פינת הקורבן.

פינת הקורבן.

והפעם, אדם (Poisonn). תפציצו אותו בשאלות
.

moshe butt

New member
../images/Emo11.gif אדם... אדם...!!!

אדם, מה שלומך?!? איך אתה מרגיש? תגיד, יש לך מישהי? אם היה לך נטייה קלה לצד האפל- היית עושה אותי? כמה היית עושה אותי? אתה חושב שאני חתיך? כמה? אתה יודע שאני אוהב אותך? יש לי שאלה: לתושבי יופיטר, הניזונים בעיקר מחסה, יש עיניים כחולות. דינה התזונאית הסיקה מכך שאכילת חסה מעניקה לעיניים צבע כחול. מה מהבאים מחזק את מסקנתה? 1) לכל היצורים שהתפתחו מחוץ לכדור הארץ יש לפחות איבר כחול אחד בגוף. 2) תושבי יופיטר הם צאצאיהם של תושבי תימן, שעיניהם שחורות. 3) ביופיטר שולט רודן המוציא להרוג את כל מי שעיניו אינן כחולות. 4) הצ'ימצ'ורי היא ציפור הינזונה מחסה, ועיניה אדומות. שיהיה לך יום טוב
כפרע עליך
משה

Poisonn

New member
משה :)

אדם, מה שלומך?!? ככה ככה ואתה? :) איך אתה מרגיש? וואלה פנאן תגיד, יש לך מישהי? לא אם היה לך נטייה קלה לצד האפל- היית עושה אותי? בטח :) כמה היית עושה אותי? :O אתה חושב שאני חתיך? בטח :) כמה?המון אתה יודע שאני אוהב אותך? עכשיו אני יודע :) יש לי שאלה: לתושבי יופיטר, הניזונים בעיקר מחסה, יש עיניים כחולות. דינה התזונאית הסיקה מכך שאכילת חסה מעניקה לעיניים צבע כחול. מה מהבאים מחזק את מסקנתה? 1) לכל היצורים שהתפתחו מחוץ לכדור הארץ יש לפחות איבר כחול אחד בגוף. 2) תושבי יופיטר הם צאצאיהם של תושבי תימן, שעיניהם שחורות. 3) ביופיטר שולט רודן המוציא להרוג את כל מי שעיניו אינן כחולות. 4) הצ'ימצ'ורי היא ציפור הינזונה מחסה, ועיניה אדומות. תהרוג אותי אבל אין לי שמץ מה אתה רוצה ממני פה חח

Z A M i

New member
משה!

אין שום תשובה נכונה לשאלה.. כל התשובות סותרות את המסקנה שלה...
מאיפה הבאת את זה?

moshe butt

New member
התשובה עם התימנים היא הנכונה

תשובה 2.. הרי אם הם צאצאים של אנשים עם עיניים שחורות ולהם יש עיניים כחולות, הרי שמשהו השפיע על שינוי צבע העיניים ומכאן ניתן להסיק שאכילת החסה היא זו ששינתה את צבע עיניהם... בטענות תבואי רק לחוברת המטומטמת של הפסיכומטרי...

Z A M i

New member
מי אמר שההורים שלהם

לא אכלו חסה גם?.. חוצמזה, איך הם יגעו מתימן ליופיטר?

Z A M i

New member
אדם..../images/Emo3.gif

מה שלומך?.. אתה עדיין משרת באותו מקום בצבא? שזה איפה? מה אתה עושה שם בדיוק? אתה יודע ש"הכרתי" מישהו שהיה המפקד שלך או משהו בסגנון? עומר מבאר שבע?יש מצב? איך הרגל?

Poisonn

New member
זמי :)

מה שלומך?.. אממ ככה אני יודע אתה עדיין משרת באותו מקום בצבא? פחות או יותר שזה איפה? הנדסה קרבית מה אתה עושה שם בדיוק? לוחם אתה יודע ש"הכרתי" מישהו שהיה המפקד שלך או משהו בסגנון? עומר מבאר שבע?יש מצב? חחח עומרי אלכביר ידיד של בנה? :) איך הרגל? אמממ פחות או יותר אני צריך לעשות עוד בדיקות

../images/Emo3.gif

אתה עדיין מחכה? (אם אתה יודע על מה אני מדברת..) מה קרה לשיחות-לילה שלנו? ולמה אתה לא עונה לי לפלא' אף פעם??? כמה אתה אוהב אותי? ונמתגעגע אלי?
תתקן את הפלא' כבר! אוהבת.

Poisonn

New member
אור אור P:

אתה עדיין מחכה? (אם אתה יודע על מה אני מדברת..) אמממ חח מה קרה לשיחות-לילה שלנו? מה קרה? אני יודע מה קרה נעלמו ולמה אתה לא עונה לי לפלא' אף פעם??? כי את לא מתקשרת אז אין לי למי לענות כמה אתה אוהב אותי? המון :) ונמתגעגע אלי? אמממ אני אחזור אליך עם זה P: סתם סתם המון המון :)

LoLi Goddess

New member
אדם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה שלומך? אתה זוכר אותי? נכון שאתה אוהב אותי יותר ממשה? יש לך עדיין M-16 מקוצר? נכון שתיתן לי לירות בו? יכול להיות שמתישהו יהיה לך flat-top? ונגיד שיהיה לך "פלטופ", נכון שתיתן לי לדרוך אותו בעזריאלי? וגם לירות בו?
כפרעליך

Poisonn

New member
אלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה שלומך? עכשיו הכל סבבה :) אתה זוכר אותי? יאפ נכון שאתה אוהב אותי יותר ממשה? אמממ :) יש לך עדיין M-16 מקוצר? כן נכון שתיתן לי לירות בו? לא חח יכול להיות שמתישהו יהיה לך flat-top? היה לי לפני התאונה ונגיד שיהיה לך "פלטופ", נכון שתיתן לי לדרוך אותו בעזריאלי? לא וגם לירות בו? בכלל לא :)

LoLi Goddess

New member
חחח נו מה אתה מתקמצן?

אני אשלים לך אח"כ 29 כדור למחסנית =) אף אחד לא ישים לב

ב י ז י

New member
חחחחח

לא רק שהוא לא ייתן לך לירות ב M16 שלו, הוא גם לא ייתן לך להתקרב אליו

S h A b i T

New member
../images/Emo190.gif

היי קוף. מה הדבר הראשון שחשבת לעצמך אחרי שפגעה לך קטיושה ברגל? ומה חשבת אחרי שעוד קטיושה פגעה לך ברגל השניה? וכמובן, איך הרגשת כשהתעוררת בבית חולים בחיפה וגילית שהקטיושה שפגעה בו נפלה לך בדיוק על הרגל? האם הרגשת ממש חסר מזל שאחרי ששיחררו אותך מהבית חולים פגעה בך מונית שירות? איך נכון לכתוב, מציאות נפרדת ובולי אצל בולי, או מציאות נפרדת ובולי אצל מציאות נפרדת?

למעלה