פינת הקורבן מוחעחע

פינת הקורבן מוחעחע

אז ככה,פינת הקורבן היא פינה שאני[אם הדר תרשה לי] אפתח כל שבוע[או אם אני לא אוכל אמנה מישהו אחר שיפתח] ובו כל שבוע מישהו אחר נבחר על ידי,ושאר חברי הפורום רשאים לשאול אותו איזה שאלות שירצו. **הפינה נלקחה מהרשמי של היהודים** והשבוע יקיריי בתור התחלה,המנהלת היקרה שלנו הדר או the Girl of Love . תתפרעו!

אני אתחיל

הדר.. הכלליות: מה נשמע? מאיפה את בארץ? בת כמה? על הפורום: איך שמעת על כפיר? איזה שיר הוא ה"שיר שלך"? איך נהפכת למנהלת? כיף לנהל פורום? והמיותרים: חורף או קיץ? שוקולד לבן או שחור? פיצה או צ'יפס? קולה או מים? קיצר אין לי רעיונות.

../images/Emo214.gifאני בהלם ../images/Emo6.gif ואני אענה ../images/Emo3.gif

כבוד להיות ראשונה
מבחינתי את בהחלט מוזמנת לפתוח ולנהל את הפינה הזאת, אני רק ממליצה לך לבחור יום אחר מלבד הסופשבוע..כדי שהפורום לא יהיה פעיל רק בסופי שבוע, אלא גם במהלך השבוע! מה דעתך?
והנה התשובות: הדר.. הכלליות: מה נשמע?הכלללל תותחחחחח!!! מאיפה את בארץ?כעת ישנה באשדוד אצל החברה הכי טובה ביקום!
בת כמה?18 + חודשיים עוד מעט
על הפורום: איך שמעת על כפיר?כפיר הגיע אליי במייספייס, אני צריכה לשאול אותו בהזדמנות כיצד. זה בטח משהו בסגנון של "חבר מביא חבר" איזה שיר הוא ה"שיר שלך"?של כפיר, או בכלל? של כפיר - "האור יעלה", בכלל - שיר שאני חיברתי והלחנתי. אני מעדיפה בינתיים לשמור על שתיקה בעניין
איך נהפכת למנהלת?ואוואוואוו... לפני שלוש שנים בערך מישהי המליצה עליי
כיף לנהל פורום?כשזה מהלב
זה תמיד כיף
והמיותרים: חורף או קיץ?קיץ
שוקולד לבן או שחור?שוקולד לבן האמת . פיצה או צ'יפס?צ'יפס קולה או מים?קולה
קיצר אין לי רעיונות. לא צריך

האמת ש..

התכוונתי לפתוח אותה יום שני שבוע שעבר אבל אחי הכישרוני פוצץ את המודם[באמת שאין לי מושג איך] אז פתחתי אותה בשנייה שיכולתישזה יצא סופשבוע. לבא הפינה תיפתח ימי שני.

Pure M

New member
הדר!

מנשמע?
כתום או אדום?
ג'ינג'י או בלונדיני?
הידד, עכשיו תגידי בקול - "אני יפה, ותמותו, קנאים". תודה

../images/Emo214.gifמשה!

מנשמע?הכל טוסט! |טוסטר| כתום או אדום?אדום. רק בגלל שאמא אוהבת את הצבע הזה
ג'ינג'י או בלונדיני?ג'ינג'י הידד, עכשיו תגידי בקול - "אני יפה, ותמותו, קנאים".- היית מת.
תודה

°°NaTaLi°°

New member
חיחיחי:p

1.היי מושלמת מה ניש? 2.איך זה שמודיעים לך שאת הולכת להיות גיסה? 3. תמונות מהווה או מפעם? 4.נכון שאת מושלמת תודי? 5.מה עושים מחר? 6.תלתלים או חלק? 7.בת כמה אמא שלך? 8. מתרגשת לקראת ההופעה של כפיר? 9. מה הסרט האהוב עליך? 10. דובי או כלב? 11.שם הכי הכי לבת? 12.שם הכי הכי לבן? 13. כמה את אוהבת את יוני? 14. רכבת או אוטובוס? 15. איך היה לנסוע פעם ראשונה ברכבת ועוד לבד? 16. נהנת בהופעה של נועם? 17. איזה שיר הכי ריגש אותך? 18. חום,צהוב,לבן או שחור,אדום,כחול? 19. תיכון מוזיקלי או מבול של צרות? 20.נטעלי או נטשה? 21.בגלל שלא אמרת שאת מושלמת,את הולכת לחטוף סטירה! ימושלמתת!! לילה טוב קופה אוהבתתתתתתתתתתת!!!

../images/Emo214.gifנטעלי../images/Emo23.gif

1.היי מושלמת מה ניש?אני לא מושלמת!!!
2.איך זה שמודיעים לך שאת הולכת להיות גיסה?זאת הרגשה של פרפרים בבטן והתרגשות ושמחה טהורה בשביל כל המשפחה שלי. רק חבל שאמא שלי צריכה להגיד לי בטלפון [מעניין בגלל מי!] שהיא בוכה מהתרגשות ואין לה את מי לחבק כי אני רחוקה ממנה!!! [
] 3. תמונות מהווה או מפעם?אחת השאלות הקשות. תמונות מההווה.
4.נכון שאת מושלמת תודי?תשתקי. [יצא חרוז!] 5.מה עושים מחר?כעת את בסלון. אני במחשב . תכף אוכלים צהריים. מחכים שהזמן יעבור וב7 ורבע אני עולה על רכבת לתל אביב
6.תלתלים או חלק?תלתלים!!!!
7.בת כמה אמא שלך?40+ 8. מתרגשת לקראת ההופעה של כפיר?כןןןןןןןןןןןןןן
9. מה הסרט האהוב עליך?חופשיות על הבר
10. דובי או כלב? דובי. סתם, מה את מסבכת אותי?!! <ברור שמאי !!! [ומשי ושרי] 11.שם הכי הכי לבת?ים 12.שם הכי הכי לבן?ים 13. כמה את אוהבת את יוני?יותר מכל מי שאני אוהבת ביקום הזה. 14. רכבת או אוטובוס?אוטובוס. הכי אני
15. איך היה לנסוע פעם ראשונה ברכבת ועוד לבד?נסעתי פעם לטבריה עם המשפחה שלי. אבלבל... זה היה נחמד! כי עליתי לקומה העליונה ולא הרגשתי את הנסיעה בכלל
16. נהנת בהופעה של נועם?בהחלט
17. איזה שיר הכי ריגש אותך?אני לא מצליחה להזכר בשם, אבל היה שיר אחד שהזדהתי איתו כל כך שכמעט בכיתי
18. חום,צהוב,לבן או שחור,אדום,כחול?שחור, אדום, כחול. [זה מוכיח לך את הטענה של ההיא על כך שאני פריקית?חסר לך..
] 19. תיכון מוזיקלי או מבול של צרות?כל דבר חוץ מיתכון מוזיקלי!!!!!!!1 20.נטעלי או נטשה?נטעלישלי
21.בגלל שלא אמרת שאת מושלמת,את הולכת לחטוף סטירה! ימושלמתת!! חטפתי ממך מספיק במהלך הסופ"ש הזה, ואני לא מושלמת. כעת אם את מרביצה לי אני אחזיר לך, אז תזהרי ממני.
לילה טוב קופה אוהבתתתתתתתתתתת!!! כבר שבת בבוקר, יום יפה, אנחנו מכינות המווווווון קפה, אבא שלך מסדר את העיתון לזבל ו...

רק לידיעה...

המקור של הפינה הזו התחילה מפורום ראש גדול בשנת 2004-2005 סתם לידיעה
יכול להיו הם גנבו. אבל הם הכי ישנים שאני יודעת שהתחילו עם זה

הדר../images/Emo88.gif

*בעיתון של שבת, האם גם את תמיד מציצה בציור השבועי לילד? *אם היית יכולה להפוך לגיבורת על- מה היית ומה היה הכוח שלך? *התקופה האידאלית לחיות בה מבחינתך? *בגד שבחיים לא יתפשו אותך לובשת ? *משהו שבחיים לא ימצאו אותך בלעדיו ? * ספר שהיית לוקחת לאי בודד? *דיסק אחד! וכן ,רק אחד שהיית לוקחת לאי בודד?

../images/Emo214.gifאיזה שאלות ../images/Emo99.gif

*בעיתון של שבת, האם גם את תמיד מציצה בציור השבועי לילד?המקסימום שאני טורחת הוא לפתוח את העיתון המקומי.. *אם היית יכולה להפוך לגיבורת על- מה היית ומה היה הכוח שלך?הילדה הורודה מ"פאוור פאף" [אין לי שמץ של מושג איך קוראים לה] והכוח שלי היה שהייתי מצליחה לשנות לטובה כמה דברים בעולם... *התקופה האידאלית לחיות בה מבחינתך?כעת. *בגד שבחיים לא יתפשו אותך לובשת ? ממ... סטרפלס :] *משהו שבחיים לא ימצאו אותך בלעדיו ? המפרט שקיבלתי מאיריס ליומולדת 17. מאז הוא איתי כל עוד נפשי בי. * ספר שהיית לוקחת לאי בודד? "הנסיכה שהאמינה באגדות" - מרשה גראד. ספר שנותן כוח פשוט מלהחזיק אותו
*דיסק אחד! וכן ,רק אחד שהיית לוקחת לאי בודד?כפיר אפשטיין, כמובן. [ומחר הוא יהיה אצלי !!
]

moriboy666

New member
Why Does it Rain on Me?

I was childish and unfair To you, my only friend I regret, but now it's too late I can't show you any more The things I've learned from you Cause life just took you away I'm asking why I'm asking why ============================================================= Why, do you always do this to me? Why, couldn't you just see through me? How come, you act like this Like you just don't care at all Do you expect me to believe I was the only one to fall? I could feel I could feel you near me, even though you're far away I could feel I could feel you baby, why It's not supposed to feel this way I need you, I need you More and more each day It's not supposed to hurt this way I need you, I need you, I need you Tell me, are you and me still together? Tell me, do you think we could last forever? Tell me, why ============================================================= what do you see what do you know one sign what do i do just follow your lifelines through what if it hurts what then what do we do what do you say don't throw your lifelines away ============================================================= What you gon' do with all that junk? All that junk inside that trunk? I'ma get, get, get, get, you drunk, Get you love drunk off my hump. What you gon' do with all that ass? All that ass inside them jeans? ============================================================= So ya think you can stone me and spit in my eye? So ya think you can love me and leave me to die? Isn't it ironic? (don't ya think?) לקט של מעט שאלות מפורסמות את לא צריכה לענות על זה אם חשבת

למעלה