פינת העצות

עינבלית

New member
פינת העצות../images/Emo39.gif

מתנצלת על העדרות ממושכת שכללה וירוס מגעיל בדרכי הנשימה העליונות ושיעול מציק שעדיין מטריד אותי מדי פעם. אתן מוזמנות לכתוב!

cookie1

New member
יש עצה לחולי אטופיק דרמטיטיס ?

עומר אובחן ככזה וממש לא בא לי למרוח לו סטרואידים

עינבלית

New member
שמן זרעי ענבים

עם טיפה אחת של שמן עץ התה לכל כף שמן. להכין בקבוקון של 30 מ"ל (אפשר לקנות בקבוקון ריק בכל בית מרקחת) ולמרוח. אני בהחלט מבינה את הרתיעה מסטרואידים...

odeia

New member
../images/Emo119.gifתודה שבאת בזמן שהכי צריכה

הגדולה שלי, נבדקה אתמול אצל רופא משפחה ולא ראה נוזלים באוזניים. על שיעול יבש בגלל גירוי בגרון כחודש אמר לקחת טימי (עשוי מטימין), מנוזלת נורא. היום בבדיקת שמיעה אמר בבדיקה עם מכשיר של הדהוד שכן יש נוזלים באוזניים. ישנה ירידה בשמיעה ברמה בינונית באוזן ימין וירידה קלה בשמאל. איך את עוזרת לי, בבקשה, לעזור לה ולרפא אותה?

עינבלית

New member
למה שלא תטפלי בה בהופי?

תמיד יש נוזלים באזניים-זה חיוני לפעילות האוזן! את יכולה להכין לה לבד: כף טימין עלים בחצי כוס מים, לבשל על אש קטנה עד לקבלת נוזל ירוק. מוסיפים כפית דבש ושותים. אפשרי גם למהול בבקבוק מי השתיה ליום שלם.

odeia

New member
עשיתי לה נרות, משום מה לא עזרו

אסור לעשות יותר מידי צפוף מצד שני ולכן חייבת עוד עזרים. איך הטעם של הטימין?

עינבלית

New member
מזכיר אורגנו.

תראי, למה לא ללכת עם אודיה למטפל סיני טוב? אם הנרות לא עזרו, אולי האזניים הם רק הסימפטום למשהו ברובד נפשי? קנית את הספרות של פרחי באך? ניסית איתה?

odeia

New member
לא קניתי, היא כרגע גם לא כל כך

משתפת פעולה. לגבי טיפול ברפואה סינית, יש לנו מטפלת, היא יום אחד אומרת כן יום אחד לא, אני די מתלבטת עם עצמי אם להכריח או לתת לה להתנסות ברפואה הרגילה ואז ללכת לאלטרנטיבית. את האמת, לא רבה איתה גם בגלל לחץ כספי כבד וכידוע - רפואה קונבנציונאלית יותר זולה.

שלום עינבלית: המליצו לי לעבור טיפול

באוזן בנרות הופי (הצטברות שעווה שלא מתנקזת באופן טבעי, עד היסתמות האוזן וירידה קלה בשמיעה). מה דעתך על נרות הופי והאם ידוע לך על יעילות הטיפול
ועוד משהו: בפינת העצות הקודמת המלצת על תה קינמון תפוח לקטנה שלי. קניתי את התה והיא מאוד נהנית ממנו - בנוסף לשתיית מים. אז
על ה
.

odeia

New member
מותר להדחף? אני מטפלת בנרות הופי

מומלץ מאוד. כן ממליצה לבדוק למה זה לא מתנקז לך לבד, לוודא שאין חור בעור התוף ואין דלקת פעילה. אולי לשלב טיפול שיגרום לשעווה להתנקז באופן טיבעי וניקוי ע"י נרות הופי.

../images/Emo51.gif לא נראה לי שיש קרע בעור

התוף. אם היה קרע - היו כבר מאבחנים את זה. הטיפול השגרתי בא.א.ג. כבר נמאס עלי והוא גם לא יעיל לאורך זמן. אני רוצה לנסות משהו אחר.

עינבלית

New member
שלום דמעות של מלאכים

הטיפול בנרות הופי מאוד נעים אבל לא הוכח כיעיל. לדעתי- שווה לנסות, את יכולה גם לטפל בעצמך בעזרת חברה או בן זוג. קונים את הנר בבית נרקחת הומיאופטי בעלות של כ50 שקל לזוג נרות. השעווה שיוצאת מהנר אין מקורה באוזן- גם כשמבעירים את הנר מעל קערית זכוכית צחה ונקייה יוצאת הכל השעווה הזו- זה פשוט הציפוי הפנימי של הנר שנשרף. ובכל זאת, לא מזיק לנסות, זה נעים נורא
לדעתי, הכי כדאי לך להפסיק לנקות את האוזן ולחכות שהגוף יתאזן וזה יסתדר מעצמו.

avorly

New member
חייבת להגיב-

נר הופי הוא לא רק "מאוד נעים אבל..." אלא גם מוכח כיעיל. אני עובדת איתו כבר כמה שנים טובות, כמובן רק כשצריך ועם ההזהרות המתאימות, ורואה שיפור משמעותי. נכון שהטיפול בו נעים ולא כואב, אך התוצאות מגיעות כמעט תמיד מייד. ולגבי "לטפל בעצמך"- לא הייתי לוקחת צ'אנס על משהו שלא למדתי או שאני לא יודעת מה האזהרות שלו. חשוב לזכור- יש הרבה דברים טבעיים שגם יכולים להזיק; לדוגמא: חשיש, קוקאין, הרואין. והיד עוד נטויה.....

עינבלית

New member
יש לך לינקים לחקרים מדעיים

המוכיחים את יעילות נר ההופי? את אומרת שזה מוכח- תוכיחי. מסכימה עם האזהרה לגבי טבעי שיכול להזיק. כן מאמינה שכדאי ורצוי שניקח את עצמנו בידיים ונטפל בעצמנו.

קרניר

New member
היי עינבלית,

אשמח לשמוע עיצה לדלקת אוזנים, כמובן שהרופא ישר רשם אנטיביוטיקה וטיפות אוזנים, אם יש לך עיצה בנושא אשמח לשמוע. תודה

עינבלית

New member
אם הרופא רשם אנטיביוטיקה

אז אנטיביוטיקה...העצה שלי היא לתת לו אסידופוליס והרבה יוגורט ביו בכדי להציל את חיידקי המעיים... רק בריאות!

קרניר

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

יוגורט ביו היא אוכלת כמעט כל יום, אז נמשיך...

למעלה