פינת הקליפים

פינת הקליפים../images/Emo202.gif

וובכן הפעם, Heaven Beside You. http://www.youtube.com/watch?v=CDTGZOf1N6U 1- איך המראה של הלהקה בקליפ?
2- איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ?
3-הייתם משנים משהו בקליפ עצמו?
4-האם לדעתכם מגיע לשיר להיות זה שמקבל קליפ?
5-הכרתם את הקליפ לפני כן?
6-הקליפ העביר לכם תחושב מסוימת? איזו?
7-אתם מרגישים השקעה?
8- ציון כללי (לקליפ, לא לשיר):

everynormal

New member
עונה

1- איך המראה של הלהקה בקליפ?כולם יפים במיוחד ליין 2- איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? נחמדים 3-הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? שייראו יותר את ליין 4-האם לדעתכם מגיע לשיר להיות זה שמקבל קליפ? אני חושבת שיש שירים אחרים באלבום שיותר מגיע להם קליפ 5-הכרתם את הקליפ לפני כן?כן 6-הקליפ העביר לכם תחושה מסוימת? איזו?לא יודעת אם לקרוא לזה תחושה, אבל השיר עצמו והמילים של ג'רי אל ליין קצת מעציבות כאלו, ליין בקושי שר בשיר הזה ולא רואים אותו הרבה בקליפ, ואפשר לשים לב שהוא דועך 7-אתם מרגישים השקעה? זה לא קליפ מושקע, בכללי אליס היא לא להקה שמשקיעה הרבה בקליפים (כמו שצריך לדעתי) 8- ציון כללי (לקליפ, לא לשיר): 8- יש להם קליפים יותר טובים

החלפתי כינוי

זאת קליפורליה קווין (אחראית הפינה
) החלפתי כינוי. 1- איך המראה של הלהקה בקליפ? לא יודעת אני לא מסתכלת על זה דווקא 2- איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? אהבתי את האפקט הכחול המקום נראה מיוחד 3-הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? לא יודעת 4-האם לדעתכם מגיע לשיר להיות זה שמקבל קליפ? כן
5-הכרתם את הקליפ לפני כן? לא 6-הקליפ העביר לכם תחושב מסוימת? איזו? לא ראיתי ממש קשר בין גן עדן והאווירה בשיר לקליפ, לא ממש. 7-אתם מרגישים השקעה? כן 8- ציון כללי (לקליפ, לא לשיר): 9

Aline In Chains

New member
אני...

1- איך המראה של הלהקה בקליפ? ליין ממש יפה שם.. 2- איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? אחלה.. 3-הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? נופ:) 4-האם לדעתכם מגיע לשיר להיות זה שמקבל קליפ? כן למה לא.. 5-הכרתם את הקליפ לפני כן? מן הסתם חח.. 6-הקליפ העביר לכם תחושב מסוימת? איזו? אין לי מושג.. 7-אתם מרגישים השקעה? כן.. 8- ציון כללי (לקליפ, לא לשיר): 9

Girl In The Box

New member
../images/Emo189.gif

1- איך המראה של הלהקה בקליפ?יפה 2- איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ?יפה..אהבתי את המסך הכחול עם המילים של השיר 3-הייתם משנים משהו בקליפ עצמו?הממ..אולי שיראו קצת יותר את שאר הלהקה 4-האם לדעתכם מגיע לשיר להיות זה שמקבל קליפ?כן 5-הכרתם את הקליפ לפני כן?כן 6-הקליפ העביר לכם תחושב מסוימת? איזו?תחושה של עצבות כזאת 7-אתם מרגישים השקעה?כן 8- ציון כללי (לקליפ, לא לשיר):9

למעלה