פינת הפירגון

פינת הפירגון

רוצה לספר על על אורית מ"ילדודנס" הזמנתי אותה לפעילות בבית הכנסת אצלנו בקהילה,פעילות חנוכה. הבטחנו לה 15 ילדים בגלאים שונים,והגיעו חמישיםםםםםםםם. לא היה שום מבוגר שנישאר איתה ,אני ובעלע יצאנו לעיסוקינו והשארנו אותה לבד עם הידיעה שיש 15 ילדים. לקראת הסוף בעלי הגיע ונידהם לראות את אורית מפעילה חמישיםםםםםםםם ילדים לבד !!!! כמו חיילים כולם היו קשובים ועסוקים בלמלא אחרי ההפעלות שאורית הביאה לחנוכה. כל הילדים נהנו ,כולל הגדולים,שבערב סיפרו לבעלי,על מסיבת חנוכהץ מומלצת ביותר ,לא רק לחנוכה אלא לכל הפעלה ולכל יום הולדת....... תודה אורית

ילדודנס

New member
תודה רבה הוענג כולו שלי

תודה רבה על הפירגון אכן עבודה עם ילדים היא המתנה שקיבלתי אני נהנית מכל רגע במחיצתם ועושה את ההפעלה מכל הלב המשך הפעלות תנועתיות ושמחות אורית "ילדודנס"

רוצה לפרגן לרונית לנדקוף המאפרת

שהעבירה לנו פעילות מקסימה בגיבושון מעגל הרצליה. רונית מאד מוכשרת, מחוברת לעשייה שלה מכל הלב. מאפרת במקצועיות ובאלגנטיות. בזכות רונית, מה שלא עושה הטבע, בהחלט עושה הצבע. ורונית עושה את זה עם המון חן ובקלילות. איפור שנראה טבעי ועם זאת מחולל שינוי. לרונית ידע רב ושלל חומרי איפור, והיא מממליצה לכל אחת מה מתאים לה. מומלץ בחום לאיפור לפני אירועים, איפור כלות וסתם ערב נשים שרוצות להתפנק וללמוד להתאפר כמו שצריך.

רונית, מאפרת מדהימה!

רונית עובדת איתי בסטודיו ומאפרת נשות עסקים ונשים בהריון. היא מאפרת מוכשרת ומתייחסת באופן כל כך אישי אל כל אחת. יודעת להתאים באופן מדוייק את האיפור לסיגנון. ממליצה עליה בחום!!!

גם אני רוצה לפרגן לרונית

או בשמה החדש מאז הגיבושון שלנו רונית המדהימה. רונית איפרה את כולנו בערב גיבוש עם המון סבלנות והמון חן . לכל אחת היא התאימה את סגנון וצבע האיפור שמתאים לה. פשוט לא יאמן איזה שינוי האיפור העדין שלה חולל לכל אחת מאיתנו . אני כבר קבעתי איתה פגישה אחת על אחת לקנות יחד איתה את מה שהכי מתאים לי .

אכן, אכן... היה כיף

מצטרפת לפרגונים. רונית אפרה את כולנו בחן ובנועם. אולם בנוסף, הכינה לנו דף שניתן היה לרשום עליו את מה ש"עשתה לנו" לטובת שימוש עתידי. אפשר היה לראות כמה רבות מאיתנו שלא נוהגות להתאפר הרגישו בהבדל. מומלצת לכולן, בחום! רוית

מוכשרת - רונית המאפרת

עדינה ונעימה ומתאימה לכל אחת את המראה שמתאים לה, מצטרפת להמלצות סוזי

למעלה