פינת הפלייליסט האולטימטיבי

איף

New member
פינת הפלייליסט האולטימטיבי

מזמן לא כתבתם איזה שירים הייתם רוצים לשמוע בהופעה
תדמיינו לעצמכם את ההופעה האולטימטיבית של מאיר. מהם 20 השירים שהכי הייתם רוצים לשמוע בהופעה? תתפרעו - נדירים, ישנים, חדשים וכל מה שאתם רוצים....

tommygirl75

New member
אז ככה

קודם כל: רואים רחוק רואים שקוף האגס 1 – מאד מאד רוצה לשמוע את הביצוע שלו. ואז: ירושלים העוקד הנעקד והמזבח מסע אל העולם השמש עוזבת בן חמש את אחת יחידה שמע קולי לפלח הרימון עננו חלומות אחרים שוב מלבלב אצלך בעולם נגמרות לי המילים הלילה של אתי תפילת הדייג איימי דומינו בשם האהבה

odery

New member
גמאני

1.ירושלים 2.אור מגיע מהמים 3.אליה 4.מולדת 5.כשהייתי ילד 6.תמיד כמעט 7.בעולם הזה 8.טוב לה וגם רע 9.רואים רחוק רואים שקוף 10.פגישה על החוף 11.איילת חן 12.כמה אהבה 13.ובינתיים 14.דומינו 15.שער הרחמים 16.מרגישה בסרט 17.לך אלי 18.כמו אגם רוגע 19.איימי 20.איפה הם כל אבותינו הגעתי כבר ל3 הופעות מאז שמאיר שר את ירושלים היכנשהו,כ"כ קיוויתי שהוא ישחזר את העונג שפיספסתי, וזה לא קרה,אני הקרציה שתמיד מנסה להשחיל את "ירושלים" לבקשות ולהערות מהקהל,ואני כ"כ מקוה שהפעם במעבדה הוא יעשה אותי מאושרת.

תמרי35

New member
אני כ"כ איתך..האמת שאני הייתי ב6

הופעות כבר ובכל אחת ביקשתי את ירושלים..( אבל הקול שלי נבלע בתוך הקהל עם כל השירים האחרים המדהימים שביקשו !!)

אפרת140

New member
אז ככה..

1. ירושלים 2. את שומעת 3. ברחוב הזה 4. אליה 5. מחפש את הכיוון 6. כשהייתי ילד 7. שער הרחמים 8. לבד 9. גשם 10. טוב לה וגם רע 11. הפרא 12. מנגינת הנדודים 13. וביניהם 14. לב סדוק 15. חלומות אחרים 16. בזכרי על משכבי 17. שמע קולי 18. עננו 19.לך אלי 20.איילת חן הלוואי...... ודרך אגב, נחמד להשתתף פה.. :)

איף

New member
עכשיו אני

1. אליה 2. חלומות אחרים 3. כמו אגם רוגע 4. נגמרות לי המילים 5. ירושלים 6.איילת חן 7. ובינתיים 8. שירו של שפשף 9. שער הרחמים 10. בשם האהבה 11. איימי 12. כמה אהבה 13. לבד 14.דומינו 15. מנגינת הנדודים 16. בזכרי על משכבי 17. עננו 18. גשם 19. יום אחד לא היום 20. הצבעים משתנים עכשיו יש עוד מלא, אבל הגבלתי ל-20 אז.................

ms pizza

New member
גם אני רוצה !!!

קצת קשה, במיוחד אחרי ההופעה שבוע שעבר- כ"כ הרבה שירים יפים וביצועים מדהימים !! טוב אז השיר הראשון די ברור - : ירושלים אני כ"כ מקווה לשמוע אותו בהופעה,מתישהו 2. רואים רחוק רואים שקוף 3.שם כל האדם 4.דומינו ( איזה ביצוע מקסים היה שבוע שעבר.ומאיר אפילו ריקד לו בצורה מגניבה!!) 5.טוב לה וגם רע 6.אל נורא עלילה 7.כמו אגם רוגע 8.וביניהם 9.שער הרחמים 10.מחפש את הכיוון 11.איילת חן 12.אהבה קצרה 13.אליה 14.הקרקס הגיע (שיר חמוד!!) 15.תהיה חבר 16.בזכרי על משכבי 17.ילדת המדבר 18.אצלך בעולם 19.איש בלי נצח 20.רכה כמו משי ויש עוד הרבה-אבל צריך לעמוד בהגבלות...

למעלה