פינת הפרשנות

פינת הפרשנות

זו פינה חדשה בה אתם נותנים פרשנות משלכם לשירים של אינפקציה. והפעם השיר-ולמרות הכל מה הפרשנות שלכם לשיר האם זה שיר שבה להעביר מסר חברתי קשה? או עוד אחד מהטקסטים הדבילים של אינפקציה? האם אתם אוהבים את המוזיקה החמודה הזאת? או שממש חסר לכם כמה דיסטורשנים ? ולבסוף תנו ציון לשיר מ 1 עד 10

פרשנות קסוטו...

שיר שנכתב בהשפעת סמים קלים (נזק כבד) <קצת חינוך> שיר מצחיק ודפוק כיף לשיר אותו אין בו מסר חוץ מזה שהוא עייף נכתב כדי שגם גיא בן שטרית יוכל להפגין את יכולותיו הווקאליות

omeriz

New member
רש"י אומר:

זה שיר מצחיק וחמוד. אחרי כתיבתו והלחנתו ניר חשב שהוא מטומטם מידי ולא רצה לשיר אותו. גב"ש ככותב השיר לא רצה לוותר עליו והחליט לשיר במקומו. השורה "יש לי שנורקל וצידנית עכשיו אני יכול לשלוט על העולם" ככל הנראה זוהי בדיחה אישית מסוג כלשהו שרק הנוגעים בדבר מבינים. ציון: 7

hkatsman

New member
אחד האהובים עלי

השיר נכתב ביום העצמאות ה14 של מדינת ישראל, במקור ע"י נעמי שמר והמילים היו: הוי, ריח הברבור משכר את עצמותיי יש לי גבר מסוקס וושחפת עצבנית עכשיו אני יכולה להיות כמו רחל בשיר של אינפקציה השנורקל מסמל את ארץ ישראל השלמה והצידנית את המקום שבו החביאו את עצמותיו של המתופף של ביט 69. ציון שיר........................ 8(2 הנקודות ירדו בגלל הקשר לביט 69)

mrkus

New member
חז"ל אמרו:

שיר משעשע+ במיוחד הפתיחה וזה גם ידוע שלכל ילד בארץ ישראל יש שנורקל וצידנית איך נוכל להתקיים ללא שנורקל וצידנית?!?! נירא לי הוא כתב תשיר הזה באיזה 2 בלילה תוך כדיי שתיית אלכוהול מרובה:S וכה זה עוד אחד מהטקסטים הדבילים של אינפקציה וזה מה שאני אוהב אבל אין מה להגיד השיר המשעשע ביותר הוא ככה מפנקים !!! ציון 8+

הרשב"ם בתוספות אומר:

לפי דעתי זה שיר שמסמל ילד עייף ומסטל בטיול שנתי אומנם עייף אך מרוצה שיר דפוק, עם סעונד מגניב לגיטרה ולקלידים במעבר מזכיר מנגינה של שירי ילדים גב"ש שר מצחיק השיר מקבל 6.5

bossanova

New member
זה כ"כ פשוט שלא צריך פרשנות אפילו

שנורקל+צידנית=שליטה עולמית אני נותן לו 9

למעלה