פינת הפלייליסט האולטימטיבי

איף

New member
פינת הפלייליסט האולטימטיבי../images/Emo79.gif

הפינה הזו כבר היתה לפני חודשיים בערך, וגיליתי דברים מאד מעניינים...אז בא לי לבדוק שוב, ואני אשמח אם הפעם גם אנשים שלא כותבים פה באופן שוטף יענו על זה.
הייתי רוצה שתתנו |הדגשרשימה של 20 שירים שהכי הייתם רוצים שיהיו בפלייליסט של ההופעה של מאיר. שירים מכל התקופות, ביצועים שונים, דואטים, שירים שנכתבו על ידי מאיר או שירים שהוא ביצע ולא כתב....הכל.
אל תשכחו שאנחנו הפורום הרישמי....יש לנו סוג של כוח. הפלייליסט של מאיר מאד דינאמי ומשתנה מהופעה להופעה....אז יש סיכוי ששירים שתכתבו פה, יהיו בהופעות הבאות. לכו תדעו.
אז תנו בראש!

ms pizza

New member
../images/Emo8.gif הדברים המעניינים-מעניינים...../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

20 שירים זה כבר יותר נורמלי מפעם קודמת ( 12 היה,נכון?? - זה היה קשה ביותר) : 1. שירו של שפשף ( השיר כיפי ברמות!) 2. העוקד הנעקד והמזבח ( מ-ר-ג-ש !!) 3.תגידי אש תגידי מים 4. הפרא 5.מנגינת הנדודים 6. שמע קולי ( צליל ההמתנה שלי לפלאפון ..) 7. שם כל האדם (
) 8.ירושלים ( אני מאוהבת בשיר הזה!
) 9.רואים רחוק רואים שקוף ( כל המשפחה פה מאוהבת בשיר הזה !) 10.שער הרחמים ( ברור ?!) 11.בזכרי על משכבי ( הכרתי את הפיוט לפני- אבל הוא קיבל את המשמעות האמיתית דווקא עם הלחן של מאיר.מדהים! ). 12.כשהיום עולה 13.כמה אהבה 14.איילת חן 15.נגמרות לי המילים 16.אל תלכי מכאן 17.יום 18.בשם האהבה 19.וביניהם 20.טוב לה וגם רע היה קשה..
לילה מצויין !

Walk Two Moons

New member
../images/Emo13.gif

1. אליה 2. ליצן רחוב 3. תפילת הדייג (פגישה על החוף) 4. את שומעת 5. רואים רחוק רואים שקוף 6. ברחוב הזה 7. לב סדוק 8. בשם האהבה 9. גשם 10. שער הרחמים 11. איילת חן 12. שמע קולי 13. המשחק בקוביא 14. הפרא 15. עננו 16. תגידי אש תגידי מים 17. בזכרי על משכבי 18. שלום לך דודי 19. טוב לה וגם רע 20. מנגינת הנדודים. אינשאלללללללה.

איף

New member
טוב, צברתי כוחות בחג

עכשיו אני יכולה לשתף אתכם בפלייליסט האולטימטיבי שלי. 1) איימי 2)אליה
3) מרגישה בסרט 4) ירושלים - שיר מרגש בטירוף! 5)גשם- על הקלידים. 6) שער הרחמים 7) אהבה קצרה 8)תגידי אש, תגידי מים - עם סולו גיטרה ארוך ומשובח במיוחד.
9)ובינתיים 10)עננו- שמשום מה יצא מהפלייליסט. 11)בזכרי על משכבי - כנ"ל. 12)שמע קולי 13)נגמרות לי המילים 14)כמה אהבה 15)שירו של שפשף 16)בשם האהבה - בביצוע על הקלידים, כי הוא מגניב במיוחד
17)מנגינת הנדודים 18)והאור בחוץ 19)השמש עוזבת 20)המשחק בקוביא

למעלה