פינת הפלייליסט האולטימטיבי

איף

New member
פינת הפלייליסט האולטימטיבי ../images/Emo168.gif

לפי הקולות שנשמעים פה יש כמה שירים שאתם מתגעגעים אליהם בהופעות. אז מה הפלייליסט האולטימטיבי לדעתכם ? מהם 20 השירים שהייתם רוצים לשמוע/ לראות את מאיר מבצע בהופעה ? תתפרעו.

הר עיבל

New member
אני לא מבקש הרבה,פלייליסט כזה מספיק../images/Emo168.gif

1.מולדת 2.כשהייתי ילד 3.כשהיום עולה 4.בתוך הכלוב 5.לבד 6.כמו ציפור מעל הים 7.מנגינת הנדודים 8.העוקד הנעקד והמזבח 9.טוב לה וגם רע 10.השמש עוזבת. 11.מסע אל העולם 12.שער הרחמים 13.גשם 14.ילדת המדבר 15.חומר נפץ 16.הלילה של אתי 17.את שומעת 18.מחפש את הכיוון 19.בזכרי על משכבי 20.י ר ו ש ל י ם

איף

New member
לא מבקש הרבה בכלל

לגיטימי מאד.
אחלה פלייליסט הרכבת! אני בעד בעקרון...

תמרי35

New member
בעיקרון -

כל מה שמכיל את ירושלים, רואים רחוק רואים שקוף, וביניהם, בזכרי על משכבי, ילדת המדבר (
) , כמו אגם רוגע , יהיה מדהים. בטח בביצוע של מאיר !

איף

New member
עכשיו אני

1. אליה - וחשוב שזה יהיה בתחילת ההופעה
2.אל המנוחה 3. מנגינת הנדודים 4. ירושלים 5. איימי 6. ובינתיים 7. שמע קולי 8. בזכרי על משכבי 9. גשם 10. שער הרחמים 11. בשם האהבה 12. מולדת 13. כמו אגם רוגע 14. תגידי אש, תגידי מים 15. עננו 16. השמש עוזבת 17. חלומות אחרים 18. טוב לה וגם רע 19. כמה אהבה 20. שירו של שפשף

איף

New member
לא יודעת להסביר את זה,

יש משהו בשיר הזה שמרגש מאד, וזה ישר מכניס את הקהל לאווירה כזו של התרגשות וקסם שקשה להסביר במילים. בעקרון ככה אני מרגישה בכל אופן, אבל שמעתי על עוד כמה כמוני
וזו גם פתיחה רגועה כזו להופעה... בקיצור, זה מרגיש לי נכון
אבל אולי זו רק אני.

odery

New member
אני |איחור אופנתי|

תמיד כמעט אליה ירושלים רואים רחוק רואים שקוף מנגינת הנדודים מולדת ובינתיים אצלך בעולם כמו אגם רוגע עכשיו את מרוצה אהבה קצרה כמה אהבה שמע קולי מקהלות עם איימי שיתחיל עם זה נראלי שלא אעקם את הפרצוף אם הוא יבחר לבד את ה ה5 הנותרים:)

khen10

New member
הפלייליסט שלי

1. אהבה קצרה 2. איימי 3. אל המנוחה 4. אליה 5. אצלך בעולם (על גיטרה) 6. גשם 7. הלילה של אתי 8. השמש עוזבת 9. ובינתיים 10. וביניהם (על גיטרה) 11. והאור בחוץ 12. יום 13. כמה אהבה 14. כמו אגם רוגע 15. כשהייתי ילד 16. לך אלי 17. מחפש את הכיוון 18. שירו של שפשף 19. שער הרחמים 20. תגידי אש תגידי מים מסודר אפילו לפי א-ב

איף

New member
פשששש

אני מבינה שעברת על אתר כלשהו כדי לא לפספס שירים חשובים ? (אני עשיתי את זה בכל אופן)

odery

New member
ישלנו שפה כזאת למאיר ולי

אני אומרת לו משו והוא ישר מעביר אתזה אל מקבלי ההחלטות ועד עכשיו הם תמיד נעתרו

ms pizza

New member
wow

יש ממש מעט שירים של מאיר שאני לא אוהבת ועכשיו את מרוצה הוא אחד מהם.. אנ'לא יודעת למה אבל הוא מפחיד אותי.. כל השאר- אחל'ה מה שבחרת שם

הפלייליסט שלי:

כל השירים שהזכרתם אחלה והייתי רוצה גם את : ברחוב הזה ----- חשוב מאוד ! אביתר ואת כל השאר כבר הזכרתם : אייימי אל המנוחה אל נורא עלילה ירושלייים בזכרי על משכבך לך אלי השמש עוזבת מקהלות עם אצלך בעולם

למעלה