פינת הצרחה

צלליתה

New member
פינת הצרחה

שאקסי הלך הוא קנה דירה נאה באחד המקומות הנחשבים בעיר. קראתם את הסטיסטיקה על נשים שיורדות ברמת החיים, לעומת גברים שמאוד עולים ברמת החיים עם הגרושים? כתבו את זה עלינו. עכשיו הוא וזוגתו רכשו בית מחוץ לעיר. (בנוסף כמובן) והחליטו לגור שם. המחוץ לעיר נמצא בערך שעה ורבע מהבית שלי, שעתיים מהמקום שהקטנה גרה במשך השבוע, והיא שעתיים ממני. ששמעתי על הבית מחוץ לעיר חשבתי שיהיה מסובך עם הבנות, ואכן, לא טעיתי. אלא שנשאלת השאלה, מסובך למי. לאבא לא מסובך כי אבא החליט שאם מישהי רוצה לראות אותו שתגיע אליו. אבא בטוח בצדקת דרכו ויודע שאני אתרום בשמחה את המכונית ואת הדלק. טוב, אולי לא בשמחה, אבל אני אעשה מה שצריך כי הצדיק מאיר באור כה חזק שאפילו מפגרת כמוני יודעת שאין דרך אחרת. סליחה סתם שטות אבל אני רותחת

לא שטות בכלל צלליתה

זה מעצבן מעצבן מעצבן. אני במקרה בדיוק ברגעים אלה הגעתי למסקנה (עקב צרחה אישית שלי אל מול המוגבל) שביחסים עם האקס כמו בכל מערכת יחסים אחרת יש 50% לכל צד.אז לקחתי את הצד שלי והחלטתי להפוך אותו לקצת יותר יעיל, ועל פי הצהרות מילוליות (לפחות כרגע) זה עשה את האפקט שלו. אז אולי תעשי שיחה עם הבנות (עם האקס את לא מדברת?) ותדסקסו בשעת רוגע את הקשיים שזה מערים, ותחשבו ביחד מה ואיך עושים עם העניין. העיקר לא להשאר פסיבית ולאכול את הלב. ועד אז- חיבוקים גדולים.

למה תמיד אנחנו

צריכות להעביר, להסכים, לשתוק העיקר שלילדים יהיה טוב, לאקסים לא כל כך משנה או לא כל כך איכפת להם מה הילדים מרגישים ובטח נהנים לראות אותנו עושות שמיניות באוויר כדי לרצות אותם (את הילדים) גם אני השבוע כל כך כועסת, כי היה ביננו הסכם בעל פה על כך שהוא יעזור לי עם הבנים הגדולים, הם בוגרים ולא מגיע לי עליהם מזונות, אחד סטודנט ואחד השתחרר לא מזמן מהצבא רק עבור הבן הקטן מקבלת מזונות, הם גרים איתי בבית ועכשיו הוא התנער מההסכם שהיה ביננו ולא נותן עבורם אגורה, ועוד דברים שרשומים בהסכם ולא עומד בהם. לא רוצה להגיע לבתי משפט, לאורך כל הדרך ניסיתי שהכל יעבור בקלות, בלי מריבות, בלי וויכוחים... אז הוא כועס ומתנקם בי דרכם.

../images/Emo122.gifאין בררה אלא

להעלות את הנושא למודעןת החברתית ולהוקיע עם נקיטת שמות האבות המזניחים.ונראה אם לא יתביישו בזה. אולי להפנות מכתב אנונימי מקבוצת נשים ואנשים שהתארגנה במטרה להוקיע אב נוטש ,נוטר ושאינו עומד בהבטחותיו?????????...

צלליתה

New member
אנחנו כבר אחרי שיחה

והבנות, למרות הנסיונות הבלתי פוסקים שלו, לא מוותרות על הקשר עם אבא. אני בעד. זה האבא היחיד שיש להן. כבר היה לנו פה דיון על אבאים שלא רוצים באבהות. אין הרבה מה לעשות. ולענין אחר יש כתבה בהארץ על בלוגים. פעם דברו פה על זו ש. באמת בלוג משובח. אני מכירה אותה. קראתי בבלוג, כאחת הקוראות, ופתאום....ידעתי שזו היא. אני מספרת את זה מכיון שבכתבה היא הזדהתה בשמה, כך שלא מרגישה שאני חושפת איזה סוד. הבחורה מעולם לא היתה מישהי שקרובה לי, אבל הכרתי אותה במשך תקופה מסוימת. נכון שפעם כתבתי פה שאני לפעמים מרגישה נורא מציצנית בקריאת בלוגים? פתאום התגלו לי כל הסודות הכי אינטימים של מישהי שהכרתי בסביבה מקצועית לחלוטין. תיכף אנסה לצרף לינק, למרות שלא בטוחה שיצליח. כדי לקרוא בהארץ דרוש תהליך רשום. בכל מקרה, אם לא יצליח, יש מעונינים, גשו לאתר הארץ, לעתון המודפס, ולמוסף.

../images/Emo12.gif לא הבנתי לאן נעלמה ההודעה

מקווה שיום בהיר אחד (תמימה? אופטימית?) גם לאבא ירד האסימון עם נחרצות כזו של הבנות. תשלחי להן חיבוק :)? ובעניין בלוגים- אני עוד לא הבנתי איך לאכול את החיה הזו, חיה קצת משונה בעיני.

bil101

New member
מה שמצער

בסיפור הזה, זה שאת מתעצבנת (סליחה, רותחת). לא חבל? ובעיקר, האם זה יעזור? נסי לשים עצמך לרגע במקומו - אולי זה יעזור... הוא כנראה בונה לו "פרק ב'", זו זכותו. ופרק ב' ,באופן טבעי, לא זהה לפרק א'. אגב, זו גם זכותך, למה שלא תנסי?

kisslali

New member
סליחה?

באמת שזה לא משליך עלי - אצלי אין אקס - אבל איך בדיוק קשורה הזכות ל"פרק ב'" או קיומו להתייחסות לילדים בפרק א'? מה? צריך להקטין או לצמצם את קיומם של הילדים כי אין פרק א' יותר? הם צריכים לאכול פחות? לא לראות את אחד ההורים מפרק א' כי הוא עסוק עם פרק ב'? עם דבר אחד אני מסכימה, מה הטעם לכעוס אם אין בכך תועלת, אבל להבין? את בטח צוחקת! אם לא הבנתי נכון - סליחה שהגבתי כך. ללי

פּרפרית

New member
לא יודעת, צלליתה...

אני מאוד פשרנית כשזה נוגע לילדים אבל במשהו אחד "שמתי רגל" ההגעה אליו וממנו. יש גבול לכמה שאני מוכנה...היתה תקופה שלא היה לו רכב אז עזרתי קצת אבל גם זה ברטינה שאינה משתמעת לשני כיוונים. ועכשיו בטח תתנפלו שאני מטורפת אבל כשראה שזה מתחיל להמשך יותר מ"קצת" היה בא על אופניים והם רכבו לצידו על האופניים שלהם עד אליו (קצת יותר מחצי שעה נסיעה ברכב) וכך גם בחזרה. כשיהיה לבן רישיון אני לא יודעת איך אתנהג. שמחה ששוחחת איתן ומקווה שגם פתרת את העניין.

צלליתה

New member
הבעיה נפתרה

בסוף הוא החליט שבעצם לא נוח לו להפגש עם הילדה. בעוד שבועים, כאשר תגיע שוב לאזור, הוא כבר מעכשיו יודע שהוא יהיה עסוק. אז הנה חודש שלם שהוא לא צריך לראות את הבת שלו. ושלום ביל, ברוך, ברוכה, הבאה אני מבטיחה, שגם אם אבנה לי פרק ב, שלא אוותר על הילדים.

kisslali

New member
צלליתה יקרה

המשפט שחוזר ועולה לי בראש זה: לא בכל מחיר! כמו גם, אשרי אותן ילדות שיש להן לפחות אמא אמיתית. כולי תקוה שהוא לא חזר על הטעות של עוד ילדים בפרק ב' - איזה יצור אומלל הוא! לא מאמינה שבן אדם מסוגל להגיד לילדה שלו שהוא יודע שבועיים מראש שלא יהיה לו זמן לראות אותה - סליחה מראש: מניאק! נשיקות ללי

noa128

New member
איתך ברתחתך..

גם לי זה נשמע כמו חוסר מחשבה והתחשבות ברגשות הילדים, וחבל שכך. ומסכימה עם עלמה - בחצי שלך תעשי מה שאפשר - עאבל אל תפתרי עבורו את הבעייה שייצר במו ידיו ביחסיו עם הילדים.
נועה.

kisslali

New member
ואפרופו גרושים וילדים

בילינו את הבוקר בקפה השכונתי עם בחור חביב שאך התגרש. הגירושים היו "עלק" ידידותיים, היא יזמה, הוא נשאר עם הדירה שהיום שווה פחות מהמשכנתה והילד בן השלוש וחצי חי איתה. הוא סיפר לי בשיא הרצינות שלטובת הילד הוא לא מסכים שהוא ישן אצלו כי הילד לא שקט ומבקש את אמא שלו כשהוא מתעורר. ובכלל, הוא מבין שהיא רוצה פעם בשבועיים מעט פרטיות וחופש אבל לדעתו ההתחייבות שלה לילד צריכה לבוא קודם אז שתחכה עד שהילד יהיה בן 7-8, פלא שנטשה?!? ישבתי מולו פעורת פה, שאלתי אותו מה הוא היה עושה אם חו"ח היא לא הייתה קיימת יותר (האמא) והוא, יאמר לזכותו, התפתל לפני שענה שאולי אמא שלו ובעצם הוא לא יודע. בכלל לא היה ברור לו שהילד הזה חצי שלו מה שלא יהיה! וכשזה מגיע לילדים זה פשוט מעביר אותי על דעתי. ללי

למעלה