פינת הקיטור השבועית של fila

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
פינת הקיטור השבועית של fila../images/Emo26.gif

אז ככה... העבודה שלי מאוד (אבל מאוד) לחוצה ותובענית ואני אמורה לנצל כל דקה למשהו ספציפי (אוקיי אני מודה שאני עושה גם הרבה גיחות לכאן אבל זה חשוב לא פחות....
) , אבל ברצינות יש לי המון עבודה ואני חייבת להיות און ליין כל הזמן עם המשלוחים שלי והאנשים שאני עובדת מולם. אז הקיטור הוא כזה: יש לי חברה שעובדת במשרד סמוך והיאמצפה שאהיה כל היום און ליין (תרתי משמש) איתה, כבר העירו לה פעם על זה שהיא נמצאת יותר מידי זמן במשרד שלי אז עכשיו היא מפצה על זה עם נון סטופ טלפונים ואם אני לא יכולה לדבר אז היא נורא מתאכזבת , אבל זה לא שאני לא רוצה אני פשוט לא יכולה להקדיש לשיחות חולין האלו יותר מידי זמן, בסופו של דבר הכל חוזר אליי כמו בומרנג! היא אמרה לי היום שהיא חושבת שאני מתחמקת ממנה והיא כועסת עליי
(היא התקשרה אליי אתמול לכאן מהבית שלה ולא יכולתי לדבר ) מה אני עושה????

אוי, פשוט תסבירי לה את המצב

שיש אנשים שעובדים... ואת מאוד מתנצלת אבל יש לך עבודה שדורשת ממך את מלוא תשומת הלב. טלפונים - בבית!

אתי@

New member
../images/Emo45.gif אולי היא שפוט לא מבינה

שיש לך הרבה יותר עבודה מאשר מה שיש לה

רחלילי

New member
אולי פושט תגידי לה את האמת

שאת ממש לחוצה עם העבודה ושאת מבטיחה לה שאת לא כועסת (אם זה נכון) ושאת תתקשרי אליה מהבית כי לא נוח לך לדבר מהעבודה אגב אם נראה לך שזה מפריע למישהו או שם אותך במצב עדין בעבודה תוספי גם. תגידי לה שאנשים בעבודה לא תמיד אוהבים לראות שיש חברות ככ קרובה בין שתיים... שעדיף שאת השיחות נפש תעשו מהבית וככה לא תסכנו את מקום עבודתכן. משהו כזה אבל מה, חשוב לעשות את זה בעדינות שהיא לא תיעלב. חלילה. בהצלחה.

fila

New member
תודה בנות../images/Emo13.gif

אני חושבת שבאמת אגיד את האמת שיש לי המון עבודה ואני מעדיפה שנדבר יותר מהבית.

שמופית

New member
מסכימה עם הבנות ../images/Emo45.gif

לא כדאי לכעוס על החברה כי כנראה העבודה שלה משעממת ואין לה הרבה מה לעשות והיא לא מבינה שאת עסוקה, אז צריך להסביר לה. וצריך להבהיר לה גם שאת לא רוצה לסכן את מקום העבודה שלך כי את נהנית בה/המצב בשוק קשה ובמקום העבודה לא רואים בעין יפה שיחות טלפון ארוכות. תגידי לה שמהבית אין לך בעיה לדבר איתה, אבל מהעבודה - לא. (אגב, זה מאוד מקובל שבוסים לא אוהבים שהעובדים שלהם מדברים שעות בטלפון על חשבונם... וזה נורמלי לחלוטין והיא, בתור חברה טובה, אמורה להבין את זה !)

fila

New member
שמופית../images/Emo20.gif אני לא כועסת עלי

אני יודעת שמאוד משעמם לה למרות שכבר הורידו אותה לחצי משרה אין לה ממש מה לעשות אז במקום לקרוא "לאשהה" היא מתקשת קצת יותר מידי. אני פשוט קצת נבוכה מזה שאני צריכה כל הזמן לתרץ לה למה אני לא יכולה לדבר איתה יותר מ-2 דקות.

הילית*

New member
פילה יקרה, כ"כ מזדהה איתך

לפעמים אני בכזה טירוף שאין לי זמן לדבהר עם בעלולי או אמא שלי וזה ממש לא נעים. הגיחות לכאן זה פיצוי על עבודה קשה.... לדעתי את צריכה לדבר איתה ולהסביר לה את הלחץ שבו את נתונה בעבודה. אני מאמינה שהיא תבין ואפשר גם לפעמים לדבר איתה בערב מהבית. אבל מי כמוני יודעת שלפעמים זה קשה כי חוזרים גמורים

fila

New member
../images/Emo45.gifגם אני חוזרת עייפה הביתה

ואחרי שדיברתי יום שלם בטלפון או הייתי בפגישות אין לי ממש כח לדבר שוב... חוץ מזה שהשעות החופפות שלי ושל שמעון ביחד בבית מוגבלות מאוד ולפעמים גם אם אנו יחד בבית אז הוא ישן ואני ערה או שהוא מתעורר ואני הולכת לישון. אז לפעמים זה לא ממש לעיניין להגיע הביתה ולהתיישב על הטלפון ! צריך להשקיע קצת זמן בזוגיות בארוחת ערב יחד ולדבר כמובן (זה מאוד חשוב לשנינו). אני מדברת עם חברות כשהוא ישן או אחרי שסיימתי עם העיסוקים המשותפים שלנו.

למעלה