../images/Emo214.gifנטעלי../images/Emo23.gif
1.היי מושלמת מה ניש?
אני לא מושלמת!!!
2.איך זה שמודיעים לך שאת הולכת להיות גיסה?זאת הרגשה של פרפרים בבטן והתרגשות ושמחה טהורה בשביל כל המשפחה שלי. רק חבל שאמא שלי צריכה להגיד לי בטלפון [מעניין בגלל מי!] שהיא בוכה מהתרגשות ואין לה את מי לחבק כי אני רחוקה ממנה!!! [
] 3. תמונות מהווה או מפעם?אחת השאלות הקשות. תמונות מההווה.
4.נכון שאת מושלמת תודי?תשתקי. [יצא חרוז!] 5.מה עושים מחר?כעת את בסלון. אני במחשב . תכף אוכלים צהריים. מחכים שהזמן יעבור וב7 ורבע אני עולה על רכבת לתל אביב
6.תלתלים או חלק?תלתלים!!!!
7.בת כמה אמא שלך?40+ 8. מתרגשת לקראת ההופעה של כפיר?כןןןןןןןןןןןןןן
9. מה הסרט האהוב עליך?חופשיות על הבר
10. דובי או כלב? דובי. סתם, מה את מסבכת אותי?!! <ברור שמאי !!! [ומשי ושרי] 11.שם הכי הכי לבת?ים 12.שם הכי הכי לבן?ים 13. כמה את אוהבת את יוני?יותר מכל מי שאני אוהבת ביקום הזה. 14. רכבת או אוטובוס?אוטובוס. הכי אני
15. איך היה לנסוע פעם ראשונה ברכבת ועוד לבד?נסעתי פעם לטבריה עם המשפחה שלי. אבלבל... זה היה נחמד! כי עליתי לקומה העליונה ולא הרגשתי את הנסיעה בכלל
16. נהנת בהופעה של נועם?בהחלט
17. איזה שיר הכי ריגש אותך?אני לא מצליחה להזכר בשם, אבל היה שיר אחד שהזדהתי איתו כל כך שכמעט בכיתי
18. חום,צהוב,לבן או שחור,אדום,כחול?שחור, אדום, כחול. [זה מוכיח לך את הטענה של ההיא על כך שאני פריקית?חסר לך..
] 19. תיכון מוזיקלי או מבול של צרות?כל דבר חוץ מיתכון מוזיקלי!!!!!!!1 20.נטעלי או נטשה?נטעלישלי
21.בגלל שלא אמרת שאת מושלמת,את הולכת לחטוף סטירה! ימושלמתת!! חטפתי ממך מספיק במהלך הסופ"ש הזה, ואני לא מושלמת. כעת אם את מרביצה לי אני אחזיר לך, אז תזהרי ממני.
לילה טוב קופה אוהבתתתתתתתתתתת!!! כבר שבת בבוקר, יום יפה, אנחנו מכינות המווווווון קפה, אבא שלך מסדר את העיתון לזבל ו...