פינת העטיפות!

Blade Of Fire

New member
פינת העטיפות!

אז חפרנו על שירים, דיסקים, ליריקה,ואיך שהם נראים כי אתן כולכן גרופיות חסרות מצפון. מה נשאר? עטיפות הדיסקים. כל שבוע אני אביא פה עטיפה של אחד הדיסקים\סינגלים\דיוידי-ים ושאלות מנחות, אתם מוזמנים לחפור על משמעות העטיפה כמה שאתם רוצים מעבר לשאלות. נתחיל מההתחלה-Angels Fall First האם העטיפה יפה? האם העטיפה קשורה לאלבום? לאיזה שיר מהאלבום העטיפה הכי מתקשרת? איזה משפט מאיזה שיר הייתם מצמידים לעטיפה? האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה? אם כן-באיזה סגנון? שאלות פרטניות על הדיסק הזה- זהו הדיסק הראשון, האם כך הייתם מציגים אלבום ראשון של להקה? האם זה צילום או ציור? תחפרו כמה שבא לכם.

Itay Simons

New member
ח"ח על הרעיון ../images/Emo9.gif

האם העטיפה יפה? לא רעה
האם העטיפה קשורה לאלבום? אמממ...לא שידוע לי לאיזה שיר מהאלבום העטיפה הכי מתקשרת? אפ'חד?
איזה משפט מאיזה שיר הייתם מצמידים לעטיפה? לא'דע :-* האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה? אם כן-באיזה סגנון? אמממ. משהו יותר בסגנון של שאר העטיפות. למען האמת? הטעיפה של וואנס יכלה להיות מתאימה
ואגב העטיפה של וואנס- זה מזכיר לי שלפני כמה חודשים ראיתי במטאל שופ דיסק עם אותו ציור, רק שלא היה כתוב וואנס על המצבה :| ואם אני זוכר נכון, הוא פחות חדש מוואנס. למישהו יש מושג איזה דיסק זה? מישהו נתקל?
שאלות פרטניות על הדיסק הזה- זהו הדיסק הראשון, האם כך הייתם מציגים אלבום ראשון של להקה? אממ...לא ממש, האמת. כמה שהעטיפה יפה, היא לא מספיק מיוחדת, לטעמי
אני אוהב ציורים/צילומים עם יותר פרטים... האם זה צילום או ציור? צילום (?)

TheImpactBoy

New member
כן זה הדיסק שיש אצלי בבית..

גם אני לא הבנתי למה נייטוויש לא רשום..

blacknwhite

New member
רעיון מגניב../images/Emo9.gif

האם העטיפה יפה? כן, די יפה האם העטיפה קשורה לאלבום? לא
לאיזה שיר מהאלבום העטיפה הכי מתקשרת? אף שיר? ועכשיו אחרי שהלכתי לחפש מילים של שירים מהאלבום בשביל הסעיף הבא, גיליתי שהחלק השלישי של lappi די מתאים איזה משפט מאיזה שיר הייתם מצמידים לעטיפה? ראה סעיף למעלה. יש שם כמה שורות שדי משתלבות עם תמונת הנוף העגמומית
האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה? אם כן-באיזה סגנון? כן... אני לא יודעת בדיוק איך, אבל כמו שאיתי אמר- באמת שיהיה יותר בסגנון של העטיפות של האלבומים האחרים. לא אותו דבר- אבל אותו סגנון. שאלות פרטניות על הדיסק הזה- זהו הדיסק הראשון, האם כך הייתם מציגים אלבום ראשון של להקה? לא נראה לי. זה לא מעניין בשום צורה בערך... לא הייתי מציגה ככה שום אלבום של להקה, האמת. אין שם שום דבר שממש מושך את העין או גורם לך לחשוב עליו או לנסות להבין מה זה או איך זה קשור, או משהו כזה. וחבל. האם זה צילום או ציור? לא יודעת. נראה לי צילום. תחפרו כמה שבא לכם.

dralan

New member
ואני ביום ראשון P:

באמת רעיון מקורי /tapuzforum/images/emo45.gif

Shusho

New member
טוב אין לי מה לעשות היום,

אע, אז נענה. בואו נתחיל מזה שיש גם צד שני לעטיפה:
לדעתי העטיפה הזו די מכוערת. היא לא קשורה במיוחד לאלבום ונראית יותר כמו עבודת פוטושופ של כמה דקות. אז אוקיי, 1997, לא היו הרבה אמצעים אז אבל זה לא ממש נכון לגבי זה כי ראיתי עטיפות של להקות אחרות שהרבה יותר יפות מזו. אין לי שמץ של מושג לאיזה שיר העטיפה הכי מתקשרת, אבל אם הכוונה היתה לקשר אותה לשיר Angels Fall First שעל שמו נקרא הדיסק... זה לא ממש הצליח להם. המשפט היחיד שאולי מתקשר משם זה הסוף והוא "Today a moonbeam lightens my path" אבל אפשר היה לעשות לזה ביצוע הרבה יותר נחמד. עטיפה אחת לדיסק הזה? אוה, כן. לצלם את טאריה לא כמו כונפת על עם יד על הבטן. זה לא מסתיר את השומנים!! וג'וקה או איך שלא קוראים לו נראה כמו תימני קטן מאחורה. הייתי לוקחת את הרקע של הצילום שלהם ו.. לא יודעת, עושה מזה משהו קצת יותר חשוך ואעלק גותי, ולא תוקעת איזה עץ וירח. בתור דיסק ראשון ללהקה זה לא כל כך נורא כי בסה"כ אתה לומד להכיר מי הלהקה לפי העטיפה האחורית, ואפילו שהתמונה לא מלהיבה במיוחד אפשר להגיד שבתור התחלה זה נחמד. התמונה מקדימה נותנת רושם של דיסק בלי נושא מסויים.. סתם אוסף שירים ולכן גם לא עשו עטיפה עם נושא מיוחד אלא רק עץ-שקיעה-ירח-גבעה ולא מצאו משהו שיותר מתאר את הלהקה. מה גם שהשם של הדיסק עצמו ממש מתחבא בצד ולא קריא במיוחד (הבחירת צבעים לא מוצלחת לדעתי) וחבל. אם זה צילום או ציור? לא יודעת, למען האמת. אי אפשר לראות יותר מדי בגלל צורת הסריקה, זה נראה כמו קנווס סרוק אבל הירח לא נראה מצוייר במיוחד. אבל מה זה משנה?

TheImpactBoy

New member
רעיון יפה..

האם העטיפה יפה? חביבה. האם העטיפה קשורה לאלבום? כן, אבל לא באופן מתוחכם. לאיזה שיר מהאלבום העטיפה הכי מתקשרת? לשיר נושא אולי איזה משפט מאיזה שיר הייתם מצמידים לעטיפה? לא יודע.. האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה? אם כן-באיזה סגנון? כן כמובן. אולי רק זוג כנפיים ומלאך 80% שקוף על רקע עננים אדומים. שאלות פרטניות על הדיסק הזה- זהו הדיסק הראשון, האם כך הייתם מציגים אלבום ראשון של להקה? מה הכוונה? האם זה צילום או ציור? צילום ערוך.

lacrimosa girl

New member
^^ ../images/Emo29.gif

האם העטיפה יפה?
סבירה. אני בעיקר אוהבת שהיא מבריקה כ"כ ^^ האם העטיפה קשורה לאלבום?
לא בדיוק...מצד שני לאלבום אין קונספט של ממש לאיזה שיר מהאלבום העטיפה הכי מתקשרת?
אני יודעת?
לפלנד. וגם זה לא ממש איזה משפט מאיזה שיר הייתם מצמידים לעטיפה?
אמממ....oh dear friend i remember the night, the moon & the dreams weshared אם כי זה לא ממש מתאים האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה? אם כן-באיזה סגנון?
אמממ, הרבה יותר בכיוון של אנג'ל פול פירסט, כמו שאיתי אמר- העטיפה של ואנס תהיה יפה פה, רק בצבעים יותר מלנכוליים. שאלות פרטניות על הדיסק הזה- זהו הדיסק הראשון, האם כך הייתם מציגים אלבום ראשון של להקה?
הו לא, בכלל לא הייתי מוציאה את האלבום הזה בתור ראשון
הוא מעולה והכל, אבל מאוד מאוד קשה לעיכול. האם זה צילום או ציור?
do me a favour...

Itay Simons

New member
../images/Emo2.gif

נראה לי שזו הפעם הראשונה שאני רואה את הניק שלך, לא באדום!

Gaius Octavius

New member
כן,

כי כבר ממזמן הפורום היחיד שאני כותב בו זה פאוור. אני עוד קצת באוונסנס בשביל להעיר הערות סרקסטיות. וגם פה נראה שיש מקום לזה...:)

Brombit

New member
רק תסביר לי מה זה סרקסטיות ../images/Emo122.gif ../images/Emo115.gif

יפה לך עידן :)

האם העטיפה יפה? מאוד. האם העטיפה קשורה לאלבום? כן, העטיפה "אפלה" כזאת והאלבום בהחלט דומי ואפל. [אוח כמה שאני שונאת להישמע פלצנית, מצטערת]. לאיזה שיר מהאלבום העטיפה הכי מתקשרת? Angels Fall First? לא קראתי את הליריקות של כמעט אף אחד מהשירים, אבל כשאני שומעת את השיר הזה אני מדמיינת בדיוק את האווירה הזו. שמיים אפלוריים למדיי. האדום הזה ממש ממש מוסיף. העץ, הוא מסמל "חיים" כאלה, המשכיות, למרות ש"המלאך נופל ראשון".
איזה משפט מאיזה שיר הייתם מצמידים לעטיפה? לא קוראת ליריקות... האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה? אם כן-באיזה סגנון? האמת שלא. ציור של מלאך יהיה הכיהכיהכי נדוש בעולם. הרבה יותר יפה זו יצירת אווירה ונוף, בלי דמויות. לכן העטיפה של סנצ'ורי צ'יילד (שהיא מדהימה כמובן) נראית לי קצת לא במקום... שאלות פרטניות על הדיסק הזה- זהו הדיסק הראשון, האם כך הייתם מציגים אלבום ראשון של להקה? נראה לי לא רע בכלל. תמונה של הנפשות הפועלות - סתם מביך. חוץ מזה שלא יזהו אותם כשירצו לקנות את הדיסק אז זה מיותר. הם להקה, לא זמר בודד שמייחצן את עצמו באמצעות המראה שלו. האם זה צילום או ציור? מה זה משנה? הירח נראה מודבק, את זה אני יכולה להגיד.

למעלה