פינת הפירגון, הפעם לפרח תרבותי

קסנדרה*

New member
פינת הפירגון, הפעם לפרח תרבותי ../images/Emo41.gif

לפרח שלנו יש תכנית רדיו "רוח וחומר ומה שביניהם" היא העורכת והמגישה. ילדה מוכשרת, כבר אמרנו ? כן, כבר הרבה מאד פעמים, אבל אפשר תמיד להוסיף עוד. אז השבוע, כלומר היום. אני הייתי האורחת של פרח. היה מאד יפה, נהנתי מפרח כמראיינת, נהניתי מקטעי המוסיקה שפרח הקפידה לבחור בטוב טעם, נהניתי להתארח אצלה. פרח תעביר את הלינק בימים הקרובים ותוכלו לשמוע את שעת השידור באינטרנט. אז השבוע הפירגון הוא לפרח
כל שבוע נפרגן כאן למישהו אחר. אם עולה בדעתכם למי מגיע הפירגון השבועי אנא שלחו לי במסר את השם ואת מעשהו המיוחד הראוי לציון. בכל יום שלישי נפרגן למישהו אחר
קסנדרה

תודה קסנדרה

היה לי כייף לשוחח איתך. אשלח הודעה עם לינק כשהתכנית תופיע באתר הרדיו - בימים הקרובים.

צינסקי

New member
ייייוווווווווו פרח

איזה יופי. לא ידעתי. כלומר ידעתי שאת משהו ואשת אשכולות אמיתית, אבל רדיו ? כל הכבוד. חבל שלא אמרתן מראש, הייתן יכולות להגדיל את כמות השומעים ב-20
מחכה ללינק. וקסנדרה - גם כדי להיות מרואיין צריך להיות משהו. אבל זה כבר סיפור אחר. צינסקי.

kaya11

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo65.gif ל../images/Emo39.gif אשת אשכולות../images/Emo13.gif

תודה על הפרגונים אבל

קצת צניעות - לרדיו הזה יש שני מאזינים קבועים (האדם עמו אני משוחחת ואני). חוץ מן המאיזינים הקבועים, אין לו עדיין מאזינים שאינם קבועים. אחרי שאשלח את הלינק אתם תזכו להיות המאזינים הראשונים.

TמחפשT

New member
מפרגן!!! ../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

מצאתי את הזמן להגיב ולפרגן לך יקרה כי באמת מגיע לך! מברכך על תוכנית הרדיו (מצפה בקוצר רוח לשמוע אותך!) ומודה לך על תרומתך הגדולה לפורום הזה!
אוי עזבי אותך לחיצת יד... קבלי
!

זו התרבותית שלנו ../images/Emo39.gif

יופי פרח, איזו הפתעה (יאללה תביאי ת'לינק שנשמע, ותעדכני באיזה יום עוד, פרט לשלישי, את מארחת) אוהבת ת'אינסופיות שלך. והייתי מפרגנת לך בעוד למשל בהקפדה להגיב לכולם בעניינות. שלך פו

לי אם

New member
לפרח תרבותי

לפרח תרבותי הרבה הצלחה עם תוכנית הרדיו החדשה שלך אשמח לדעת באיזה רשת היא נמצאת ומתי היא משודרת ואשמח להאזין לה שוב הרבה הצלחה עם תוכנית הרדיו החדשה לי אם

למעלה