פינת הסרט מתנגבת לכם מאחורי הגב

wolfyy

New member
פינת הסרט מתנגבת לכם מאחורי הגב../images/Emo121.gif

ולוחשת לכם באוזן: הסיוט שלפני חג המולד!!!
על הסרט: שם הסרט: The Nightmare Before Christmas שנה: 1993 בכורה: 9 באוקטובר 1993 (הבכורה בניו-יורק, 29 באוקטובר בשאר ארה"ב) אורך: 76 דק' (בול כמו חתונת רפאים
) ז'אנר: אנימציה / קומדיה/ פנטזיה / רומנטיקה/ משפחה שחקנים ראשיים: סקרלט או'הרה, כריס סרנדון אתר הסרט בIMDB טריילר
האם זה הסרט הראשון של טים ברטון שראיתם?
מהי הדמות האהובה עליכם בסרט ולמה?
מהי הדמות השנואה עליכם בסרט ולמה?
מה הייתם משנים בסרט אילו יכולתם?
אתם מזמינים את ג'ק לשתייה חמה. יש לכם מכונת קפה שיכולה להכין כל קפה/תה, מה אתם מכינים לו?
ערב DVD עם החברה מHalloween Town. איזה סרט אתם רואים?
מה דעתכם על חג-המולד? ספרו לנו חווית חג מצחיקה שהייתה לכם אם הייתם יכולים להמציא את החג האידאלי - מה היה קורה בו? אם לZERO הייתה חברה, איך היו קוראים לה? אם ג'ק היה יכול להכנס בדלת חג אחרת... באיזו דלת הייתם רוצים שיכנס?
אם אתם הייתם הבמאים/תסריטאים (תודה מאיה ) - מה היה קורה בסוף?
מהי הסצנה האהובה עליכם בסרט?
ציטוט/ים אהובים מהסרט
ציון סופי לסרט (1-10) תהנו!!!

giladwin

New member
אני :)

האם זה הסרט הראשון של טים ברטון שראיתם? כן, כשהייתי ילד קטן. מאז אני שרוט על טים :) מהי הדמות האהובה עליכם בסרט ולמה? ג'ק סנדי קלוס ! אמרנו כבר מלך? חח מהי הדמות השנואה עליכם בסרט ולמה? אין מה הייתם משנים בסרט אילו יכולתם? מוסיפים קצת יותר עלילה לסיפור האהבה בין ג'ק וסאלי, זה מרגיש מפוספס מידי. אתם מזמינים את ג'ק לשתייה חמה. יש לכם מכונת קפה שיכולה להכין כל קפה/תה, מה אתם מכינים לו? הפוך ובעזרת הקצף של החלב מוסיף לו פתית שלג מעל ערב DVD עם החברה מHalloween Town. איזה סרט אתם רואים? הנוסע השמיני כדי שירגישו בבית מה דעתכם על חג-המולד? נראה יפה, צריך להיות בחו"ל פעם אחת כשיהיה שם חג המולד, לספוג את האווירה וכל האורות ספרו לנו חווית חג מצחיקה שהייתה לכם - ממממ... אם הייתם יכולים להמציא את החג האידאלי - מה היה קורה בו? אין צורך להמציא, פשוט טסים בתקופת חגי הסתיו-חורף בארה"ב לדיסנילנד קליפורניה ועולים על המתקן של הסיוט שלפני חג המולד בבית הרדוף. אם לZERO הייתה חברה, איך היו קוראים לה? EIN EFES אם ג'ק היה יכול להכנס בדלת חג אחרת... באיזו דלת הייתם רוצים שיכנס? בסרט יש סצנה שהשליחים של בוגי-מן תופסים בטעות את הארנב של פסחא, יהיה מצחיק לראות את הפרשנות של טים לחג הזה עם כל האנרבים אם אתם הייתם הבמאים/תסריטאים (תודה מאיה ) - מה היה קורה בסוף? קופצים שנה לעתיד ומראים את החתונה שלהם מהי הסצנה האהובה עליכם בסרט? אחרי התלבטות קשה בין סצנת כריסמס והסוף אני אבחר בסוף. ציטוט/ים אהובים מהסרט- And sit together, now and forever For it is plain as anyone can see We're simply meant to be ציון סופי לסרט (1-10) - 10

tali44

New member
אז...|בטטה||מרשמלו||פינגן||אש|

טוב, אני לא ה=כ=י זוכרת את הסרט, אז... (הטריילר הזכיר קצת.
וגם קראתי עכישיו בוויקיפדיה, אין כל כך נזכרתי בסרט עכשיו!!)
האם זה הסרט הראשון של טים ברטון שראיתם? לא.
מהי הדמות האהובה עליכם בסרט ולמה? גק'? כי הוא השובב שמנסה לגלות דברים ולשנות דברים...
מהי הדמות השנואה עליכם בסרט ולמה? אהה לא אהבתי את ה"אבא" של סאלי הוא קרצ!!
מה הייתם משנים בסרט אילו יכולתם? לא עולה לי משהוא לראש עכשיו, לא זוכרת את הסרט ב-100% כדי שאני אוכל להגיד מה הייתי משנה כדי שיצא טוב מספיק. אבל לא ממש הבנתי את כל הקטעים עם ה"אוגי בוגי".
אתם מזמינים את ג'ק לשתייה חמה. יש לכם מכונת קפה שיכולה להכין כל קפה/תה, מה אתם מכינים לו?
ערב DVD עם החברה מHalloween Town. איזה סרט אתם רואים? את הסיוט שלפני חג המולד?
מה דעתכם על חג-המולד? אני אישית לא חוגגת אותו, זה הרי לא חג שקשור אלינו. אבל כמובן ששמעתי על החג הזה על המנהגים, סנטה קלאוז וכל זה...
ספרו לנו חווית חג מצחיקה שהייתה לכם אממ...
על איזה חג מדובר, כריסמס או חגים שלנו?
אם הייתם יכולים להמציא את החג האידאלי - מה היה קורה בו? פעם ראיתי עם חברה שלי "ארתור" והארנב שם באסטר המציא את החג "תנו לי ממתק" שבחג הזה כולם מביאים רק לו ממתקים.
והתלהבנו מזה ואמרנו שככה יהיה לי את החג הזה וכולם יתנו לי ממתקים!!
אבל אני מעט אשנה את זה מפאת זכויות יוצרים וכי כבר גדלתי מאז, ויש עוד דברים אחרים חוץ מממקים, אז הוא יהיה בסגנון פורים\הלאווין - כולם ילבשו מה שבא להם, ויהיו חייבים לאכול מלא ג'אנק פוד בלי לדפוק חשבון = לא בריא, משמין.... בערב חג זו מסורת לראות סרטים ולעשות מסיבת פיג'מות\ מלחמת כריות, וביום מתטלים כאילו אין מחר. ולנקות\ לסדר וללמוד זה איסור מוחלט!!
אני יודעת שזה יותר מידי דמיוני - טיפשי אבל...
אם לZERO הייתה חברה, איך היו קוראים לה? הייתי קוראת לה one hundred כדי שישלימו אחת את השנייה.
אם ג'ק היה יכול להכנס בדלת חג אחרת... באיזו דלת הייתם רוצים שיכנס? וואו, אז... פסחא היה יכול להיות מעניין. כי יש את כל האגדה על "ארנבת חג הפסחא" שמחלקת ביצי חג וממתקים בתוך סלסלות קש ביום א' בבוקר. היה יכול להיות מעניין מפגש ביניהם.
אם אתם הייתם הבמאים/תסריטאים (תודה מאיה ) - מה היה קורה בסוף? לא נראה לי שהייתי משנה.
מהי הסצנה האהובה עליכם בסרט? אני אוהבת את כל הקטעים האלה שיש את השיר What's this. ואת כל הבלגאן שקורה בסוף...
ציטוט/ים אהובים מהסרט בכלל לא זוכרת!
ציון סופי לסרט (1-10) 9, סרט בין הטובים ביותר של טים.

tali44

New member
אויי האייקונים של ל"ג בעומר!!../images/Emo7.gif

טוב נו... וגם תיקון = כתבתי "אחת את השנייה" למרות שזה "בן ובת". אז...

wolfyy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gifכיף לקרוא את התשובות שלכם

theEscapist

New member
עונה../images/Emo9.gif

האם זה הסרט הראשון של טים ברטון שראיתם? האמת שכן!
מהי הדמות האהובה עליכם בסרט ולמה? אממממממממ שאלה קשה. התשובה הקלה היא ג'ק, כי הוא מוצלח
עוד תשובה קלה היא סאלי. אבל בתכלס ממש חיבבתי כמה דמויות כמו המדען המטורף, או ראש העיר (שפשוט ממש הצחיק אותי
) מהי הדמות השנואה עליכם בסרט ולמה? אוגי בוגי. צר לי, אבל הוא פשוט תקוע
מה הייתם משנים בסרט אילו יכולתם? כלום:) אתם מזמינים את ג'ק לשתייה חמה. יש לכם מכונת קפה שיכולה להכין כל קפה/תה, מה אתם מכינים לו? מה זאת השאלה הזאת?
אמממ... |חושבתממשהרבה|... לא נראה לי הוא צריך קפה, יש לו הרבה יותר מדי אנרגיות
מצד שני, תה זה כזה יותר מדי... רגוע... אז שוקוD: ערב DVD עם החברה מHalloween Town. איזה סרט אתם רואים? קומדיה רומנטית
מה דעתכם על חג-המולד? מוצלח ממש ספרו לנו חווית חג מצחיקה שהייתה לכם גאד, אני לא חושבת על כלום עכשיו אם הייתם יכולים להמציא את החג האידאלי - מה היה קורה בו? דבר ראשון- הרבה אוכל. טעים.
דבר שני, מתנות זה נחמד כזה, ולבלות עם המשפחה. אה, ורצוי גם חג שלא תהיה בו טחינת שכל (ראה ערך: הגדה). בערך כריסמס, רק יותר מגניבD: אם לZERO הייתה חברה, איך היו קוראים לה? מיצי. אם ג'ק היה יכול להכנס בדלת חג אחרת... באיזו דלת הייתם רוצים שיכנס? ארנב הפסחא נראה מזמין להפליא
אם אתם הייתם הבמאים/תסריטאים (תודה מאיה ) - מה היה קורה בסוף? לא נוגעים בסצינת הסיום!
מהי הסצנה האהובה עליכם בסרט? הסיום, הוא פשוט חמוד
ואני ממש ממש ממש אוהבת את שתי השורות בהתחלה: "It was long ago, longer now than it seems In a place you've perhaps seen in your dreams...." ציטוט/ים אהובים מהסרט: ראה תשובה למעלה^
ציון סופי לסרט (1-10) 9.9

wolfyy

New member
עונה

האם זה הסרט הראשון של טים ברטון שראיתם? לא יודעת
מהי הדמות האהובה עליכם בסרט ולמה? ג'ק
מהי הדמות השנואה עליכם בסרט ולמה? אוגי בוגי
מה הייתם משנים בסרט אילו יכולתם? את אוגי בוגי
אתם מזמינים את ג'ק לשתייה חמה. יש לכם מכונת קפה שיכולה להכין כל קפה/תה, מה אתם מכינים לו? שוקו
עם סוכריות למעלה
ערב DVD עם החברה מHalloween Town. איזה סרט אתם רואים? לוק סטוק ושני קנים מעשנים
מה דעתכם על חג-המולד? החג האהוב עליי
ספרו לנו חווית חג מצחיקה שהייתה לכם חווית חג מרגשת - בכריסטמס האחרון הייתי בגרמניה, ראיתי את נייטוויש בהופעה חיה, ובדרך חזרה הביתה פגשתי את תומס ומרקו בשדה התעופה
אם הייתם יכולים להמציא את החג האידאלי - מה היה קורה בו? חג שבו כל חברות התעופה נותנות טיסות חינם ואפשר ללון היכן שרוצים... ולמשך שבוע וחצי פשוט נופשים היכן שרוצים, ויש המון ממתקים כמובן
אם לZERO הייתה חברה, איך היו קוראים לה? sub
אם ג'ק היה יכול להכנס בדלת חג אחרת... באיזו דלת הייתם רוצים שיכנס? הו שאלה טובה
נדמה לי שהיה שם וולנטיינס דיי - זה היה יכול להיות מצחיק..
אם אתם הייתם הבמאים/תסריטאים (תודה מאיה ) - מה היה קורה בסוף? לא נוגעים בשלמות!!
מהי הסצנה האהובה עליכם בסרט? הסוף - כשג'ק וסאלי ביחד כשג'ק נוחת מהמרכבה ושר "what have I done", וכשהוא מבין שהוא בסה"כ ניסה לעשות טוב, ושהוא רוצה לתקן ונזכר שהוא ה pumpking king!! ואוהב את זה
ציטוט/ים אהובים מהסרט "The job I have for you is top secret. It requires skill, craft, cunning, mis... " "And we thought you didn't *like* us, Jack. "
ציון סופי לסרט (1-10)10

y a m i girl

New member
עונה../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

הכל כדי לברוח מאזרחות. אה, ומן הסתם יש פהספוילרים
האם זה הסרט הראשון של טים ברטון שראיתם? אני חושבת שכן, אבל לא ראיתי אותו ש-נ-י-ם מהי הדמות האהובה עליכם בסרט ולמה?המ.. ג'ק ( באמת אני צריכה להסביר?) וחלק מהיצורים בהלווין טוון מהי הדמות השנואה עליכם בסרט ולמה? המ... סאלי? אל תהרגו אותי, אבל כשהייתי קטנה וראיתי את הסרט פעם ראשונה, כשנוצר הקראש המטורף על ג'ק כ"כ שנאתי אותה על זה שהם ביחד, אז זה נשאר אפילו שהיא אחת הדמויות הטובות ( אם כי המעצבנות) מה הייתם משנים בסרט אילו יכולתם? שמה אותי שמה עם ג'ק בהלווין טוון? אתם מזמינים את ג'ק לשתייה חמה. יש לכם מכונת קפה שיכולה להכין כל קפה/תה, מה אתם מכינים לו? המ... פרנץ' ונילה. ערב DVD עם החברה מHalloween Town. איזה סרט אתם רואים? מועדון קרב, לאיודעת למה זה מה שצץ לי לראש... אולי לא כדאי... *חושבת* סיפורי דגים אולי? מה דעתכם על חג-המולד? קצת מטופש, אבל מתנות, שלג ואוכל נשמע מפתה... ספרו לנו חווית חג מצחיקה שהייתה לכם: שנה שעברה, ליל הסדר, השתכרתי מכלום יין וכשהגיע תורי להקריא הקראתי "חמור" ולא "חומר" ומרוב צחוק נפלתי מהכיסא, אני לא מצאתי את זה הכי מצחיק-_- אם הייתם יכולים להמציא את החג האידאלי - מה היה קורה בו? היה הרבה סרטים, המאכל חג יהיה לזניה צמחונית ( ובלי חצילים כמובן!). ולכולם יהיו פלאמינגויים! וכולם יתנו מתנות לאנשים שהם רוצים להודות להם ( אני בהחלט עייפה מידי-_-) אם לZERO הייתה חברה, איך היו קוראים לה? אין לי מושג... אם ג'ק היה יכול להכנס בדלת חג אחרת... באיזו דלת הייתם רוצים שיכנס? בחג זה של האירים, ג'ק לבוש בירוק, הרבה תלתנים ובירה, ומבטא אירי(!), וולנטייןדאי יהיה ממש חולאני... סוכות, ג'ק בונה סוכה
אם אתם הייתם הבמאים/תסריטאים (תודה מאיה ) - מה היה קורה בסוף?ג'ק היה דוחף את סאלי מההר המגניב ורץ לזרועותי מהי הסצנה האהובה עליכם בסרט? כמעט כל הסרט, לא יכולה לבחור ציטוט/ים אהובים מהסרט"good...good...naughty"XD סתם, יש הרבה... ציון סופי לסרט (1-10)9, כי הוא מדהים אבל לא הכי הכי מושלם שהוא יכל להיות.

LauraLF

New member
אני אני

האם זה הסרט הראשון של טים ברטון שראיתם? לא מהי הדמות האהובה עליכם בסרט ולמה? ג'ק , כי הוא פשוט ג'ק:) מהי הדמות השנואה עליכם בסרט ולמה? אוגי בוגי וד"ר פינקלשטיין, מסיבות ידועות מה הייתם משנים בסרט אילו יכולתם? את ד"ר פינקלשטיין המפחיד והפסיכי אתם מזמינים את ג'ק לשתייה חמה. יש לכם מכונת קפה שיכולה להכין כל קפה/תה, מה אתם מכינים לו? קפה טוב עם חלב מוקצף ערב DVD עם החברה מHalloween Town. איזה סרט אתם רואים? חתונת רפאים מה דעתכם על חג-המולד? חבל שלא חוגגים גם כאן ספרו לנו חווית חג מצחיקה שהייתה לכם ? ממ..לא זוכרת :D אם הייתם יכולים להמציא את החג האידאלי - מה היה קורה בו? היו הרבה יותר ממתקים מכל חג אחר! אם לZERO הייתה חברה, איך היו קוראים לה? hundred אם ג'ק היה יכול להכנס בדלת חג אחרת... באיזו דלת הייתם רוצים שיכנס? פסחא אם אתם הייתם הבמאים/תסריטאים (תודה מאיה ) - מה היה קורה בסוף? לא הייתי משנה את הסוף מהי הסצנה האהובה עליכם בסרט? כשסאלי מכינה לג'ק את התחפושת והסוף. ציטוט/ים אהובים מהסרט? השיר KIDNAP THE SANDY CLAS כולו ציון סופי לסרט (1-10)? 10

wolfyy

New member
אני שמחה שאף אחד לא חש לא בנוח מכך

שפינת הסרט מתנ-גבת לו מאחורי הגב

למעלה