרה לד"ר לקטר, פסיכולוג לשעבר שמרצה מאסר על רציחות מזוויעות. עם:אנתוני הופקינס,אדוארד נורטון. במאי:ברט ראטנר.ארה``ב 2002 בשעה 01:43 אורחי הלילה - שם לועזי : Nightcomers אימה. מערכת יחסים סאדו-מזוכיסטית בין אומנת ויקטוריאנית ומאהבה, שמשחיתה את נפשות הילדים שבהם היא מטפלת. עם: מרלון ברנדו, סטפני ביצ`ם, הארי אנדרוס. במאי: מייקל ווינר. בריטניה 1972 סרטים ביום שבת 3.3.04 בשעה 21:45 שתיקת הכבשים - שם לועזי : The Silence Of The Lambsאימה. סוכנת אף.בי.איי. החוקרת סידרת רציחות אכזריות, נעזרת בשירותו של ד"ד חניבעל לקטר, פסיכיאטר שהוא גם רוצח סדרתי האסור בבית כלא שמור. עם: ג`ודי פוסטר, אנתוני הופקינס. במאי: ג`ונתן דמי. ארה"ב, 1991
סרטים ביום ראשון 4.4.04 בשעה 21:45 - חניבעל - שם לועזי : Hannibal מותחן פסיכולוגי. חניבעל לקטר חוזר לארה"ב ומנסה ליצור קשר עם הסוכנת קלריס ובמקביל לחמוק מנקמתו של אחד מקורבנותיו, ששרד. עם:אנתוני הופקינס, ג`וליאן מור, גרי אולדמן. במאי:רידלי סקוט. בריטניה/ארה"ב, 2001
סרטים ביום שני 5.404 בשעה 21:45 ראיון עם ערפד - שם לועזי : Interview With The Vampire אימה. ערפד מגולל בפני עיתונאי את סיפור חיי הנצח שלו במהלך שתי מאות ואת המפגשים המוזרים עם בני הכת שלו בארה"ב ובאירופה. עם: טום קרוז, בראד פיט, קירסטן דאנסט. במאי: ניל ג`ורדן. ארה"ב, 1994. בשעה 01:42 אזור הדמדומים (קרוננברג) - שם לועזי : Dead Zoneאימה. מורה בית ספר המתעורר לאחר תרדמת ממושכת מגלה שהוא בעל יכולות טלפאטיות המאפשרות לו לראות את העבר ואת העתיד, שמציבות בפניו דילמה אכזרית. עם: כריסטופר ווקן, ברוק אדמס, מרטין שין. ארה"ב, 1983 בשעה 03:27 ליל האימה - שם לועזי : Night Of Terror אימה. שני צעירים נפגשים במסיבה, ובדרך חזרה למעונות הסטודנטים, נקלעים למרכז העיר, שם עליהם להתמודד עם כנופיות הרחוב של לוס אנג`לס. עם: כריסטופר ובנטלי מיטצ`ום. במאי:טום בנקו. ארה``ב 1988 סרטים ביום שלישי 6.4.04 בשעה 23:45 עיר המלאכים - שם לועזי : the Crow - City Of Angelsסרט אימה עירוני. מכונאי אופנועים שב מהמתים ללוס אנג`לס כדי לנקום את הרצח שלו ושל בנו בידי אנשי כנופיית רחוב. עם: ריצ`רד ברוקס, ונסן פרז, מיה קירשנר. במאי: טים פופ. ארה"ב/בריטניה, 1996 בשעה 01:13 העורב 3 - שם לועזי : The Crow - Salvation מותחן אימה. צעיר שהואשם ברצח חברתו חוזר מן המתים. בעזרת אחותה של חברתו והדרכתו של עורב מסתורי הוא מנסה לחשוף את הרוצח האמיתי. עם: קירסטן דאנסט, אריק מביוס. במאי: בהארט נלורי. גרמניה/ארה"ב, 2000. סרטים ביום רביעי 7.4.04 01:27 חברים למוות - שם לועזי : Long Time Dead מותחן אימה. חבורת סטודנטים מחליטים לעשות סיאנס, מה שהופך לסיוט בלתי יאמן. עם: לארה בלמונד, ג`ו אבשלום. במאי: מרקוס אדמס. בריטניה/צרפת, 2002. סרטים בערוץ יס 4 ביום רביעי 7.4.04 בשעה 23:44 פיץ' בלאק - שם לועזי : Pitch Black אימה. קבוצת ניצולי חללית שנאלצו לנחות על כוכב מדברי, מגלים שלמרות שהמקום נראה נטוש, יש בו חיים, והם לא שמחים לקבל אורחים. עם: וין דיזל, ראדה מיטצ`ל, קול האוזר. במאי:דיוויד טווהי. אוסטרליה/ארה"ב, 2000 סרטים ערוץ הצגה שניה ביום רביעי 7.4.04(משודר גם בכבלים) בשעה 23:30 פחד מוות - שם לועזי : Scared to Death הסרט הצבעוני היחיד בו השתתף כוכב סרטי האימה בלה לוגוסי. מותחן אימה על אישה המוצאת את מותה ללא כל סיבה הנראית לעין. הסרט מלא בקסמים, כשפים ומעשי היפנוט. שחקנים: בלה לוגוסי,דאגלס פאולי ארה"ב תהנו חג שמח!!!!

תודה ! ../images/Emo24.gif

ושיעור באנטומיה, לקחתי אותו לפני שנתיים בערך בגלל אהבתי לפרנקה פוטנטה והדיבוב היה פשוט בלתי נסבל אז הפסקתי אחרי כמה דקות והתכוונתי להמשיך לראות פעם אחרת אבל מאז אני לא מוצא את הקלטת. מישהו ראה את הסרט ? שווה לבקש שיקליטו לי ?

i love usa

New member
לא לשכוח

היום בערוץ TCM בשעה 00:20 ילדי הארורים - שם לועזי : Children of the Damned

i love usa

New member
WTF??????????????????../images/Emo12.gif

למה לא עלה מה קרה??????אני לא מבינה מה הולך כאן זה לא פעם ראשונה ששירשור לא עולה לי למעלה

למעלה