פינת הקונוטציה הגאה
- 3

EyeSeeYou

New member
פינת הקונוטציה הגאה../images/Emo34.gif - 3 ../images/Emo70.gif

צ´לום צ´לום
תודה תודה על המילים החמות על הפינה הקודמת, ותודה רבה לקסאנדו (או שמא זנאדו, אולי תבהיר זאת אחת ולתמיד) ולספיינבאר על התוספות הברוכות
(מפרגגגגגננננננננוווווותתתתתת) למה השאר המחכים
להזכירכם בפינת הקונוטציה הגאה, המתפרסמת אחת למספר ימים, אביא ציטוטים ממקורות שונים, אשר בעין בוחנת וגאה ניתן לייחס להם משמעויות "עליזות"
. בתחתית ההודעה קישורים לשתי הפינות הקודמות, לאלה שפספסו. ובפינה הפעם, סרט האנימציה Antz מזוויות שלא חשבתם שתראו, רמי פורטיס הגמד וטכניקת הדחיפה, ומגמד לגמד, אביב גפן על יתרונות הגובה שלו. אברי גלעד היה השבוע בכותרות שלנו בנוגע ל"שערוריית התוכנית מזל טוב", אבל עמוק בפנים אברי שלנו יודע להעריך את עומקו של הגרון...
מתוך סרט האנימציה Antz ("עבודת נמלים"), הנמל(ה) הפועל(ת)"זי" (מאוד וילג´ פיפול) מסביר לחברו את קשייו - "I can´t help it. I have a thing about drinking from the anus of another creature. Call me crazy" (ובתרגום חופשי למתקשים..."אני לא יכול אחרת, יש לי בעייה לשתות מפי הטבעת של יצור אחר. קרא לי משוגע") אוקי,אתה ביקשת.......משוגעעעעעעעעעעעעעעעע
(למה באמת התכוון זי?- חפשו את המילה anus בתסריט)
רמי הפורטיס הזמר והגמד משתתף קבוע בפורום "מוזיקה ישראלית" בוואי נט, הפעם הוא בחר לשתף את חבריו לפורום בנסיונו הרב - "כל הזמן דוחפים וזה תמיד על חצי אוטומטי" אז מה פורטיס
רוצה לספר לנו על מה השיר "חלום כחול" ששרת עם...ברי סחרוף
(למה התכוון פורטיס?)
אביב גפן, הגיע גם הוא להתארח בעיר הגמדים של וואי נט, לגפן יש פרספקטיבה מיוחדת על הגובה שלו ומעניין למה הוא מתכוון- "אני מאוד נמוך, אבל אני אוהב את זה, כי אני רואה דברים שאנשים גבוהים לא יכולים לראות" (מי שמביט בי מא(ה)חור לא יודע מי אני......) אחחחחח, אביב אביב...אז יש אמת לשמועות? (אבבבבבבבייייייבבבבבב הההה
, אביב הההההההההההההה
אביב הבן
ה (למה באמת התכוון אביב?) הפסקת פיפי, ומיד אשוב בקונוטציה נוספת.....

EyeSeeYou

New member
חזרנו והנה ההמשך../images/Emo70.gif

את סיום הפינה שמרתי במיוחד לאברי גלעד, היחיד והאחד
. אברי עמד השבוע באמצעה של שערורייה, לאחר שנטען כלפיו כי הוא מפלה זוגות של הומואים בתוכנית אותה הוא עורך "מזל טוב". אך רבותיי, אל דאגה...אברי מאוד בעדנו כפי שיעיד הציטוט הבא- "אסור לשכוח לרגע שמדובר בענק רגזני במיוחד ואכזרי, שכובש אותנו בלי שנרגיש, בדרכי נועם, ויום אחד עוד יכניס לנו את כל האגרול." אגרול אה? אוהב את זה ברוטב חמוץ מתוק אברי´לה? כי אתה יודע זה בדרך כלל קצת מלוח, ושלא יאכילו אותך במיתוסים שאם אוכלים אננס זה נהיה מתקתק.. (למה באמת התכוון אברי?) ועד הפעם הבאה......... להתראאאאאאאווווווווווותתתתתתתתתתת

Holy Devil

New member
לא אננס ולא נעליים;

אכן חמוץ. למרות, שאני מכיר מישהו- שללא קשר למזון שלו, השפיך היה מתוק.! (מתוק מתוק, עדיין סמיך ומעורר בחילה, אבל פור קריסט´ס סייק- סכרת כמעט היה אפשר לחטוף מזה.!)

EyeSeeYou

New member
אולי אם היית..

מקפיא את הקונדומים אפשר היה לעשות מזה אחלה ארטיקים
(שבי מפרפר נחמד באמוק - "ועוד דבש
עם תפוחחחחחחחחח
ועוד דבש
עם תפוחחחחחחחחחחחחח
.......ועוד דבש
עם תפוווווווחחחחחחחחחחחחחח
" ומי שלא מכיר את זה פספס
)

EyeSeeYou

New member
אתה חושב שהוא יכול לעמוד בזה?

בכל זאת אני צופה מכסות ביקוש מאוד גדולות למוצר החדש... הוא יוכל לעמוד בייצור?

Holy Devil

New member
תראה,

אם יהיו מספיק גירויים סביבתיים, אני מניח שנוכל לאט לאט לחלוב אותו כמו

.m

New member
כל אחד והטעם שלו

אבל בעקרון יש בזה מין המליחות...
mai

למעלה