פינת הצומי..

שני חמו1

New member
פינת הצומי..

בוקר..
למה נגמר החופש, למממממה ??! ארבע בבוקר, לעזזל ! עוד לילה... אני בכלל לא צריכה להיות ערה עכשיו, השעון שלי מכוון לחמש וחצי !! אני לא זוכרת בכלל איך התעוררתי.. אבל מה שבטוח זה לא היה צריך להיות ! אבל אם אני אחזור לישון, אני לא אתעורר בעוד שעה ואז אצטרך להשאר בבית.. אבל בכל מקרה שיהיה לכם יום מצויין.. אוההההההבת את כווולכם !!

../images/Emo214.gifואני חשבתי שזה צומי ל"איתך"../images/Emo163.gif

התעוררתי אתמול והקאתי. את זה סיפרתי?! אז גם הלכתי לעבודה והכל הסתדר אח"כ. היום התעוררתי סחוטה. כנראה שהיה לי חום ממש גבוה בלילה [או שמא סיוט?!
] הלכתי בקושי לעבודה היה לי חרא, הרגשתי ממש רע, כנראה עלה לי החום כי בשלב כלשהו רעדתי מקור.. וכעת אני בבית . יותר טוב. אולי אני צריכה קצת מנוחה.אני גם ככה לא מספיקה לעשות פה כבר כלום...

שני חמו1

New member
מבאססססס..

גם אני די מקוררת, כנראה מהמזגן המטורף שיש לנו בכיתה.. אבל זה היה עדיף מהשלוש שעות האחרונות של היום בבית ספר ! הילדים בשכבה שלי.. הם היו מרגיזים בצורה מוגזמת !! אבל חוץ מזה הקשבתי היום פעמיים לדיסק 'חיפה 87' שזה היה די מרגיע... ואני מקווה בשבילך שכבר תפסיקי להיות חולה !

LOLI152

New member
../images/Emo6.gif תרגישו טוב מתוקות!!

אצלנו המזגן עובד באופן נורמלי רק בכיתת אנגלית. אנשים מביאים סווצרים וכאלה. כמו בכיתה ח'.. למורה ת-מ-י-ד היה חם. בחוץ גשם, מבול, -4 מעלות, והמזגן דולק על קירורXD

LOLI152

New member
צומי צומי צומי....

סתם. בעצם אין לי שום דבר רע. אני סתם נהנית מצומי:p מממ ידידה שלי הכירה לי מישהו (סתם שעבר לעיר שלנו במקרה.) והוא החליט לפסול אותי כי אני אומרת את המילה "תכלס" בטענה שזה אומר עלי שאני שטחית. זה עצבן אותי. הוא פוסל אנשיםכי הם אומרים מילה, ואני שטחית?!

למעלה