פינת העצה השבועיות- ממשיך..

eliacats

New member
פינת העצה השבועיות- ממשיך..

והפעם הצעה שלי היא כזאת: יש מחסור באדמה במשחק, אתם נאבקים על כל פיסת אדמה שיש, בשביל מפעלי היהלומים או האורניום שלכם, או בשביל האזרחים. עד עכשיו כבר הבנתם עד כמה המפעלים האלו שווים ויתר לעומת שאר המפעלים. אין דרך להשיג אדמה כי עוד אין מתקפה כזאת.. אז מה עושים? אז הנה טיף קטן. פשוט תהרסו את שלושת המפעלים שקיבלתם עם פתיחת המדינה, ככה האדמה הפנויה שלכם תגדל ב50 שזה חצי מפעל יהלומים
מקווה שזה חידש משהו למישהו.. פעם הבאה, טיף יותר משמעותי
יום טוב לכולם. אליה.

t0rett0

New member
איך משמידים אותם?

גם אני חשבתי על זה אבל לא הצלחתי..

eliacats

New member
מאוד פשוט...

תלחץ על המרכז מסחר(market)===> בחלון החדש תלחץ על משאבים(resources)===> בחלון החדש שנפתח תלחץ על מפעלים (factories)===> שם תלחץ על הרוס מפעלים(destroy factories)===> שם אתה צריך לסמן איזה מפעלים להרוס, ובוסף כשרשמת את הכמות והסוג של המפעלים , אתה לוחץ על הכפתור אישור: destroy factories וזהו נעלמים לך המפעלים הלא רצוים, וחוזרת לך האדמה שהם ישבו עליהם. מקווה שעזרתי

freesoul21

New member
בטח ששווה, ככל שהמשחק מתקדם

כמות המפעלים גדלה וכך גם כמות המשאבים, למשל אצלי באחת המדינות יש כבר כמות משאבים בשווי של 400 מיליון ועוד מעט אני קונה שיפור נוסף במפעלים האזרחיים וכך ארוויח הרבה יותר משאבים.

werds

New member
ככל שאני קונה יותר מפעלים

כך גם כמות ה אזרחים גדלה?

eliacats

New member
זה מה שיפה במשחק..

מה שיפה במשחק הזה שאתה יכול לבסס את עצמך בשתי דרכים. דרך אחת להרוויח כסף ישר מהאזרחים, שזה כסף מזומן שלא מסכן אותך בכלל, כי אתה מרוויח אותו רק כשאתה מבזבז תורים( כמו מפעלי יהלומים). דרך שניה להרוויח כסף זה לבנות הרבה מפעלים, עם הרבה מפעלים יהיו לך קצת אזרחים כי אין להם אדמה.. בעקרון יש יותר רווח מהמפעלים מאשר מאזרחים, אבל זה מסכן אותך להשאיר הרבה משאבים פנוים במדינה, כי זה עובד כמו לווינים, כוח לא שימושי שרק מסכן אותך. ככה שאתה יכול לבחור אם ללכת עם האזרחים הבטוחים או עם המפעלים .. רק צריך לשים לב, שכלל שהמשחק יתקדם, ותוכלו לקנות טכנולוגיות אז המצב יתאזן, ותוכל להיות עם הרבה מפעלים והרבה אזרחים, כי אפשר לשפר את טכנלוגית העיור שלך הרבה מאוד. עכשיו אתה רק צריך לבחור על מה אתה הולך.. לאט לאט זה יתאזן.

freesoul21

New member
:WERDS שאל אם קונים מפעלים האם כמות

האזרחים גדלה, אז עניתי בקצרה "לא", אין מה להרחיב על זה חחחחח

22tal22

New member
אני כבר עושה בדרך דומה יותר מ4M

כל תור.. וממשיך לגדול

eliacats

New member
חח.. זה אומר שאים לך הרבה אזרחים

חבל.. אני אוהב לשמור את האזרחים שלי.. וגם 350M זה בכלל לא רע

vagz

New member
עוד טיפ + פרסומת סמוייה

כל עוד אין סוגי מתקפות חדשים אל תקנו חיילים טנקים וארטילריה ולא תפגעו במתקפות שעושים עליכם. רוצים עוד טיפים כאלה רק על המשחק האמיתי בואו לP2G!!

למעלה