פינת הקליפים

פינת הקליפים../images/Emo202.gif

I Stay Away קיבל שבוע שעבר ציון 9.5, שזה הכי גבוה בינתיים, ואני לא בטוחה אם זה בגלל שהוא אחלה קליפ, או בגלל שענו על השאלות 3 אנשים.. הממממ מעניין. *מוציאה לשון* השבוע: Down in a Hole איך המראה של הלהקה בקליפ? איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? ציון כללי:

לא יצא הלינק איך שרציתי, לא שמתי לב../images/Emo12.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ? את האמת שכולם נראים ממש טוב.. וליין נראה די בריא. חח זה מדהים איך בכל קליפ יש לו לוק שונה איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? מעולה, לדעתי. למרות שלא הבנתי כמה חלקים.. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? אולי את החבורה המפחידה שיש לילדה על המצחXD סתםסתם. אחלה קליפ. אני הכי אוהבת את הקטע שמיד אחרי הפזמון הראשון, שמסובבים את המצלמה.. וגם הקטע שליין תוקע בקרן די חזק.. רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? לא חושבת שיש לי. ציון כללי: חשבתי לשים 9.5, אבל אחרי שראיתי אותו הרגע.. 10. THIS FACILITY CANNOT ACCEPT: DIRT

Sanguine Sky

New member
../images/Emo115.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ?קול כמו תמידXD איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? המקומות עצמם יפים אבל היה לי קשה לקשר לשיר והאווירה... הייתם משנים משהו בקליפ עצמו?לא חושבת רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי?אממ אולי שיהיה סיפור כזה שמתאים למילים של השיר כי הן פשוט מתאימות ונדרש איזה משהו טראגי לא יודעת אווירה יותר עצובה בקליפ.. למרות שאני אוהבת גם ככה את הקליפ ציון כללי:9.5

everynormal

New member
זה השיר הכי יפה בעולם

איך המראה של הלהקה בקליפ? דיי רגיל, ליין לא נראה משהו איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? זה קליפ מסע כזה לא משהו מיוחד הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? אממ לא נראהלי זה דווקא קליפ חמוד, קצת עצוב אפילו רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? אין ציון כללי: 10

למעלה