פינת השאלה המביכה

• פותח הנושא jSb1
  • פורסם בתאריך

jSb1

New member
פינת השאלה המביכה

אמממ, אם לגברת יש דלקת בדרכי השתן אחרי סקס כזה או אחר, מה אפשר לעשות?
להחליף קונדום, נגיד? כדאי לחפש חומר חיטוי טוב יותר לידיים מאשר סתם סבון ידיים?

Bs Bane

New member
אפשר ללכת לרופא,

אין הרבה מה שאתה יכול לעשות. סקס יכול להגביר דלקות כאלה אצל נשים בגלל ההמבנה האנטומי של נשים.
&nbsp
קונדומים מורידים את הסיכון לדלקות ואני לא חושב שלשנות קונדום יהיה משמעותי.
גם ספק אם זה מהידיים שלך. במיוחד כשאין חומר ניקוי ידיים יותר טוב מסבון ומים (בתנאי שאתה רוחץ ידיים כמו שצריך, משהו שרוב האנשים לא עושים).

Yael256

New member
לא אשמתך

סקס ובמיוחד אם עושים אותו הרבה יכול לגרום לדלקות בדרכי השתן במיוחד אם יש נטייה טבעית לזה (יש כאלה שגם בלי הסקס זה קורה להן הרבה).
צריך לטפל בזה אם יש כרגע דלקת ולהוסיף גם טיפול מונע לעתיד (מיץ חמוציות כמה שהיא יכולה ושתייה מרובה של מים).

jSb1

New member
תודה לשניכם, לא ייאמן שאין פתרון נורמלי לדבר כזה.

אולי תתייעץ עם מומחים ברפואה משלימה?

אולי זה משהו שקשור לתזונה שלה? אולי משהו לאמונות שלה ( שיכולות לגרום מחלות במקרה כזה גם פה יש שיטות טיפול),
וכמובן לבדוק אילו תרופות סבתא פטנטנים יכולים להועיל.

נ.ב.

אני לא יודעת אם זה קשור למקרה שלה אבל שמעתי וראיתי ( במקרה שלי שאני לא אפרט כי זה לא המקום),
שאיזור מערכת השתן עשוי להיות קשור לפחדים בזוגיות...
אצלי אומנם זה התבטא אחרת אבל זה גם נגע באיזור הזה ( כל פעם שאבא שלי נגע בי בכתף הייתי צריכה לשירותים
כי אבא מסמל אצל התת מודע גבר לא משנה שזה אבא ולא בן זוג)
לסיכום לבדוק לבדוק גוף ונפש אחד מהם בטוח קשור

טיפ למניעה

לשתות הרבה במהלך היום (מומלץ בלי קשר) ולהקפיד ממש לפני וממש אחרי קיום היחסים להשתין (הכוונה לחברה שלך כמובן לא לך..)
השתן כשהוא יוצא מהגוף הוא חומר מחטא ואנטי-בקטריאלי ואם משתינים בתנוחת כריעה (למשל עם שרפרף מתחת לרגליים) הוא גם נוזל על הגוף ומגיע קרוב לנרתיק ומחטא את כל האיזור לפני ואחרי היחסים.

לגבי החלפת קונדום - אם יש מגע בפי הטבעת של החברה שלך ואתה רוצה לחזור לנרתיק אז כמובן וברור שצריך להחליף קונדום. אחרת כל החיידקים מפי הטבעת עוברים לנרתיק ויוצרים דלקת (סליחה על התיאור הגרפי
)

למעלה