פינת הצומי!

LOLI152

New member
פינת הצומי!

הייתם מאמינים שממני זה יבוא? אז היה לי ריב עם אחד האנשים הכי חשובים בחיים שלי.. ריב ראשון שלנו.. (אחרי.. 4 שנים של היכרות..) סתם ריב מטומטם עם המון אי הבנות והמון לקחת אישית בלי שיש צורך וניסינו לפתור את זה וזה לא הגיע לשום מקום. -אני ניסיתי, הוא הקשיב ואז שינה נושא באופן בולט.- ואז הוא נסע לשבוע שאנחנו לא יכולים לדבר בו. (למרות שדיברנו לפני כמה דקות.. היי מה קורה הכל טוב ... זהו..-סגנון שיחה ששנינו שונאים.-) קיצר חרא הרגשה. שצריך לסחוב שבוע. צריך להתבשל עם הכעסים שבוע. זה רע!! זה אף פעם לא נגרר לטוב. אוף. :(

../images/Emo214.gif../images/Emo24.gif

זה יכול לבוא לכל אחד, כי לכל אחד יש ימים טובים וכאלו שפחות שמחים... והיי, תמיד יש פעם ראשונה. והיי, גם זה יגמר, ויהיה לזה סוף טוב :) תנסי לחייך, אנחנו פה. ואוהבים אותך
וגם הוא. אז לא היה נעים, והכי חשוב - זה עבר. מחר יום חדש, והוא בסוף יחזור. תחשבי על זה שהוא יתגעגע אלייך...
Don't worry. WE LOVE YOU

שני חמו1

New member
../images/Emo24.gif

דווקא הניתוק פה הכי טוב ! תראי שהוא יחזור כל הכעסים של שניכם ירגעו ותוכלו לדבר בצורה הכי בוגרת שיש, בלי ריבים מטומטמים.. תנסי שלא לחשוב על הריב, כאילו לא היה... תתחסכי ממך הרבה דאגות וחוסר שקט מיותרים המשך שבוע רגוע

אל תדאגי ....

אם הייתם ממש קרובים תחזרו לדבר בטוח.... גם לי ולשני היה ריב גדול ובסוף חזרנו לדבר..

LOLI152

New member
../images/Emo13.gif

אני מאמינה שנחזור לדבר. הוא חשוב מדי בשביל לוותר עליו בכזאת קלות.

LOLI152

New member
../images/Emo24.gif

אני אשתדל להיות עסוקה.. זה בטח דרך טובה לשכוח מזה.. מבחן בהיסטוריה ותיק הפקה=הנה אני באה! לא יודעת, אותי זה מדאיג שיש כ"כ הרבה זמן לתהות.. זה יכול להוביל אותנו לדבר בהגיון שוב.. ויכול להיות שסתם נצברים עוד כעסים שעכשיו הם פרי הדמיון..

שני חמו1

New member
שבוע..

זה די הרבה זמן לחשוב ולהרגע... תחשבי חיובי ! אל תשכחי, אתם מאוהבים ! זה לא יגמר עכשיו.. כשיחזור, בטוח תדברו על הכל. הכי חשוב לדבר על הכל, מה מפריע לך ולו.. ותשתדלי לא להכנס לסרטים מיותרים

LOLI152

New member
../images/Emo24.gif

חח האמת לא מדובר פה בה-יקר.. חחח במישהו אחר.. שאולי, יש מצב, ייתכן, שמשפיע עליי הרבה יותר:O עם היקר כבר היו לי ריבים לפני.. אנחנו מכירים יותר זמן אפילו..XD כבר צוחקים על זה. איתו זה פעם ראשונה.. כמה מוזר. אנחנו פשוט הגיוניים מדי בשביל זה. וכחניים בצורה וכחנית, ולא ריבית. זה פשוט. מוזר! מאמינה בחיובי!

למעלה