פינת הסרט המומלץ! (קטע קטן שלי)

Pe5tCTRL

New member
פינת הסרט המומלץ! (קטע קטן שלי)

כרגע חזרתי מהסרט "יוסי וג´אגר" וכל מה שיש לי להגיד זה "אוי!!!" איזה סרט... כלכך הרבה מותק בכלכך מעט זמן. עם שחקנים כאלה טובים וחמודים (יהודה, אסי) פשוט אי אפשר לפספס. אני יודע שזה קצת מאוחר, אבל עכשיו הוא הגיע לקולנוע המקומי. יש כבוד בטבעון! בקיצור, לכל מי שעוד לא ראה, מומלץ! מי שרוצה: הסרט מוקרן עוד בימים שבת, ראשון ושני בסביבות השעה 22:00 ככה, לא סגור בדיוק, מי שרוצה לבוא, מוזמן! אני אפילו אארח אתכם ואעשה לכם סיבוב ברמת ישי :) אקיצר, סרט ממש טוב, ומי אם לא עברי לידר יעשה את הסרט עם העיבוד המדהים שלו לשיר "בוא" של ריטה. זהו.

white star

New member
גם אני מתכנן ללכת לראות אותו

אבל נראה לי בחיפה(זה יותר קרוב אליי)

TwelveEyes

New member
"יש כבוד בטבעון"? ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

כבוד בטח אין
הייתי באה... אבל למי יש כוח לשבת באולם עם כל האוחצ´ות של רמת ישי?
ואני באמת לא צריכה סיבוב, מאחר והייתי שם ביום חמישי
ראיתי את השלט פרסומת כשנסעתי למרפאת שיניים ולא יכולתי שלא לחייך

אוריק 16

New member
יוסי וג´אגר! - חרא סרט,בושה לקולנוע

הישראלי!!! טוב אני אעדן את זה קצת... אבל ממש קצת. הסרט מצולם כביכול ב"ריאלטי טי.וי" הווה אומר, כאילו זה לא סרט, אין מחסום בין הקהל לשחקנים, ואתה , הצופה, רואה את זה כאילו זה ממש קורה שם. הנסיון הפתאטי לא הלך להם ממש טוב , הצילום היה גרוע, ערוך בצורה מזוויעה. המויזקה, אלוהים... חוץ מעברי לידר, שללא ספק, אליל, ועשה עיבוד מדהים לריטה (שהביצוע שלה לא פחות טוב) אבל בכלליות המוזיקה עלובה. המשחק, רואים שיהודה לוי למד בבית צבי או תלמה ילין, משחק כמו במחזמר... ממש ככה. חוץ מהג´ינג´ית כולם עלובים פשוט, מה גם שאם הלכתם על סרט "איכותי" מאיפה לעזאזל הביאו את ההורים של יהודה... בסצינה של השבעה בבית... מה זה אמור להביע , פרצתי בצחוק וכמעט והרסתי לקהל ההומואים את הסרט. זהו, קהל ההומואים, הוא זכה להצלחה כל כך, דווקא בקרב הגייז, לא שיש לי בעיה איתם..(כמוני כמוהם) אבל רובם, רואים תחת יפה, עיניים כחולות ושפן ומתלהבים עד כלות נשמתם. הסרט פתאטי, עלוב ברמות שלא ניתן לתאר, אם הסרט היה עוסק באהבתם של גבר ואישה במסגרת הצבא וכיוצא בזה, הוא לא היה זוכה אף לא לביקורת אחת. הבמאי, ניצל את העובדה שאנחנו, ההומואים, אוהבים להתרגש, ולבכות, תקע לנו שני הומואים מעצבנים כמה קישוטים, ועברי לידר. ציון= 2. (רק בגלל אסי , מאסי וגורי. כל כך חמוד... ) היום אני הולך לראות את כנפיים שבורות. ביקרות בבהמשך....

למעלה