פינת הפירגון והפעם: מפרגנים ללירוי mai
צ צוות סקס וזוגיות גאה New member 18/9/02 #1 פינת הפירגון ../images/Emo140.gif והפעם: מפרגנים ללירוי mai
L Liroy25 New member 19/9/02 #3 אני חושב שימות המשיח הגיעו... עידן חדש נכנס לאיזורנו! מייסי מפרגן לי!! לי!! אויש..ההתרגשות מרחה לי את המסקרה..
אני חושב שימות המשיח הגיעו... עידן חדש נכנס לאיזורנו! מייסי מפרגן לי!! לי!! אויש..ההתרגשות מרחה לי את המסקרה..
E EyeSeeYou New member 19/9/02 #5 תפסיק לקנות את מוצרי הקוסמטיקה של פנינה רוזנבלום ותעבור לחברה נורמלית כמו למשל רבלון או שיסיידו וזה לא יקרה
תפסיק לקנות את מוצרי הקוסמטיקה של פנינה רוזנבלום ותעבור לחברה נורמלית כמו למשל רבלון או שיסיידו וזה לא יקרה
ס ס ו מ ס ו ם New member 19/9/02 #7 נעבור ל - NIVEA . יש להם מוצרים 10 ועכשיו במבצע : Q10 , קרם לגברים התוקף את הרדיקלים החופשיים.
M .m New member 19/9/02 #8 ישר לתקוף??? למה לא להושיב אותם לסבב שיחות שלום - חתימת הסכמים - הפגנות בעד ונגד - לתת להם הזדמנות לפנות מאחזים לא חוקיים... גברים... ישר הם תוקפים... mai שכבר מזמן אמרה שנשים צריכות לנהל את העולם ("הן יותר פרקטיות" )
ישר לתקוף??? למה לא להושיב אותם לסבב שיחות שלום - חתימת הסכמים - הפגנות בעד ונגד - לתת להם הזדמנות לפנות מאחזים לא חוקיים... גברים... ישר הם תוקפים... mai שכבר מזמן אמרה שנשים צריכות לנהל את העולם ("הן יותר פרקטיות" )
M .m New member 19/9/02 #10 אני? אני נגד פוליטיקה! שמאל=ימין=מרכז. וכולם מגעילים אותי שווה... mai (לא! אני לא גרה בהתנחלות! )
M .m New member 19/9/02 #13 תזהר לא ללכת לאיבוד בכותל, בדרך לפה מצד שני - אני נושמת כמו שצריך, ולא מתפוצצים לי אוטובוסים ליד הבית כל שני וחמישי mai (אז מה אוטובוסים לא ממש מגיעים לפה!)
תזהר לא ללכת לאיבוד בכותל, בדרך לפה מצד שני - אני נושמת כמו שצריך, ולא מתפוצצים לי אוטובוסים ליד הבית כל שני וחמישי mai (אז מה אוטובוסים לא ממש מגיעים לפה!)