פינת הסרטים

i love usa

New member
פינת הסרטים

קצת באיחור אבל רק עכשיו היה לי זמן סרטים בערוץ סינמה 3 יום שלישי 31 אוגוסט שעת התחלה : 02:05 - בית קברות לחיות שם לועזי : Pet Sematary משפחה העוברת לבית חדש, מגלה בקרבתו בית קברות לחיות שעשועים, אשר יכול להחזיר מן המתים כל מי שנקבר בו. מבוסס על ספרו של סטיבן קינג. שחקנים: פרד גווין,דייל מידקיף ארה"ב. יום חמישי 2 ספטמבר שעת התחלה : 02:10 - אגדה עירונית 2 שם לועזי : Urban Legend: Final Cut מותחן אימה מרתק ורב תפניות במסורת סרטי "צעקה". איימי מייפילד היא סטודנטית נמרצת לקולנוע, העובדת על סרט הגמר שלה בנושא אגדות עירוניות שקמות לתחייה. כשחבריה להפקה נרצחים בזה אחר זה, איימי יוצאת לחקור את הפרשה, לפני שתהפוך להיות הקורבן הבא. שחקנים: ג`ניפר מ. סרטים בערץ MGM היה היום את קארי התחיל ב- 20:20 זה נגמר עוד מעט סורי . יום שני 30 אוגוסט שעת התחלה : 22:00 - ערפדי החלל שם לועזי : Lifeforce משלחת לחלל חוזרת ממשימתה ומביאה עמה ערפדית מסוכנת שפושטת על לונדון וניזונה מתושביה התמימים. ניצולי המשלחת יוצאים לעצור את המתקפה המדממת. שחקנים: סטיב ריילסבק,פיטר פירת בריטניה. יום רביעי 1 ספטמבר שעת התחלה : 23:40 - בובות שם לועזי : Dolls לילה אפל וסוער מוביל קבוצת אנשים לתפוס מחסה בבית מפחיד בבעלותם של זוג יצרני בובות. עד מהרה מתברר שהבובות הן יצורים חיים והבעתה מתחילה. שחקנים: איאן וויליאמס ארה"ב . יום חמישי 2 ספטמבר שעת התחלה : 05:00 - פולטרגייסט 2 שם לועזי : Poltergeist II: The Other Side משפחת פרילינג מנסה להתגבר על הטראומה שפקדה אותה, אלא שאז מסתבר כי גם ביתם החדש רדוף ע"י רוחו של מנהיג רשע ורצחני מהמאה הקודמת. שחקנים: קרייג נלסון,ג`ובת וויליאמס ארה"ב .

i love usa

New member
פינת הסרטים המשך

סרטים ביס 2 יום שבת 28 אוגוסט שעת התחלה : 21:45 - סדוק שם לועזי : Frailty מותחן אימה. דוייל, סוכן אפ.בי.איי רודף זה שנים אחר הרוצח הסדרתי "ידי האל". חשיפת זהותו של הרוצח ע"י אחיו תוביל אותם לגורל אכזר ומזעזע. עם:מת`יו מקונוהי,ביל פקסטון. במאי:ביל פקסטון. ארה"ב, 2002. יום שבת 28 אוגוסט שעת התחלה : 01:26 - רליק שם לועזי : Relic, The אימה. במהלך קבלת פנים חגיגית במוזיאון לטבע בשיקגו, מתחוללת סדרת רציחות אכזריות והסברה היא שהן בוצעו בידי יצור מיתולוגי קדום. עם: פנלופי אן מילר, טום סייזמור. במאי: פיטר הייאמס. ארה"ב, 1996. יום ראשון 29 אוגוסט שעת התחלה : 04:22 - הכינוס שם לועזי : Children Of The Corn 4 חלק רביעי בסדרת סרטי האימה על הילדים משדה התירס. הילדים בעיירה קטנה הופכים ליצורים דמויי זומבים המחסלים את התושבים המבוגרים במקום. עם: נעמי ווטס, ברנט ג`נינגס, קארן בלק. במאי: גרג ספנס. ארה"ב 1996. יום שני 30 אוגוסט שעת התחלה : 18:19 - גרמלינס שם לועזי : Gremlins מד``ב. ממציא כושל קונה לבנו יצור מקסים בשם גיזמו, אליו מצורפות הוראות. כשהן מופרות, מצמיח הגיזמו יצורים שטניים, הגרמלינס, המאיימים על תושבי העיירה. עם: זאק גליגן. במאי: ג`ו דנטה. ארה"ב, 1984.אומנם לא אימה אבל דיברו כאן הרבה על הסרט ועל גיזמו החמוד
(ניראה לי שכה קוראים לו) יום שני 30 אוגוסט שעת התחלה : 20:07 - כפר הארורים שם לועזי : Village Of The Damned אימה. עיבוד חדש. כוח מסתורי המשתלט על עיירה קטנה מביא ללידתם של עשרה ילדים שכשכל שהם גדלים מסתבר שהם בעלי כוחות שטניים. עם: כריסטופר ריב, קריסטי אלי, לינדה קוזלובסקי. במאי: ג`ון קרפנטר. ארה"ב, 1995. יום שני 30 אוגוסט שעת התחלה : 21:45 - האויב שבפנים שם לועזי : Resident Evil פעולה. לאחר שוירוס קטלני משתלט על מעבדה ביו-טכנית, שתי מדעניות וכוח קומנדו יוצאים בניסיון לבודד את הוירוס. עם: מילה ג`ובוביץ`, מישל רודריגז. במאי: פול אנדרסון. בריטניה/גרמניה/צרפת/ארה``ב 2002. יום שלישי 31 אוגוסט שעת התחלה : 17:54 - גרמלינס 2 שם לועזי : Gremlins 2 מד"ב. גיזמו נחשף למים והמוני גרמלינים הבוקעים בעקבות התקרית משתלטים על בניין משרדים ענק במרכז מנהטן. עם: זאק גליגן, הויט אקסטון, פיבי קייטס. מפיק: סטיבן ספילברג. במאי: ג`ו דנטה. ארה"ב, 1990. יום שלישי 31 אוגוסט שעת התחלה : 00:54 - גזע לילי שם לועזי : Nightbreed אימה. צעיר הסובל מסיוטים סבור כי חלומותיו קשורים למקרי רצח אכזריים. חיפושיו אחר האמת מובילים אותו לעיר תת קרקעית, בה חיות מוטציות מפלצתיות. עם:קרייג שפר, דיויד קרוננברג. במאי:קלייב בייקר. ארה"ב, 1990. יום רביעי 1 ספטמבר שעת התחלה : 02:27 - ליל המסכות 6 שם לועזי : Halloween 6 אימה. שש שנים חלפו מאז נעלמו מייקל מאיירס וג`יני אחייניתו, ועתה הוא שב לאיים על העיירה. ד"ר לומיס וטומי דויל יוצאים לעצרו בטרם שורשי הרשע שלו יעברו לדור הבא.. עם: פול ראד, במאי:ג`ו צ`אפל, ארה"ב, 1995 . סרטים בערוץ TCM (משודר גם בכבלים) יום שבת 28 אוגוסט שעת התחלה : 04:25 - כפר הארורים שם לועזי : Village of the Damned אימה. עיבוד נאמן לרומן המצמרר של ג`ון ווינדהאם. כל הנשים בכפר אנגלי מגלות לפתע שהן הרות. הילדים שנולדים דומים אחד לשני, מתקשרים ביניהם בדרך טלפאתית. ההורים המבוהלים מתחילים לחשוד כי הצאצאים שלהם אינם בני אנוש, ויוצאים לעצור את ההתפתחות הדמונית.

i love usa

New member
נכון

הסרט המקורי שבשחור לבן לא משהו אני אהבתי יותר את הגירסה המחודשת

DAN1EL

New member
כן, גם אני אהבתי אותו. ../images/Emo13.gif

סרטים עם ילדים זה הכי מפחיד...
ילדים זה רע.

morgold

New member
ראיתי את קארי עכשיו...

הסרט לא משהו... מה אתם אומרים?

Thestral

New member
אגדה עירונית 2../images/Emo46.gif../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

זה סרט ההמשך הכי פאקינג נורא שמישהו הצליח לעשות, הכי גרוע מבין כל סרטי ההמשך. הוא לחלוטין הרס את היופי והמסתורין והאופל של הסרט הראשון

../images/Emo66.gifנכון, הוא בכלל לא עקב אחרי

קו עלילתי מהסרט הראשון. חבל שלא המשיכו עם הבחורה שנראתה עם חבורה חדשה בסוף של הסרט הראשון - זה היה יותר מעניין...

kyle chandler

New member
וואי../images/Emo168.gif

10 פעמים רציתי לראות את הסרט ולא יצא לי אף לא פעם פעם אחת. תסקלו אותי

nati 911

New member
וואי סרט מעולה!

ראיתי אותו אולי איזה 9 פעמים ואף פעם לא נמאס לי ממנו! ממליצה בחום!

למעלה