פינת השאלה הקטנה...

nois24

New member
הקורנפלור הופך את העוגה לאוורירית יותר לא אמור להיווצר טעם לוואי....
:)
 

mamarei

New member
קשה לדעת... דרך המחשב מאד קשה לאבחן, אבל אם את אומרת שניסית בעבר את אותו מתכון והוא הצליח אז אפשר להניח שהיתה לך תקלה איפשהו בדרך...
בהצלחה בפעם הבאה :)
(אגב, באחת הפעמים שהכנתי מקרונים אפיתי יותר מדי ויצאו לי קשות בטירוף, אז ויתרתי על עניין המילוי והצגתי אותן בתור "עוגיות אבן" והמשפחה פשוט השתגעה עליהן!! אז לפעמים גם מטעויות גדולות יכול לצא משהו טוב...)
 

m e i t u l

New member
עוגיות מהתוכנית אתמול: יום שישי 2.11.12

היי!
אני מחפשת מתכון לעוגיות שקרין הכינה בתוכנית אתמול. אני לא זוכרת את המרכיבים (יכול להיות שהיו שם שקדים, אבל אני לא בטוחה), רק שהיא שיטחה את כל הבצק על תבנית תנור גדולה וסימנה את המקומות בהם היא תחתוך את העוגיות לפני שהיא הכניסה לתנור.

תודה רבה!
 

mamarei

New member
סודות מתוקים

לא ראיתי אתמול את התוכנית, אבל למיטב ידיעתי זה היה שידור חוזר אז תוכלי למצוא באתר של "רשת" את התוכנית כולה.
מהתיאור שלך קשה לי לנחש במה מדובר, אבל אם תגידי לי מה עוד היא הכינה בתוכנית או מה היה הנושא, אולי יהיה יותר קל למצוא...
 

m e i t u l

New member
זה היה המתכון האחרון בתוכנית

נזכרתי שהיא השתמשה בשומשום, פיסטוקים, קמח תופח, אבקת אפייה, ביצים... אחרי שהיא עירבבה את הכל היא שיטחה את זה על תבנית גדולה וסימנה את החיתוכים שהיא תעשה כשהעוגיות יצאו מהתנור.
 

revavonet

New member
כן אלו העוגיות מאתמול

אני מזמינה אתכם לבקר גם בפורום "הבית של שי לי" ולהנות מעוד מתכונים טעימים.
שבוע טוב
 
למעלה