חזק ביותר רק שיש דבר אחד
הוא אומר בסרטון: "אני רוצה שתדעו שהכפירה הגדולה ביותר בכנסייה אמריקנית אוונגלית ופרוטסטנטית, היא שאם אתם מתפללים ומבקשים מישוע לבוא אל ליבכם הוא בהחלט יבוא. אתם לא תמצאו זאת בשום מקום בכתבי הקודש". הנה מצאתי: "הִנְנִי עוֹמֵד לְיַד הַדֶּלֶת וְדוֹפֵק. אִישׁ כִּי יִשְׁמַע אֶת קוֹלִי
וְיִפְתַּח אֶת הַדֶּלֶת, אֶכָּנֵס אֵלָיו וְאֶסְעַד אִתּוֹ וְהוּא אִתִּי." (התגלות ג': 20) "זֶהוּ דְּבַר הָאֱמוּנָה שֶׁאָנוּ מְבַשְּׂרִים. וְאִם אַתָּה
מוֹדֶה בְּפִיךָ שֶׁיֵּשׁוּעַ הוּא הָאָדוֹן וּמַאֲמִין בִּלְבָבְךָ שֶׁאֱלֹהִים הֵקִים אוֹתוֹ מִן הַמֵּתִים -- תִּוָּשַׁע. הֲרֵי בְּלִבּוֹ מַאֲמִין אִישׁ וְיֻצְדַּק, וּבְפִיו יוֹדֶה וְיִוָּשַׁע." (אל הרומים י': 8-10) "אֲבָל כַּאֲשֶׁר
הֶאֱמִינוּ לְפִילִיפּוֹס בְּבַשְּׂרוֹ עַל מַלְכוּת הָאֱלֹהִים וְשֵׁם יֵשׁוּעַ הַמָּשִׁיחַ, נִטְבְּלוּ גְּבָרִים וְנָשִׁים,"(מעה"ש ח': 12) "עָלָיו כָּל הַנְּבִיאִים מְעִידִים כִּי כָּל הַמַּאֲמִין בּוֹ יְקַבֵּל בִּשְׁמוֹ סְלִיחַת חֲטָאִים." (מעה"ש י': 43) "שֶׁהֲרֵי אִם עַל-יְדֵי עֲבֵרָה שֶׁל אָדָם אֶחָד מָלַךְ הַמָּוֶת, כָּל שֶׁכֵּן
הַמְקַבְּלִים אֶת שֶׁפַע הַחֶסֶד וְאֶת מַתְּנַת הַצְּדָקָה יִמְלְכוּ בַּחַיִּים בִּגְלַל הָאֶחָד יֵשׁוּעַ הַמָּשִׁיחַ." (אל הרומים ה': 17) " וַאֲנַחְנוּ לֹא קִבַּלְנוּ אֶת רוּחַ הָעוֹלָם, אֶלָּא אֶת הָרוּחַ אֲשֶׁר מֵאֵת הָאֱלֹהִים, כְּדֵי שֶׁנֵּדַע אֶת הַדְּבָרִים שֶׁאֱלֹהִים נוֹתֵן לָנוּ בְּחַסְדּוֹ." א' קורינתים ב': 12) ואין לי ספק שאם הייתי נובר עוד שעה בכתובים הייתי מוצא פסוקים נוספים רבים. מי שמקבל את ישוע המשיח לחייו כמלך ואדון על חייו נושע ועוד איך. כך מעידים לפחות פסוקים אלו, שהרי אם אדם מקבל את ישוע לליבו, הדבר אומר שהוא מאמין ואם מאמין אזי נושע, אך כפי שכתוב באל הרומים י', לא מספיק להאמין בלב, אלא להודות על כך שישוע הוא המשיח. ובכך לקבל את ישוע לחיינו. אני מכיר את המסרים המעולים של פאול וושר. איש אלוהים נאמן עפ"י הסרטונים שגם אני רואה אותם. אני חושב שהכוונה שלו היא לחסד הזול. שהאוונגלים אומרים שכל מה שאתה צריך בכדי להיוושע הוא לקבל את המשיח פעם אחת בחייך ונושעת. אין זה מדויק וכלל לא נכון. קבלת המשיח היא צעד הכרחי וראשון שכלנו המאמינים בשמו עשינו, אך אין זה אירוע חד פעמי בחיינו כי אם אז מתחיל מסע אל עבר האדם השלם, אז מתחיל מסע של שינוי מהצלם של האדם שנפל, לצלמו ולדמותו של ישוע המשיח. זהו מסע של התקדשות והתמסרות מלאה לבורא.