פינת הקונוטציה הגאה -2
הגיעו מספר תגובות חמות לפינה הקודמת(מצורף קישור), היא אכן הייתה סיפתח לא רע בכלל לפינה המסעירה, המרגשת והמקורית שלנו
להזכירכם בפינה זו אביא ציטוטים ממקורות שונים, אשר ניתן לייחס להם משמעות גאה
ומקורית...ולהפכם להומוריסטים
משהו. זה המקום להזכיר שאם מי מכם מוצא ציטוט שיכול להתאים לפינה הוא מוזמן לשרשר אותה או לשלוח לי במסר אישי ואפרסם אותה בפינות הבאות
(אם לא תבאסו אותי, אז יהיו כאלה..) בפינה הפעם...מצנע ופואד..(מה באמת הסיפור שם?), רבקה מיכאלי (בוידוי על מציצות), מסע "מלכות המדבר" לגרוזיה(בוידוי על מקלחות זהב), זהבי עצבני ומדבר על חיבוקים, וטל איתן (כן ההוא מגוגיי) לא מצליח להשתחרר מהגאווה שלו.
עמרם מצנע בחוג בית לצפונים (מתוך וואי נט)- "אני יושב לפואד על הזנב" ...ואנחנו חשבנו שהם יריבים פוליטיים... (למה הוא באמת התכוון)
רבקה מיכאלי נותנת "סיבה למסיבה" בפורום נענע (בתשובה לשאלה בפורום)- "יש תקופות כמו כרגע, כשאני ליד המחשב, שאני לא מצליחה למצוץ אצבע" ומה קורה בתקופות אחרות רבקל´ה? מה את מוצצת אז? (למה התכוונה רבקל´ה?)
כתבת וואי נט שהצטרפה למסע "
מלכות המדבר" בגרוזיה בוידוי מרגש (מתוך וואי נט- רכב)- "בגרוזיה התרגלנו לעשות פיפי קבוצתי" אם לא אכפת לך גברת, זה נקרא "מקלחות זהב - Golden showers" בז´רגון המקצועי
(למה היא התכוונה?) פרסומות ומיד נמשיך.......הישארו עמנו
הגיעו מספר תגובות חמות לפינה הקודמת(מצורף קישור), היא אכן הייתה סיפתח לא רע בכלל לפינה המסעירה, המרגשת והמקורית שלנו