פינת הפלייליסט האולטימטיבי

איף

New member
פינת הפלייליסט האולטימטיבי

מזמן לא בדקתי איזה שירים בא לכם לשמוע
מהו הפלייליסט האולטימטיבי שלכם ? ציינו 20 שירים שהייתם רוצים שיהיו בהופעה של מאיר. אולי נזכיר פה כמה שירים שנשכחו והם ייכנסו להופעה

תמרי35

New member
תשמעי בפעם האחרונה שעשינו את זה

בתקופה לפני ששל"ג הגיעה ורק העלינו השערה שזה יכול לשנות - נכנסו פתאום כל השירים ההם- אז שווה להתאמץ : ( אבל רק 20??) 1. ירושלים ( עדיין וכמו תמיד הכי יפה!!) 2.שם כל האדם 3.כמו אגם רוגע 4.אצלך בעולם 5.טוב לה וגם רע 6.רואים רחוק רואים שקוף 7.איילת חן 8.מנגינת הנדודים 9.וביניהם 10.דומינו 11.אל המנוחה 12.כשהיום עולה 13.ילדת המדבר ( איזה שיר חמוד!!) 14.שירו של שפשף 15.בזכרי על משכבי 16.כמה אהבה 17.אהבה קצרה 18.שער הרחמים 19.רכה כמו משי 20.מחפש את הכיוון

X PRINCE X

New member
שירים שהם חובה בהופעה

אפילו מסודרים לפי הא-ב 1. אהבה קצרה (אני מעדיף את הגירסה השקטה) 2. איילת חן 3. איימי 4. אל המנוחה 5. אל תלכי מכאן 6. אליה 7. אצלך בעולם 8. בשם האהבה 9. גשם 10. דומינו 11. הלילה של אתי 12. העוקד הנעקד והמזבח 13. וביניהם 14. ובינתיים 15. חלומות אחרים 16. ירושלים 17. כמה אהבה 18. כמו אגם רוגע 19. כשהיום עולה 20. לב סדוק 21. לך אלי 22. לפלח הרימון 23. מנגינת הנדודים 24. נגמרות לי המילים 25. רואים רחוק רואים שקוף 26. שירו של שפשף 27. שער הרחמים 28. תגידי אש תגידי מים נכון, חרגתי קצת ואפילו הרשימה הזאת עבר סינון רציני. אבל הופעה בלי אחד השירים האלו תרגיש חסרה בשבילי.. אציין גם שאני מעדיף את השירים בביצועים הקלאסים. את וביניהם, אצלך בעולם ומנגינת הנדודים ראיתי בהופעה האחרונה בצוותא על הפסנתר. הייתי יותר שמח לראותם על הגיטרה.

חמדמדת1

New member
א-נ-י!!

ירושלים ( ברור!!), אביתר,כשהיום עולה,דומינו,מנגינת הנדודים,איילת חן, כשהייתי ילד,כמו אגם רוגע, ציורים בחלון,שם כל האדם, כמה אהבה, ילדת המדבר, וביניהם,הקרקס הגיע, שלום לך דודי,שירו של שפשף,אצלך בעולם, מחפש את הכיוון,אליה ושיר נשכח ממש שעד לא מזמן ( שנתיים כולה ..) היה בפלייליסט-שיר מדהים :"ברחוב הזה"-אחחח סילביה

איף

New member
יאללה עכשיו אני

1. אליה (או בתחילת ההופעה או בסופה) 2. כמו אגם רוגע 3. תגידי אש, תגידי מים 4. חלומות אחרים 5. אצלך בעולם 6. ירושלים 7. לב סדוק 8. בזכרי על משכבי 9. עננו 10. שמע קולי 11. איימי 12. ברחוב הזה 13. שירו של שפשף 14. גשם 15. שער הרחמים 16. אהבה קצרה 17. הצבעים משתנים עכשיו 18. השמש עוזבת 19. אל המנוחה 20. מנגינת הנדודים באמת שזה קשה לבחור 20 שירים, אבל הרי זו בערך כמות השירים בכל הופעה, לא? אז בואו נתמודד עם הקושי הזה. אני בטוחה שגם למאיר לא קל לבחור.

ms pizza

New member
../images/Emo99.gif

ירושלים !!!! שם כל האדם כמו אגם רוגע טוב לה וגם רע אצלך בעולם רואים רחוק רואים שקוף וביניהם שלום לך דודי דומינו אל המנוחה אליה וברכבת חוזר אליך אישה את אחת ויחידה אל תלכי מכאן כשהיום עולה מנגינת הנדודים מלכת המדבר ו2 שירים נוספים שהם לא של מאיר אבל כששמעתי אותו שר אותם פשוט
התאהבתי: בלוז כנעני ( בהופעה המשותפת עם אהוד בנאי לפני שנה) לא יכול להוריד ממך את העיניים של מאיר אריאל ז"ל

ברק1003

New member
ההופעה בית קשת

הייתה אמורה להיות הופעה של מאיר בבית קשת היום והיא בוטלה! בושה וחרפה! מישהו יודע למה?

למעלה