פינת הצומי

פינת הצומי

היי היום היה יום אחד המאושרים בחיי... קמתי בבוקר ב-7 ואחרי שצלחתי את התפילה נסענו מגמת תאטרון ל"המלט" (על יום לימודים!!!) היה פשוט מעולה שיחקו בה מלא מפורסמים כמו איתי טיראן ,גיל פראנק,נטע גרטי אלון דהן ועוד... אחרי ההצגה היה לנו שיחה עם איתי טיראן ואלון דהן והיה אחלה למרות שהיו שמה כמה פלצנים מהרצליה עם שאלות מטומטמות (הם הוציאו שלושה אוטובוסים!!!)... חזרנו לבי"ס ונסענו כל הפנימיה להתנדבות חלק למל"ש וחלק לחלק שנות טובות וסוכריות לזקנים היה פשוט תענוג והיה ממש כיף לתת שווה לכל אחד לנסות... וזהו אני אפסיק לחפור אך לא לפני שאגיד שהפתיעו אותי עם חבילה ממש ממש שווה!!! אה וגם גיליתי היום שאחד המחנכים בשכבה שלי מכיר את דניאל ממש טוב... יום נעים...

../images/Emo214.gif ממש יום טוב, איזה כיף לקרוא!!!

אני אתמול הייתי בתל אביב [שלא כצפוי, הייתי בטוחה רק עד 12 וחצי מקסימום] כל הלילה, חזרתי ב6 וחצי בבוקר, שזאת השעה שאני מתעוררת בה. התבשמתי כדי להפיג מעט את הריח של הסיגריות מהפאב
והלכתי לעבודה וחזרתי להפסקה וחזרתי שוב לעבודה אני כל כך גאה בעצמי ששרדתי יום עבודה שלם + פיצול בלי לישון במשך לילה שלם !!! זהו.

איזה תותחית!!!

אני ישנתי שש שעות וחצי וכמעט נרדמתי בהצגה למרות שהיה ממש מעניין..

../images/Emo214.gifתודה../images/Emo24.gif

כעת התעוררתי אחרי שהלכתי לישון ב22:00 .......... האמת שאני עדיין בהלם שהחזקתי מעמד ככה, שלא תחשוב שזה היה צפוי, אבל לא הייתה לי ברירה אחרת ואני ממש גאה בעצמי[
] שהצלחתי להחזיק מעמד..... חחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מזכיר לי שיש סרטים בקולנוע שאני לא ממש אוהבת, אז אני נרדמת באמצע בלי שאף אחד שם לב
זה כבר קרה פעמיים!!!

LOLI152

New member
הוו איך שגלגל מסתובב.

ואיך זה שהוא לא מסתובב אף פעם לטובתי? אופטימית עדיין, מחייכת עדיין, עדיין הכי חמודה ומתוקה ומצחיקה ואז חוזרת הביתה אל ההורים ותמיד תמיד זה נגמר בדמעות. איך זה?!

../images/Emo214.gifאני יכולה להגיד לך שמדובר בתקופה?

וכל דבר נגמר, גם התקופה המגעילה הזאת.. אני זוכרת אותה טוב-טוב אצלי.. כל כך סבלתי בימים האלו, ולפעמים היא עוד חוזרת.. אבל תראי שבסוף ימאס לך ותפסיקי לבכות, כי כמה כבר אפשר? אני מבטיחה לך שהזמן יעבור ויחד איתו גם התקופה הזאת שמוכרת לי *מאוד*...

LOLI152

New member
../images/Emo24.gif

זה גם לא תקופה . זה חלק קטן. אז לא נורא. תודה!

שני חמו1

New member
פסוקו של יום..

אני ממש חולה ! [נדבקתי מהדר
] ככה כבר יומיים וחצי.. והיום, עוד אחת מההחלטות המטופשות שלי היא להגיע לביה"ס (בידיעה שיש לי מלא שיעורים חשובים!) חוץ משעתיים של מתמטיקה שגם הן בכלל לא משמעותיות עבורי, לא למדנו. רוב השיעורים החשובים לא התקיימו [המורים האלו..] הלימודים נגמו בשלוש וחצי וההסעה.. גם כן הסעה ! הגיעה בארבע וחצי לביה"ס + הנהג שאני הכי שונאת (הוא גם לא מוריד אותי בכניסה לבית וגם לא מסכים לי לשים רגליים על הכיסא.. @#$%^&*!) והנהג החצוף הזה מוסיף קוים על הזמן שלנו ויצא שהגעתי לבית בשש !!!!11 אין כמו לחזור למשפחה ולחברים :] אוווי החברים האלו.. היינו במופע סטנדאפ מממצחיק במיוחד ש- 92% מהמופע הסטנדאפיסט צחק על ערסים ומה שהיה מצחיק זה ש 99.9 בקהל היו ערסים.. סיימנו את היום בכוס תה עם אמא של חברה, מקלחת, פורום ולישון.. ועכשיו אני הולכת לישון עם חום גבוה וכנראה שאני אקח לעצמי מחר יום חופש ! אוהבת אתכם, פורום שולט !!

../images/Emo214.gifאווו את מדהימה../images/Emo99.gif

כנראה שלא רק במחלות את דומה לי
כל הכבוד על האחריות שיש לך כלפי עצמך והמודעות שלך לכך שאת מקריבה [למרות שמניסיון אישי, צריך לדעת מתי גם לוותר..] והולכת לשגרה למרות שאת חולה...
אגב, מעולם לא יצא לי להיות במופע סטנד אפ
תרגישי טוווווווווווווב, תשמרי על עצמך כי זה הכי חשוב

שני חמו1

New member
תודהההה ../images/Emo24.gif

ממש מומלץ ! לצאת בערב כייפי עם חברים. מופע סטנד אפ ואחריו לשבת עם איזה מילקשייק בקפה ג'ו
.. תמשיכי להיות כזאת מותק !

"המלט" הצגה אדירה, הבימוי בא עם הברקה גאונית!

כל הקטע שהצופים יושבים על כיסאות מסתובבים באותו המפלס והשחקנים מסתובבים ביניהם... זה מאפשר לך לעשות כמה מוקדי התרחשות, ועוד כל מיני רעיונות יפים שמיושמים שם. בנוסף, איתי טיראן שחקן משכמו ומעלה, והכימיה שלו עם גיל פרנק אדירה. תוסיף לזה את הטקסטים של שייקספיר.... תענוג! שמח שנהנית!

מסכים עם כל מילה

הדבר היחיד שלא היה משהו זה המלכה... וחשוב להזכיר שנטע גרטי גם נותנת שם וואחד שואו

למעלה