כשאני קונה מאמזון, משלמת בכרטיס אשראי ישראלי, מה יותר משתלם: חיוב בשקלים או חיוב ב$$$$$ ?
צליליתה1 Well-known member 18/4/22 #1 כשאני קונה מאמזון, משלמת בכרטיס אשראי ישראלי, מה יותר משתלם: חיוב בשקלים או חיוב ב$$$$$ ?
שיח סלימאן Well-known member מנהל 18/4/22 #2 נכתב ע"י צליליתה1: כשאני קונה מאמזון, משלמת בכרטיס אשראי ישראלי, מה יותר משתלם: חיוב בשקלים או חיוב ב$$$$$ ? לחץ כדי להרחיב... נראה לי שבכל מקרה מחייבים אותך בעמלת המרה כי אמזון (ואי ביי ועלי ו...) מקבלים בסופו של דבר דולרים.
נכתב ע"י צליליתה1: כשאני קונה מאמזון, משלמת בכרטיס אשראי ישראלי, מה יותר משתלם: חיוב בשקלים או חיוב ב$$$$$ ? לחץ כדי להרחיב... נראה לי שבכל מקרה מחייבים אותך בעמלת המרה כי אמזון (ואי ביי ועלי ו...) מקבלים בסופו של דבר דולרים.
צליליתה1 Well-known member 18/4/22 #3 נכתב ע"י שיח סלימאן: נראה לי שבכל מקרה מחייבים אותך בעמלת המרה כי אמזון (ואי ביי ועלי ו...) מקבלים בסופו של דבר דולרים. לחץ כדי להרחיב... היה נדמה לי ששמעתי פעם את שאול אמסדרדמסקי מסביר למה לבחור באפשרות (או זו או זו ) ומנמק לא מצליחה למצוא
נכתב ע"י שיח סלימאן: נראה לי שבכל מקרה מחייבים אותך בעמלת המרה כי אמזון (ואי ביי ועלי ו...) מקבלים בסופו של דבר דולרים. לחץ כדי להרחיב... היה נדמה לי ששמעתי פעם את שאול אמסדרדמסקי מסביר למה לבחור באפשרות (או זו או זו ) ומנמק לא מצליחה למצוא
קלייטון.ש Well-known member 19/4/22 #4 נכתב ע"י צליליתה1: היה נדמה לי ששמעתי פעם את שאול אמסדרדמסקי מסביר למה לבחור באפשרות (או זו או זו ) ומנמק לא מצליחה למצוא לחץ כדי להרחיב... אני לא מבין בקניות באמזון אבל הפעלתי את גוגל ומצאתי את החבר מדבר על דולרים ועל אמזון: מתכננים להזמין מחו"ל? כך תחסכו את עמלת ההמרה חברות האשראי גובות מאיתנו "עמלת המרת מט"ח" בשיעור של כ-3%. מה זה אומר? השעון החכם שקניתם באמזון ב-100 דולר עלה לכם למעשה 103 דולר. אבל זו לא גזירת גורל - אפשר בהחלט להפחית את העלות הזאת וכדאי לעשות את זה לפני בלאק פריידי וכמובן סייבר מאנדיי www.kan.org.il
נכתב ע"י צליליתה1: היה נדמה לי ששמעתי פעם את שאול אמסדרדמסקי מסביר למה לבחור באפשרות (או זו או זו ) ומנמק לא מצליחה למצוא לחץ כדי להרחיב... אני לא מבין בקניות באמזון אבל הפעלתי את גוגל ומצאתי את החבר מדבר על דולרים ועל אמזון: מתכננים להזמין מחו"ל? כך תחסכו את עמלת ההמרה חברות האשראי גובות מאיתנו "עמלת המרת מט"ח" בשיעור של כ-3%. מה זה אומר? השעון החכם שקניתם באמזון ב-100 דולר עלה לכם למעשה 103 דולר. אבל זו לא גזירת גורל - אפשר בהחלט להפחית את העלות הזאת וכדאי לעשות את זה לפני בלאק פריידי וכמובן סייבר מאנדיי www.kan.org.il
פ פתרונות לכל Active member 20/4/22 #6 נכתב ע"י צליליתה1: תודה קלייטון בדיוק מה שחיפשתי לחץ כדי להרחיב... מעבר לכך, עמלת ההמרה של כרטיסי האשראי נמוכה מזו של אמזון אז עדיף לשלם בדולרים ושההמרה תיעשה בכרטיס האשראי.
נכתב ע"י צליליתה1: תודה קלייטון בדיוק מה שחיפשתי לחץ כדי להרחיב... מעבר לכך, עמלת ההמרה של כרטיסי האשראי נמוכה מזו של אמזון אז עדיף לשלם בדולרים ושההמרה תיעשה בכרטיס האשראי.