פינת השאלה המעצבנת

e i t a n 1 2 3

New member
פינת השאלה המעצבנת

טוב,הפעם השאלה המעצבנת היא שלי .היא אכן נשאלה בכמה פורמטים קודמים,אז אני אשאל בצורה יותר עמוקה ומנקודת המבט שמטרידה אותי לא אחת. אתם נמצאים במקום עבודה,סביבת עבודה וכו',כלומר לא אנשים שאיתם למדתם להתנהל כבר שנים או אנשים ששאלו כבר את כל השאלות בעבר. מן הסתם מתחילות לרחוש סביבכם (חוץ משמועות יש לציין כנראה..) גם ובעיקר שאלות גלויות יותר וגלויות פחות כמו: נשוי/נשואה ? והסידרה ממשיכה,אם אמרתם לא , כמובן ישאלו : למה לא והאם היתה מערכת רצינית ומה היה בה וכו'? וכו' ו"יש לי דווקא להכיר לך" (ולך תסביר שהעניין מורכב גם אם היית בנוי לזה כרגע וכו'). סוג שני של שואלי שאלות בעבודה חופרים לאט ובהתמדה וברמיזות עדינות כמו : "מה דעתך על זאת ? סקסית לא ?" וכו'. אם לא תגיב ,מישהו עוד יחשוב שאתה בעל נטייה לצד השני....ואם תגיב - תשקר (כי הרי העניין המיני שבה לא מדבר אליך). מה עושים ? מתעלמים ? מה בכל זאת ?. וכמובן היתקלות נוספת - מחזרים אחריכם בעבודה ,רק שברור לכם מראש ,שגם אם כרגע היה מתאים לכם קטע זוגי ,המחזרת רוצה דברים שאתה לא רוצה.....מה עושים ? .איך מרגישים עם זה בפנים ? חלק מהשאלות נשאלו ונטחנו,אני יודע, אז חבריי היקרים ,אל תסקלו אותי באבנים. אני מנסה רק לשתף ולהשתתף בסוגיות שנתקלתי ולעיתים אני נתקל בהן שוב ,ולעיתים יוצא מוזר או אדיוט מושלם ומתעסק ב "איך מביטים עליי חושבים ותופסים אותי.". או "האם באמת שווה לפתוח במצבים כאלה קלפים ? או רק במקרים מיוחדים ונדירים ?" אשמח לכל השגה או דיעה. איתן. אוהב אתכם תמיד - גם אם תיסקלו אותי.....

queen helen

New member
לא סיפרתי לאף אחד

אז כנראה שככה אני מתמודדת עם זה... מדי פעם כשממש לוחצים עלי, אני משחררת איזה רמז קטן, אבל בגלל שאף אחד מסביבי לא ממש קשוב לנושא, הם לעולם לא יבינו בעצמם. נו שוין... אולי חושבים עלי שאני לסבית, אבל לא נראה לי (כי אני לא משדרת את זה, כמובן), יתכן שזה היה יכול להפריע לי, אבל גם עם זה אפשר לחיות. בקיצור - אני חושבת שמה שקורה בין הרגליים שלי (מצטערת על הבוטות) שייך אך ורק לי, ואני לא רואה טעם לשתםף מישהוא אחר בנושא. לא סקלתי, ההרגשה הזאת מוכרת עד כאב גם לי!

לא לכאן ולא לכאן

אני לא הולכת ומספרת בגלוי לאנשים, גם בגלל שאני לא רוצה שיתלחששו מאחורי הגב שלי על דברים מיותרים כאלו, וגם כי אני חושבת שבמקרים כאלו זה ענייני הפרטי. אני גם לא משקרת להם, אלא מוצאת תשובות ביניים. הרי הם לא ישאלו שאלות ישירות לרוב, והרי אנחנו לא צריכים לעשות את זה כדי לדעת מה זה, אז אם מדברים על נושאים מיניים אני מסתדרת. אם מדברים עליי, מתחמקת. או נותנת תשובה שיכולה להשתמע לשתי פנים. אני חושבת שגם מיניים צריכים לעשות כך, כי יש נושאים שעדיף שישארו סגורים בחדר המיטות. לא רק כי זה מביך, אלא כי כל אחד צריך פרטיות, גם מי שחושב שהוא צריך לחלוק בה.

Limbonic Art

New member
אתה מדבר על מקום עבודה?

דווקא במקום עבודה מעולם לא נתקלתי במיקרים כאלה (טוב כי אני סופר חברותית עם הנעליים שנמצאים שם בין היתר) אבל בכלל , אולי זה קשור לאווירת עבודה? בעבודה הראשונה שלי אצל עורכי דין- כן שאלו אותי אם יש לי חבר (הפקידה המשועממת שהייתה איתי באותה משמרת) אמרתי לא ושם זה הסתיים בערך, אח"כ היא הפכה אותי לפסיכולוגית שלה עם כל העיניינים שלה עם חבר שלה , אבל זה מילא - כל עוד היא לא מחטטת בשלי
בעבודה השנייה עבדתי עם בוס מבוגר מאוד .. הוא בכלל לא נכנס לי לחיים , דיברנו על המון נושאים , אבל לא על זוגיות... והעבודה הנוכחית שאני עומדת לעזוב
זה בניין 6 קומות עם המון חברות קטנות וביחד יוצא שנמצאים בו כ- 140 איש. רובם או תקועים מול מסך מחשב (אני בנהם) או כל הזמן רצים לפגישות בנוגע לעבודה... מעולם לא ניסו לשדך לי, אף פעם לא שאלו אותי שאלות אישיות מידי ולחזר במקום עבודה עצמו לא- הדביל שמוכר פאלפל שם ובחיים לא קניתי ממנו כן
ובכלל ליד הבורסה ברמת גן יש המון סוטים בעעעע
אני יכולה להבין שזה מעצבן הנושאים האלה, במיוחד במקום עבודה שאתה נמצא שם חצי יום אם לא יותר, אבל בשביל לסלק אותם ובשביל לא יותר מידי לשתף פעולה , אפשר להמציא שיש לך חברה ושאתה לא רואה לנכון לשתף בחייך האינטימיים- כמה יציקו לך אחרי זה?

p019

New member
לא נתקלתי בבעיה יותר מידי

בעיקרון עם זה עולה אין לי בעיה להגיד שאני א-מינית. טוב, אין בעיה זה חזק מידי, אבל בכיוון הנכון. אם מישהו יתהה - אז שזה יהיה על דברים נכונים ולא ספקולציות שגויות. אבל זה לא עולה. לא זוכרת אם שעלו אותי איך פעם עם יש לי חבר, ועם שאלו זה לא התריד אותי מספיק לזכור את זה. כנראה שאני לא מזמינה שעלות כאלו. קרה שרצו לשדך לי - דווקה חברות ולא מהעבודה, אז אמרתי, לא תודה. לא יכולתי לומר יותר, כי אז עדין לא הכרתי את מושג ה"א-מיניות". והיום, כל מי שצריך לדעת, יודע, כך שכבר ממש אין בעיה (לפחות לא לי
)

Tristitia

New member
מתקשה לענות

כל החיטוטים למנהם על חיי דווקא מתרחשים בין חברות או ידידות במכללה בעבודה דווקא שקט לי

למעלה