פינת הפרגון: והפעם מעגל פתח תקווה

פינת הפרגון: והפעם מעגל פתח תקווה

רוצה לפרגן למעגל פתח תקווה, אתמול הגעתי אליו פעם שניה כאורחת ושוב נדהמתי מהעבודה המדהימה שלכן כמעגל, כמה נעים להתארח אצלכן ולראות אותכן עובדות, ממליצה לכולן להתארח אצלהן. אני בטוח אבוא שוב. ובהזדמנות זאת רוצה להגיד לכן שוב תודה על הפרגון בסוף ריגשתן אותי. דנה ממעגל תל אביב

תן אותי

New member
מעגל פתח תקווה

תודה לך על הפירגון. מעגל פתח תקווה הוא מעגל חם! חם בעשייה משותפת, חם ב-לאריח וחם בנתינה! אז כל מי שרוצה להיתחמם החורף מוזמנת למעגל שלנו בפתח תקווה! נשמח לאריח אותכן!

vivilevi

New member
מעגל פתח תקווה החם

נשים יקרות, תודה רבה על אירוח בהחלט שופע בחום ונתינה.
המשיכו את עבודתכן הברוכה שניכרת מתוך פירגון ואהבה בין חברות הקבוצה. שמחתי מאוד להתארח אצלכן. מומלץ לכולן.
הילה חברתי היקרה ואהובה, תודה רבה על ערב מגוון ומעשיר. המשיכי בעשייתך הברוכה היא בהחלט ניכרת באווירה בקבוצה. שמחתי כרגיל להיפגש ובמיוחד לקבל את החיבוק הממלא.
הילה יקירתי, המשיכי ליצור מעגל חם, מעצים, תומך ואוהב. תודה מקרב לב, אשמח מאוד לראותכן אצלנו בירושלים, בברכת אור אהבה וצבע ויויאנה לוי התחדשות בצבעים 050-3170273 מייל: [email protected]

איזה כייף שאת סוף סוף איתנו במעגלים

והכי כייף שהגעת מירושליים ולו רק בשביל לפרגן למעגל שלי,וכמובן לחיבוק התומך שלך.

hedvabendavid

New member
מעגל פתח תקו

אכן רייצ'ל צודקת-כייף של מעגל.מלא נתינה ורצון טוב. תודה לרייצ'ל על המתנה המדהימה שקיבלנו(כוס עם הלוגו של כל אחת) האמת זה נתן לי חומר למחשבה על אפשרויות לצ'פר את הלקוחות שלי. כל מי שמחפשת כזה דבר מוזמנת להתייעץ עם רייצ'ל,יש לה מיליון רעיונות

ילדודנס

New member
לדנה היקרה

דנה יקרה מעגל פ"ת הינו מעגל שמונע מתוך הנשמה אנחנו הנשים החברות בו מאמינות שעל מנת שנכל לקדם אותך ראשית אנו צריכות להכיר אותך ולכן אנחנו מחוברות מאוד ,אנחנו דואגות לחזק את הקשר החברי והרגשי ביננו ולכן גם החלק העסקי החשוב מתוקתק בשיתוף פעולה נפלא! יש רק מה ללמוד ממעגל פ"ת מהניהול ביד רמה של הילה היקרה. מוזמנות כולכן להגיע ולנשום אוירה קצת אחרת ,משפחתית ,אוהבת ,מחבקת ,מפרגנת ובעיקר מקדמת מאוד את העסק שלך ! "ילדודנס" דנל'ה את כבר חלק ממשפחת מעגל פ"ת הדלת פתוחה תמיד .

vivilevi

New member
פירגון והפעם למעגל מודיעין

נשים יקרות, השבוע התארחנו 2 נציגות ממעגל ירושלים, רונית יקותיאל ואנוכי במעגל המיוחד שלכן. רציתי להודות לכן מאוד על ערב מיוחד. שמחתי לפגוש נשים מיוחדות ותומכות. בהצלחה בהמשך עשייתכן הברוכה ושוב תודה נשמח לראותכן במעגלינו בירושלים בברכת אור אהבה וצבע ויויאנה לוי התחדשות בצבעים 050-3170273 מייל: [email protected]

רוצה לפרגן לרייצל-מתנות "תן אותי"

רייצל שלנו החליטה לפרגן לנו כקבוצה(פ"ת),וקיבצה את הלוגו של כל אחת ואחת מהקבוצה,והפתיעה אותנו במתנה שהיתה ארוזה כ"כ יפה שחבל היה לפתוח אותה,כוס איכותית וציבעונית ועליה לוגו אישי של כל אחת מאיתנו כולל סוכריות ושוקולדים. ממי ,אין על הנתינה שלך,לכולנו יש מה ללמוד.

bat7r

New member
רייצל- "תן אותי" תודה רבה

רוצה להודות לך על המתנה המפתיעה והמקסימה ספל מדהים עם הלוגו שלי. והחשיבה על הפרטים הקטנים, מצבע הידית ושולי הכוס עד לסרט שעיטר את האריזה, כולם הותאמו לצבע הלוגו. עלי והצליחי !

תן אותי

New member
אין ספק במעגל פ"ת יש עבירה של משפחה אחת גדולה

אאאאאאאזזזזזזזז רעיון מדליק ליום המשפחה הקרב! ספל שרשום עליו כיף לנו שאת חלק ממישפחתינו ולוגו העסק יום המשפחה שמח! ארוז בצלופן וממולא שוקולדים וסוכריות בד"ץ! רעיון מדליק לתת ללקוח שלך את ההרגשה הכי טובה שאפשר! ואכן באמת ללקוחות הטובות ביותר הרי אתן מתכוונות למה שרשום לא? לא מחייב ספל אפשר פד לעכבר מחשב......ויש עוד ים רעיונות אשמח לעזור

למעלה